Nem kellett volna kitenni olyan embert akivel működtek a dolgok.Gascoigne írta:Honnan jön ez a pincérezés? Látom, hogy már Angliában is ő volt a spanyol pincér, de nem találtam rá magyarázatot.
Azért a Milan és a PSG után bőven lehetett látni, mire számíthatunk Carlótól, és az messze nem volt összeegyeztethetetlen a Madrid játékával. Beníteznek már a Liverpool is elég nagy falat volt, az olaszoknál két lépcsőfokkal lejjebb hirtelen kivirult, de hogy ebből ki és miért gondolja, hogy pont a világ legnagyobb klubjánál fog majd maradandót alkotni? Nyilván nem kell róla minősíthetetlen stílusban írni, de "előre lehurrogni" igenis szabad, ha egyszer a vak is látja, hogy nem való ide.R.M.C.F írta:Azt nem is említettem,hogy ha anno carlo érkezésekor belementünk volna mélyebben az olasz korábbi stilusába,focijába...akkor a legtöbb ember itt dugdosta volna le a középső ujját a torkába...az olasz a sikerei főbb lépcsőit egy roppant unalmas,már már idegesítő taktikával nyerte meg.
De a foci ilyen. Van akin van sapka...van akin nincsen.
Pereznek be kellene fejezni a monopolyt. De mind szinte örültünk Pereznek, hozta a játékosokat, pörög a business, de mi "régiek" tudjuk mi jár Perezzel.
Akkor azt is el kell fogadni amit kreál.
Kérdés lesz az is, hogy milyen teamje llesz Beníteznek, milyen játékosokat fifa managerezik alá Perez..stb..
Attól jobb nem lesz, ha felhecceljük magunkat előre, Perez döntéseivel nincs mit csinálni. Itt diktarúva van, a diktátornak meg ha nem felelsz meg..repülsz.Én is szkeptikus vagyok amúgy, de remélem menni fog Benítezzel a dolog.