Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 13:45

Nekiveselkedem még1x és megpróbálom leírni a véleményemet erről az edzős dologról.
Leszögezem nem carlo ellen,és nem benitez mellett vagyok,csak nekem ez kicsit megint kezdett sok lenni,ilyenkor átszellemülök,és kezelhetetlené válok. :lol: :lol:

Szóval,vannak akik szerint carloval működött , szerintem meg a carlo és a real madrid viszony pozitívra értékelhető ugyan,de nem feltétlen az lenne a számon a szó,hogy jól működött.
Nem működött jól,ennek ellenére én is megszerettem,és a maradása mellett voltam,feltéve ha változtat elég sok dolgon.
Ki tudja,perez nem e pont ezekkel jött elő nála. :D :D :D

Szerintem carlo ezt elbaszta,komoly szakmai hibákat vétett,és ezt nehéz sokunknak belátni....és egyszerűbb benitezre köpködni,rá vetíteni a dühöt,csalódottságot....

Na,tehát. A szezonra a keretet rosszul építették fel,ez vagy perez,vagy carlo hibája,esetleg mindketten hibásak.Más nem.
A kp-a és a támadósor nem lett szakszerűen felépítve a szezonra,sőt igen rosszul lett,mérhetetlenül gyengén....... Azt hogy ezt ki intézte,ki mit engedett,ki mit kért stb,azt mi nem látjuk,igy nem is köpködhetnénk....még is folyt a csula mint a duna.
Nyáron amikor az edző tudta hogy 4-3-3 as felállási rendszerben,néha 4-4-2 re váltva fogunk egész szezonban játszani,akkor kellett volna olyan cseresor,akik ha be kell lépni,be is tudnak......

----------Modric-----------------Kroos----------------------james/Isco

Ez volt az alapfelállás. Ehhez jött khedira és illarra. Itt már carlo mint edző hibázott.
Ha khedirát és illarrát perez tartotta itt,tök mindegy miért,mert nem volt pénz másra,vagy mert sokba került illarra,és nem adott lehetőséget carlonak megbízható emberek padra ültetésére,akkor carlonak már szeptemberben mutatnia kellett volna pereznek a fuckot,úgy hogy rotálja folyamatosan a szűk kp-át,felhozza pl medránt bizonyos meccsekre(10-20-30 percekre),esetleg felhozza az eldőlt meccsekre ramost a kpára(10-20-30 percekre)...mert hogy ezzel is mutatva hogy a kp-a szűk,a két veréb nem felel meg(mert ez tény), és az alapembereket pihentetem,ezzel elősegítem a csapat frissességét,tehermentesítését. Sok olyan meccsen lehetett volna így döntenie,ami már nem volt veszély....de carlo nem tett semmit.Sőt a két verebet sem alkalmazta eleget..... Modric kifingásáig még ment a bicaj,az alap kp-a veretes,de ahogy modric kilépett,kroos ki lett égetve....senkit sem használt helyette,pedig lehetett volna. Ezzel is jelezve,hogy ott a gócpont. Nem tette. Agyonhajszolta kroost.
Ezek miatt tavaszra kifingott a csapat. A real játékosai játszották messze a legtöbb meccs/percet....a csapat frissessége,intenzítása sokat esett,és ha fáradt valaki,akkor a figyelme és pontossága is gyengül.....előtte gyorsan játszottunk,volt bennünk dinamika,tavaszra egy fásult,és ebből kifolyólag ívelgető csapatot láttunk jobbára.

Ha viszont a nyári igazolásokat,carlo hagyta jóvá,akkor még ennyit sem kell beszélnem,hiszen tiszta mindenkinek,hogy a 6 db kp-ásból 2 őt nem is akart alkalmazni. Tehát kapitális szakmai bakit vétett. Mondom,ha perez nem engedte,akkor is,fentebb vázoltam,hogy azonnal ezt le lehetett és kellett is volna reagálnia,és lehetősége lett volna ezen dolgok módosítására. Nem tette.
Ez a két lehetőség volt.....más nem. Igy a felelős belső körökben tökéletesen tisztázott lehet,hiszen ők tudják,ki volt az aki a keretet rendezte,és igy agyoncsapta a szezont,mert mindent elbuktunk a tavaszi visszaesés miatt,minden sorozatot.

A keret kialakítása súlyos hiba.....ezen felül carlot taktikailag is megverték. Igen. Pl allegri,15 perc után lehetett látni,hogy a juve egy eltolt több vonalban felálló kpát tett ki,mi meg egyvonalban védekeztünk,ezen könnyen és gyorsan tudtak felpasszokkal átlépni....még fel sem kellett hogy hosszan rúgják a labdát egy kontrához,amit könnyebben le tudtunk volna reagálni,és védekezni,hanem a kp-ánkat középen átpasszolták,és könnyen zavart okoztak,mivel vonalban könnyen átjátszottak bennünket. Súlyos hiba,mert ezt le kellett volna 15 perc után reagálni,és módosítani a kp-a vonalát.

A nagy derbiken,pedig igen is vehemensen kell odaállni,akarni,koncentrálni,ezekre fel kell tudni pörgetni a játékosokat......mert sokszor kevés volt ahogy mentünk ki,az ellenfél meg hajtott mint az állat,és nem derogált akarni,futni,(lásd öreg pirlo többet futott mint mi , hát ez eléggé sokat mutató adat volt) vagy odakoncentrálni,mi meg "csak" azt hoztuk amit szoktunk a kisebb csapatok ellen,de ez egy rangadón nem elég.....ezért vesztettük el őket. A rangadókon nűanszok döntenek.....pl az akarat,koncentráció,fegyelem....a tudás megvolt,de az másnál is megvan,és ha jobbak is voltunk esetleg,kompenzálták lelkesedéssel.....figyelemmel.

BBC mindig kezd. Ezt nem kommentálom. Ez tiszta mindenkinek. Súlyos szakmai hiba. Nagyon. Sokkal jobban,mint páran gondolnák.

Szóval,carlo szimpatikus számomra,bár nem voltam oda érte amikor jött,nem voltam egy nagy carlo fan,de elfogadtam és az az igazság meg is kedveltem....összességében pozitiv számomra carlo ittléte......de azt hogy vele kellene berendezkedni több évre,azt nem látom megalapozottnak. Mert carlo sok olyan hibát vétett,ami nagyban hozzájárult a bukáshoz. Függetlenül a szerencsétlen sok kapufa,és sérülésektől is.

Benitez,
Nem ismerem jól,igy vitába nem fogok senkivel sem szállni,és ki is ugrok a témából,mert úgy tűnik 2015/2016 ban ő lesz a köpködés tárgya.....
De azt vitatom,hogy 0 edző,meg hogy nem ért el semmit,hogy lúzer stb....igen is vannak eredményei,és szakmailag képzett , profi,tapasztalat edző,viszont emberileg problémás kissé. Ő nem tud olyan jó kapcsolatokat kialakítani a játékosokkal és a drukkerekkel majd...főleg carlo árnyékában,de kérdés, az e a fontos? Vagy a munka? utóbbi talán.
Hogy a bevált módszereit hozza e , azt nem tudom,hogy milyen felfogást hoz,azt sem.....de azért remélem nem fogja alapjaira bontani ezt az egyébként remek társaságot. Meglátjuk,addig amíg nem nyúl a pofánkba,ostobaság köpködni......és bocs ha én ebben nem kívánok részt venni. Nevetségesnek is tartom a sok köpködést. Gyerekes.
Én nem félek tőle. Egyáltalán nem.

Szóval,carlo benne volt,ha tetszik ha nem. Hogy mennyire,azt nem tudjuk,mert nem tudjuk ki állította össze a keretet,de ha nem carlo,ami már probléma,akkor meg az évközi döntései voltak nem megfelelőek és KEVESEK. Ezek ismeretében,én nem problémázom a menesztése kapcsán. Bár mint mondottam volt,megkedveltem az öreget...jobban mint JM-ot. De az más tészta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 31., vasárnap 13:13

VanillaSky írta:
„Néhány nappal ezelőtt még ő volt a világ legjobb edzője, ahogy két évvel ezelőtt José Mourinho volt. Jövő héttől Rafa Benítez az”
Ez tényleg jól jellemzi a mindenkori Madridot. Sajnos. :-(
Engem pont ez zavar..ezért örültem volna az állandóságnak, arra meg az olasz jónak tünt.
Persze nem évtizedekre mint Wenger, Ferguson, mert az itt nem menne, de legalább pár évre.

Ahogy nézem Benítez karrierjét, amúgy sem volt pár évnél nagyon több ideig egy helyen, leszámítva a Poolt, szóval ez sok jót nem sejtet ebböl a szmpontból. De egy részt ki tudja, másrészt ha behúzunk vele egy BL-t,bajnokságot és utána lejtmenet, már akkor is megérte. Késöbb pedig az akkor, az az akkor problémája lesz.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 31., vasárnap 13:03

„Néhány nappal ezelőtt még ő volt a világ legjobb edzője, ahogy két évvel ezelőtt José Mourinho volt. Jövő héttől Rafa Benítez az”
Ez tényleg jól jellemzi a mindenkori Madridot. Sajnos. :-(

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 31., vasárnap 13:02

csabi* írta: ja mert ez a csapat ua., mint akik halomra nyerték magukat pepperónival meg a csodatrióval..
Ez a legnagyobb gáz, hogy a "csodatrióból" kiesett két ember, aztán most mégis ugyanúgy dominálnak mint előtte...
1 gyengébb szezon kellett, hogy összeszedjék magukat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2015. május 31., vasárnap 13:04-kor.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 31., vasárnap 13:00

R.M.C.F írta:
Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.
Engem nem győzött meg arról hogy vele ez jól működik.
Pedig amikor kettönél több variációs lehetösége volt, akkor müködött a dolog az elsö évben is és a másodikban is.

De ezzel a kerettel/egész pontosan paddal és a sérülésekkel ennyire futotta. Ott voltunk, de a végsö siker nem jött össze.
Elötte lévö évben, mielött még Perez mindenkit eladott volna azért csak leesett egy BL.

A helyzet egyértelmüen Perez hibája. Rövid padot hagyott. Természetesen voltak Ancelottinak is hibái, de én azt gondolom lesz a többinek is.

Lesz Beníteznek is. Kérdés, hogy ha Benítez hibázik mennyire lesz meg az összhang közte és a játékosok között, vagy pedig mennyire tudja elkussoltatni a sajtót. Ezek a dolgok Madridban sokkal nagyobb feladatok, mint cserélni egyet, vagy edzeni a világ legjobb játékosait.
wZoLee7 írta:Nem értetted amit írtam. A jelenlegi játékosok féltek, hogy CA megy és az utód,Benitez, mindenkit rotalni fog. CR-t is. Naná h körbeudvarolták Carlot hát ha elérik h marad
Gondolom CR most iszonyatosan retteg, hogy még a keretbe sem kerül be, nem hogy kezdö legyen..èpp hogy megúszta ö is, Ramos is, hogy ne kerüljön a padra. Szerintem szabadságra is alig mernek menni.. :roll:
Az pedig szinte biztos, hogy csak és kizárólag azért beszéltek szépen Ancelottitól, mert féltek a padtól. Biztosan nem azért mert végre normális hangulat volt, jól megértették egymást és jó csapategység volt. Még akkor sem volt balhé, amikor nem ment annyira szekér ebben az évben. Jesé és Illarra akik szintén jókat mondtak pedig rengeteg játéklehetöséget kaptak a nem rotáló edzötöl.. :hmmm: :roll:

Nyilván nem kell egy edzöt sem utálni, vagy imádni. Edzök jönnek-mennek. Mindennek van pozitív és negatív oldala, amit értelmesen kell kezelni és értelmezni, majd leszürni a konzekvenciákat.
De elvinni egy ilyen fals story irányába..nem tudom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2015. május 31., vasárnap 13:02-kor.

TopaCriss
Kedvenc játékosaid: Benzema, CéRó, Zidane, Henry, Figo, Bergkamp
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: TopaCriss » 2015. május 31., vasárnap 12:54

ez most a korszakos messi és ez bőven elég a sikerességükhöz a mi balfaszságaink mellett sajnos.
nekünk is van egy korszakos Ronaldonk. sajnos valamit tényleg jobban csináltak az elmúlt években katalánék

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 31., vasárnap 12:24

kovacspeter írta:
csabi* írta:korszakos barca hol? :lol:
ne essünk már túlzásokba azért
Minek neveznél egy olyan csapatot akik az elmúlt 10 évben nyernek 7 bajnokságot, 3 spanyol kupát, 6 spanyol szuperkupát, 4 bajnokok ligáját (de ez legyen inkább csak 3 :D , 2 klub vb-t és 2 európai szuperkupát?
ja mert ez a csapat ua., mint akik halomra nyerték magukat pepperónival meg a csodatrióval..
az idei sikerességükben mi is jócskán benne vagyunk, persze meg is érdemlik ha tripláznak szót se róla
de a lényeg, h ez már nem a korszakos barca
Kép

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. május 31., vasárnap 11:34

wZoLee7 írta:... mond, kik imádták Carlot? Akik állandoan kezdok voltak. A tobbseg fel hogy kemeny rotalas jön
Igen, mert csak azért imádták Ancelottit, mert annyit játszhattak, amennyit nem szégyelltek. Más oka nem is lehet.
Másrészről valaki írta - már nem emlékszem ki, hogy nem csak a kezdők álltak ki mellette. Állítólag Jesé és Illarra is. És ők csak azok, akikről itt a fórumon olvastam. Honnan veszed, hogy esetleg a keret 90%-a nem mellette volt?

kovacspeter
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 10:57

wZoLee7 írta:Nem értetted amit írtam. A jelenlegi játékosok féltek, hogy CA megy és az utód,Benitez, mindenkit rotalni fog. CR-t is. Naná h körbeudvarolták Carlot hát ha elérik h marad
igen én is olvastam a híreket, CR nehezen bírja ha nem játszik, de legyünk őszinték neki is jót fog tenni ha pihen egy kicsit. Nem lehet minden meccsen a toppot hozni, még ha ő súrolja is ezt a határt.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 10:51

Nem értetted amit írtam. A jelenlegi játékosok féltek, hogy CA megy és az utód,Benitez, mindenkit rotalni fog. CR-t is. Naná h körbeudvarolták Carlot hát ha elérik h marad

kovacspeter

HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 10:46

wZoLee7 írta:
kovacspeter írta:Döbbenten állok Perez döntése előtt. Az egyik legjobb edzőt kirúgja, mert egy korszakos Barcaval nem bír. Nevetséges ez a faszi... Jön majd Benitez aztán tönkrebassza a csapatot. Carlot imádták a játékosok is.

Grat Perez.... :vivo:
Hát...oké főnök :D
Ez nem korszakos barca, most összejött, de ha nem fognak tudni hátul is erisiteni komoly gondjaik lehetnek.
Az lehet hogy szét szedi a csapatot, de mond, kik imádták Carlot? Akik állandoan kezdok voltak. A tobbseg fel hogy kemeny rotalas jön
Szűk volt a keret, eszméletlen kutyaütők voltak a padon kit rakjon be szerencsétlen? Khedira vagy a szuper szűrő Illaramendit? Na mindegy, remélem Benitez sikeres lesz. Csak jót kívánok neki. :) A kezdő adott, csak a padot kellene feltölteni.

kovacspeter

HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 10:44

csabi* írta:korszakos barca hol? :lol:
Minek neveznél egy olyan csapatot akik az elmúlt 10 évben nyernek 7 bajnokságot, 3 spanyol kupát, 6 spanyol szuperkupát, 4 bajnokok ligáját (de ez legyen inkább csak 3 :D , 2 klub vb-t és 2 európai szuperkupát?

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 10:42

kovacspeter írta:Döbbenten állok Perez döntése előtt. Az egyik legjobb edzőt kirúgja, mert egy korszakos Barcaval nem bír. Nevetséges ez a faszi... Jön majd Benitez aztán tönkrebassza a csapatot. Carlot imádták a játékosok is.

Hát...oké főnök :D
Ez nem korszakos barca, most összejött, de ha nem fognak tudni hátul is erisiteni komoly gondjaik lehetnek.
Az lehet hogy szét szedi a csapatot, de mond, kik imádták Carlot? Akik állandoan kezdok voltak. A tobbseg fel hogy kemeny rotalas jön

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 31., vasárnap 10:30

korszakos barca hol? :lol:
Kép

kovacspeter

HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 31., vasárnap 10:23

Döbbenten állok Perez döntése előtt. Az egyik legjobb edzőt kirúgja, mert egy korszakos Barcaval nem bír. Nevetséges ez a faszi... Jön majd Benitez aztán tönkrebassza a csapatot. Carlot imádták a játékosok is.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 31., vasárnap 10:19

Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot.
pedig ott van rá a magyarázat. azt írják hogy mivel spanyol és kövér és angliában dolgozik ezért mint a legtöbb ilyen testalkatú spanyol mind pincérként dolgozik angliában. valamint még az öltözkedéséből is hasonlít egy picérre.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 31., vasárnap 10:10

Steve írta:Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.
Amúgy nekem még mindig bűzlik valami, nem hinném Carlot csak azért tette ki Perez, mert elkattant és neki új edző kell.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 9:05

Engem nem győzött meg arról hogy vele ez jól működik.

Gascoigne írta:Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot. :|
R.M.C.F írta:.
Azért a Milan és a PSG után bőven lehetett látni, mire számíthatunk Carlótól, és az messze nem volt összeegyeztethetetlen a Madrid játékával. Beníteznek már a Liverpool is elég nagy falat volt, az olaszoknál két lépcsőfokkal lejjebb hirtelen kivirult, de hogy ebből ki és miért gondolja, hogy pont a világ legnagyobb klubjánál fog majd maradandót alkotni? Nyilván nem kell róla minősíthetetlen stílusban írni, de "előre lehurrogni" igenis szabad, ha egyszer a vak is látja, hogy nem való ide.
A pool miért volt nagy falat? kb 20 év után bl nyert benitez velük,egy bombaerős milan ellen....olyan nevek voltak ott hogy csak na. Ellenfélnél carloval.... :D

Én nem értem ezt hogy "nem való ide".....ki való? Zidane? Mert azt sem tudjuk edzőként mit képvisel..... :ozil: :ozil: Vagy carlo aki a komoly sikereit kizárólag úgy érte el,hogy ha egy gólt lőtt a csapata azonnal az összes támadót 3 percen belül lecserélte védőkre vagy kpásokra? Nem értem ezt tényleg....tényleg nem értem.
De nem is akarom.

Na de tényleg be kellene tartanom amit írtam,nem megyek bele a benitez ellenségeskedésbe. Meghagyom másoknak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 31., vasárnap 0:55

Gascoigne írta:Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot. :|
R.M.C.F írta:Azt nem is említettem,hogy ha anno carlo érkezésekor belementünk volna mélyebben az olasz korábbi stilusába,focijába...akkor a legtöbb ember itt dugdosta volna le a középső ujját a torkába...az olasz a sikerei főbb lépcsőit egy roppant unalmas,már már idegesítő taktikával nyerte meg.

De a foci ilyen. Van akin van sapka...van akin nincsen.
Azért a Milan és a PSG után bőven lehetett látni, mire számíthatunk Carlótól, és az messze nem volt összeegyeztethetetlen a Madrid játékával. Beníteznek már a Liverpool is elég nagy falat volt, az olaszoknál két lépcsőfokkal lejjebb hirtelen kivirult, de hogy ebből ki és miért gondolja, hogy pont a világ legnagyobb klubjánál fog majd maradandót alkotni? Nyilván nem kell róla minősíthetetlen stílusban írni, de "előre lehurrogni" igenis szabad, ha egyszer a vak is látja, hogy nem való ide.

Pereznek be kellene fejezni a monopolyt. De mind szinte örültünk Pereznek, hozta a játékosokat, pörög a business, de mi "régiek" tudjuk mi jár Perezzel.

Akkor azt is el kell fogadni amit kreál.
Kérdés lesz az is, hogy milyen teamje llesz Beníteznek, milyen játékosokat fifa managerezik alá Perez..stb..

Attól jobb nem lesz, ha felhecceljük magunkat előre, Perez döntéseivel nincs mit csinálni. Itt diktarúva van, a diktátornak meg ha nem felelsz meg..repülsz.Én is szkeptikus vagyok amúgy, de remélem menni fog Benítezzel a dolog.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2015. május 31., vasárnap 0:38

Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot. :|
R.M.C.F írta:Azt nem is említettem,hogy ha anno carlo érkezésekor belementünk volna mélyebben az olasz korábbi stilusába,focijába...akkor a legtöbb ember itt dugdosta volna le a középső ujját a torkába...az olasz a sikerei főbb lépcsőit egy roppant unalmas,már már idegesítő taktikával nyerte meg.

De a foci ilyen. Van akin van sapka...van akin nincsen.

Vissza: