Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 12:20

Kovacspeter Te most kinek is drukkolsz ?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 31., vasárnap 12:20

Most hülyén hangzik lehet, de ebben a helyzetkihasználás dologban közrejátszik az hogy elkényelmesedett játékosaink vannak olyan tekintetben, hogy bajnokság 80%-ban le van szarva ha nem megy be a ziccerek 80%-a, mert a maradék 20-ból is meg lehet verni kényelmesen mindenkit.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 31., vasárnap 12:15

pheco írta:Az a baj, hogy ennyi éven keresztül ez nem lehet véletlen, hogy ellenünk sok csapat szinte hiba nélkül játszik, a Barca ellen meg hibát hibára halmoznak. Fejben gyengébbek vagyunk sok csapatnál. Nem véletlen nem tudtuk visszaadni a Barcának a nagy veréseket Higuaín fanoknak különösen ajánlom ezt a videót, most tavasszal is megfoghattuk volna őket vagy például az Atleticot is kitömhettük volna a BL-ben, erre satnya 1-0-val sikerült csak továbbjutni. Szóval nem feltétlenül az ellenfeleket kell hibáztatni, hogy bezzeg ellenünk nem hibáztak.

A két dolog nagyjából egyformán, vagy mondjuk úgy, hasonló arányban jelen van, szerintem.
De majd ha, ha a noname Sturaro lábújjkörömmel a béelldöntőbe kiszedi az üres kapus fejest, akkor visszavonom, esetleg ha Morata ellenük is bebassza... :sly:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 31., vasárnap 12:07

Az a baj, hogy ennyi éven keresztül ez nem lehet véletlen, hogy ellenünk sok csapat szinte hiba nélkül játszik, a Barca ellen meg hibát hibára halmoznak. Fejben gyengébbek vagyunk sok csapatnál. Nem véletlen nem tudtuk visszaadni a Barcának a nagy veréseket Higuaín fanoknak különösen ajánlom ezt a videót, most tavasszal is megfoghattuk volna őket vagy például az Atleticot is kitömhettük volna a BL-ben, erre satnya 1-0-val sikerült csak továbbjutni. Szóval nem feltétlenül az ellenfeleket kell hibáztatni, hogy bezzeg ellenünk nem hibáztak.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 31., vasárnap 12:01

Védelmük elég jó, elöl meg Tevez bármikor villanhat.
Lófaszt jó, csak ellenünk hoztak 200%-ot de mi azt megszoktuk. :lol: Barca ellen majd jönni fognak a gyerekes hibák, elcsúszások, luftok, elkésések, rossz helyezkedés, lassúság stb, Monaco ellen is látni lehetett a valós szintjüket.

TheKingSlayer

HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. május 31., vasárnap 11:53

kovacspeter írta:Sajnos rossz ezt látni ami a Barcanal van. Ez a 3 elől felfal mindenkit, az elmúlt 10 évben nyertek 4 BL-t... (Juventust is megverik efelől senkinek ne legyen kétsége) A bajnokságokat is sorra húzzák be. Nem tudom meddig fog ez nekik tartani, nyilván ha Messi már nem lesz más lesz a helyzet, de addigra lassan utolérnek minket bajnoki címek tekintetében. BL az más tészta ott azért elég jelentős a fölény.

Jó lenne ha a csapat összekapná magát jövőre és Benitez bajnoki címmel mutatkozna be, mert tényleg kezd vérciki lenni a dolog.
Hát azért a Juve elleni döntőt ideszámolni elég merész lenne, Buffonék a mesterei annak, hogyan kell a focit "csalni", jó értelemben. Védelmük elég jó, elöl meg Tevez bármikor villanhat.
Bajnoki címek tekintetében meg azért még mindig 9 a difi, ez több, mint sok. De nem is érdemes számolni, mert ezen címek nagy részének nem is voltunk tanúi. Az utóbbi évtized valóban a Barcáé, ezt kell most megbecsülnünk nekünk Barca szurkolóknak, meg persze azt, hogy láthatunk egy Messit varázsolni.Mert lesz még így se.

kovacspeter
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 10:21

Sajnos rossz ezt látni ami a Barcanal van. Ez a 3 elől felfal mindenkit, az elmúlt 10 évben nyertek 4 BL-t... (Juventust is megverik efelől senkinek ne legyen kétsége) A bajnokságokat is sorra húzzák be. Nem tudom meddig fog ez nekik tartani, nyilván ha Messi már nem lesz más lesz a helyzet, de addigra lassan utolérnek minket bajnoki címek tekintetében. BL az más tészta ott azért elég jelentős a fölény.

Jó lenne ha a csapat összekapná magát jövőre és Benitez bajnoki címmel mutatkozna be, mert tényleg kezd vérciki lenni a dolog.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 9:57

wZoLee7 írta:Még a barcás haverom is azt mondja hogy nem érdemes ott híreket olvasni mert teli vannak marhaságokkal, a kommentekről nem is beszélve :lol:
Ne a kommentekből induljunk ki szerintem, mert ha a madridom.hu - t de akár a pena-t megnézzük, hát...De ettől még mind2 oldalt elismerem, hogy nagyon jó munkár végeznek és értékes amit csinálnak, a csapatért, a szurkolókért. Idióták mindenhol vannak hisz nagy az Isten állatkertje mint tudjuk. :D De az érdekelne milyen marhaságokat írnak ott. ( Itt a leközölt hírekre és nem pletykákra vagy idióta fórumozókra gondolok. )
Som i Serem!
6oat

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 9:43

Még a barcás haverom is azt mondja hogy nem érdemes ott híreket olvasni mert teli vannak marhaságokkal, a kommentekről nem is beszélve :lol:

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 9:30

csabi* írta: szarkazmus volt, nem kell ugrani rá, főleg nem olyan hülyeségekkel, hogy admin részről rendben van az eb.
Oké akkor elnézést. Pedig nem hülyeség, csak egyes moderátorokkal van ott gáz, a FB - oldal és a honlap már elég rég óta színvonalas és ezt nem csak barcások tartják így. :)
Som i Serem!
6oat

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 31., vasárnap 9:02

DinhoL írta:
R.M.C.F írta: Az EB még működik? :ozil: :ozil:
Miért ne működne? Elég jól összerakott oldal. Admin és szerkesztői részről. Ott is vannak hülyék ez tény, meg tizenéves okoskák sajnos nehéz őket kikerülni.
szarkazmus volt, nem kell ugrani rá, főleg nem olyan hülyeségekkel, hogy admin részről rendben van az eb.
Kép

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 7:57

R.M.C.F írta: Az EB még működik? :ozil: :ozil:
Miért ne működne? Elég jól összerakott oldal. Admin és szerkesztői részről. Ott is vannak hülyék ez tény, meg tizenéves okoskák sajnos nehéz őket kikerülni.
Som i Serem!
6oat

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 31., vasárnap 2:01

Kis idény elemzés...
mert a két csapat két teljesen ellentétes, úgymond félidőt játszott. Mi ősszel kerestük magunkat, főleg Suarez nélkül (és ő fontos tényező), Enrique találgatta kit hova, merre. A Real Madrid viszont, mint a gőzmozdony úgy ment minden meccsen. Kb decemberben írtak itt vmire, hogy most mindegy mi van, mert ezek bárkinek, bárhol gurítanak 3at, 4et ha úgy akarják. Még én is élveztem azt a focit. Évekig ugattam itt, hogy a Morinho féle foci sosem lesz jó és igazán sikeres, mert az nem a Real Madrid. Az őszi viszont az volt. Aztán elkezdett szétedni vmi, nem csak Modric sérülése miatt. Már előtte elindult a folyamat. Nálunk ekkor meg elkezdett működni vmi. Mindenki a helyére került és nekiálltunk focizni. Nem, nem csak Messi miatt, de persze főleg miatta. De amit Suarez leművel a kapu előtt az vmi eszmélezlen. Jobbra-balra mozgatja a komplett védelmet kedve szerint. Miatta (is) van ennyi gólhelyzete Neymar-nak és ennyi gólpassza Messi-nek. Iszonyat mezőnymunkát végez, közben még gólveszélyes is. Messi és Ronaldo mögött nálam eddig ő a 3. az aranylasztin.
A Real Madrid a hajrára kifulladt. Hogy mik voltak az okok, azt ti úgyis jobban tudjátok, de csak egyre szerintem nem lehet ráfogni. Ahogy nálunk se tudjuk pontosan, mitől lettünk focicsapat....és azt se, hogy meddig tart ez a folyamat...

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 31., vasárnap 1:39

Remélem igazatok lesz. Kiejtették a Real Madrid-ot, a címvédőt, pedig a legtöbben titeket vártak a döntőbe. Tudom, voltak sérülések, de az eszetlen taktikával, már bocsánat, de azzal estetek ki. Hibáztatok. Ugyanígy mi is hibázhatunk. Az olaszok ebben nagyok. Bárkit olyan focira kényszerítenek, ami a legkellemetlenebb és mindenki ellen tudják olyan mederbe terelni a meccset, ami nekik kedvez. Én ezért tartok tőlük. Neymar-t és Suarez-t meg nem nehéz felcukkolni.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 0:29

Leslie.
Ha a földön játszotok és miért ne tennétek akkor több gól is lesz a javatokra. Ha eszetlenűl mint mi ívelgetve és önmagunkat kifigurázva akkor lehet csak probléma.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 31., vasárnap 0:17

Én nem értem, hogy mi rosszat tett Neymar. Csinált egy cselt ami be se jött. És? Tiltva van? A mexicoi Blanco-ra emlékszik mindenki? Iskolás trükkel próbálkozott 2x is és az VB-n történt. Meg akarták lincselni? Dehogy. Neymarra utaznk most már. Félnek tőle, mert gyors, robbanékony és azt csinál a labdával amit akar. Csak még link gyerek, nincs ott 100%-ban. Talán sosem lesz. Ezen múlik, hogy valaha lesz e a világ legjobbja vagy nem. Mert a foci a kisujjában van.
Amúgy fociztunk egy félidőt, aztán kiengedtünk. Ennyi elég is volt, ahogy vártuk.
De 1 hét múlva ennél sokkal nehezebb lesz. Hiába írjátok, hogy az is alázás lesz, stb...asszem a Real játékosok is ezt gondolták mikor összesorsolták őket a Juve-val. Nagyon szívós csapat akik pikk-pakk alkalmazkodnak bárkihez. Levegőt is nehezen fog kapni a 3 támadónk, középen meg fizikailag akarnak majd felőrölni minket. De tudnak focizni is ha kell. Meglátjuk. Az idény már így is szép. Persze lehet mégszebb.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 0:12

András93 írta:
wZoLee7 írta:Engem itt nem zavarnak a barcások. Aki zavar az a divat, de az legyen divat bajor vagy divat katalán, vagy divat argentin, divat ganxta zoli ugyan úgy pofán kellene verni :lol:

Erről jut eszembe, off de leírom, ma láttam a tv-ben Zolit ahogy mesélte miért drukkol azoknak akiknek, a balhék miatt persze...hát a suttyó barma a tv-ben szinte gratulalt a (ha jól tudom) depor drukker megkéselésééhez...
Azért azt nem érzed kicsit viccesnek, hogy Real szurkolóként egy Atleticost divatozol le? :D
Ezt én most nem igazán értem. Ha csak nem úgy gondolod, hogy minden Real drukker divat...de kétlem h ez megfordulna a fejedben :D
Vannak jó fej barcasok, itt is van pár, de atletikóst én még nem láttam :lol:

TheKingSlayer

HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. május 31., vasárnap 0:07

Galacticos írta: Te minek jossz amugy ide?
Mit varsz?
H irjak a tobbiek h messi az isten, es hogy minden nap maszturbalnak youtube osszeallitasokra messirol?meg hogy milyen szerencsesek h lathatjak blabla?
Hat ha ezt varod menj az eb-re vissza..

Nem ertem nekem eszembe nem jutna atmenni es fellengzosen kerdezgetni az ellen szurkolo taborat. meg vmiert tavaly a 10.utan se az jutott egybol az eszembe h na most atmegyek egy masik forumra aztan irok egy kemeny kommentet amibe leoltom oket...

Menők vagytok.
Nem várok semmit, szimpla tényt írtam le. Neymar meg örülhet, hogy nem törték ketté maradék időben. Felelőtlen és idióta dolog volt, főleg egy BL döntő előtt egy már megnyert meccsen.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 31., vasárnap 0:04

TheKingSlayer írta:No, hát ez akkor megvan, Messi elrakott kettőt. Neymar meg mit bohóckodik?
Te minek jossz amugy ide?
Mit varsz?
H irjak a tobbiek h messi az isten, es hogy minden nap maszturbalnak youtube osszeallitasokra messirol?meg hogy milyen szerencsesek h lathatjak blabla?
Hat ha ezt varod menj az eb-re vissza..

Nem ertem nekem eszembe nem jutna atmenni es fellengzosen kerdezgetni az ellen szurkolo taborat. meg vmiert tavaly a 10.utan se az jutott egybol az eszembe h na most atmegyek egy masik forumra aztan irok egy kemeny kommentet amibe leoltom oket...

Menők vagytok.

TheKingSlayer

HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. május 30., szombat 23:57

No, hát ez akkor megvan, Messi elrakott kettőt. Neymar meg mit bohóckodik?

Vissza: