Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Kovacspeter Te most kinek is drukkolsz ?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most hülyén hangzik lehet, de ebben a helyzetkihasználás dologban közrejátszik az hogy elkényelmesedett játékosaink vannak olyan tekintetben, hogy bajnokság 80%-ban le van szarva ha nem megy be a ziccerek 80%-a, mert a maradék 20-ból is meg lehet verni kényelmesen mindenkit.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
pheco írta:Az a baj, hogy ennyi éven keresztül ez nem lehet véletlen, hogy ellenünk sok csapat szinte hiba nélkül játszik, a Barca ellen meg hibát hibára halmoznak. Fejben gyengébbek vagyunk sok csapatnál. Nem véletlen nem tudtuk visszaadni a Barcának a nagy veréseket Higuaín fanoknak különösen ajánlom ezt a videót, most tavasszal is megfoghattuk volna őket vagy például az Atleticot is kitömhettük volna a BL-ben, erre satnya 1-0-val sikerült csak továbbjutni. Szóval nem feltétlenül az ellenfeleket kell hibáztatni, hogy bezzeg ellenünk nem hibáztak.
A két dolog nagyjából egyformán, vagy mondjuk úgy, hasonló arányban jelen van, szerintem.
De majd ha, ha a noname Sturaro lábújjkörömmel a béelldöntőbe kiszedi az üres kapus fejest, akkor visszavonom, esetleg ha Morata ellenük is bebassza...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baj, hogy ennyi éven keresztül ez nem lehet véletlen, hogy ellenünk sok csapat szinte hiba nélkül játszik, a Barca ellen meg hibát hibára halmoznak. Fejben gyengébbek vagyunk sok csapatnál. Nem véletlen nem tudtuk visszaadni a Barcának a nagy veréseket Higuaín fanoknak különösen ajánlom ezt a videót, most tavasszal is megfoghattuk volna őket vagy például az Atleticot is kitömhettük volna a BL-ben, erre satnya 1-0-val sikerült csak továbbjutni. Szóval nem feltétlenül az ellenfeleket kell hibáztatni, hogy bezzeg ellenünk nem hibáztak.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lófaszt jó, csak ellenünk hoztak 200%-ot de mi azt megszoktuk. Barca ellen majd jönni fognak a gyerekes hibák, elcsúszások, luftok, elkésések, rossz helyezkedés, lassúság stb, Monaco ellen is látni lehetett a valós szintjüket.Védelmük elég jó, elöl meg Tevez bármikor villanhat.
-
Hát azért a Juve elleni döntőt ideszámolni elég merész lenne, Buffonék a mesterei annak, hogyan kell a focit "csalni", jó értelemben. Védelmük elég jó, elöl meg Tevez bármikor villanhat.kovacspeter írta:Sajnos rossz ezt látni ami a Barcanal van. Ez a 3 elől felfal mindenkit, az elmúlt 10 évben nyertek 4 BL-t... (Juventust is megverik efelől senkinek ne legyen kétsége) A bajnokságokat is sorra húzzák be. Nem tudom meddig fog ez nekik tartani, nyilván ha Messi már nem lesz más lesz a helyzet, de addigra lassan utolérnek minket bajnoki címek tekintetében. BL az más tészta ott azért elég jelentős a fölény.
Jó lenne ha a csapat összekapná magát jövőre és Benitez bajnoki címmel mutatkozna be, mert tényleg kezd vérciki lenni a dolog.
Bajnoki címek tekintetében meg azért még mindig 9 a difi, ez több, mint sok. De nem is érdemes számolni, mert ezen címek nagy részének nem is voltunk tanúi. Az utóbbi évtized valóban a Barcáé, ezt kell most megbecsülnünk nekünk Barca szurkolóknak, meg persze azt, hogy láthatunk egy Messit varázsolni.Mert lesz még így se.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sajnos rossz ezt látni ami a Barcanal van. Ez a 3 elől felfal mindenkit, az elmúlt 10 évben nyertek 4 BL-t... (Juventust is megverik efelől senkinek ne legyen kétsége) A bajnokságokat is sorra húzzák be. Nem tudom meddig fog ez nekik tartani, nyilván ha Messi már nem lesz más lesz a helyzet, de addigra lassan utolérnek minket bajnoki címek tekintetében. BL az más tészta ott azért elég jelentős a fölény.
Jó lenne ha a csapat összekapná magát jövőre és Benitez bajnoki címmel mutatkozna be, mert tényleg kezd vérciki lenni a dolog.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ne a kommentekből induljunk ki szerintem, mert ha a madridom.hu - t de akár a pena-t megnézzük, hát...De ettől még mind2 oldalt elismerem, hogy nagyon jó munkár végeznek és értékes amit csinálnak, a csapatért, a szurkolókért. Idióták mindenhol vannak hisz nagy az Isten állatkertje mint tudjuk. De az érdekelne milyen marhaságokat írnak ott. ( Itt a leközölt hírekre és nem pletykákra vagy idióta fórumozókra gondolok. )wZoLee7 írta:Még a barcás haverom is azt mondja hogy nem érdemes ott híreket olvasni mert teli vannak marhaságokkal, a kommentekről nem is beszélve
Som i Serem!
6oat
6oat
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Még a barcás haverom is azt mondja hogy nem érdemes ott híreket olvasni mert teli vannak marhaságokkal, a kommentekről nem is beszélve
- DinhoL
Oké akkor elnézést. Pedig nem hülyeség, csak egyes moderátorokkal van ott gáz, a FB - oldal és a honlap már elég rég óta színvonalas és ezt nem csak barcások tartják így.csabi* írta: szarkazmus volt, nem kell ugrani rá, főleg nem olyan hülyeségekkel, hogy admin részről rendben van az eb.
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szarkazmus volt, nem kell ugrani rá, főleg nem olyan hülyeségekkel, hogy admin részről rendben van az eb.DinhoL írta:Miért ne működne? Elég jól összerakott oldal. Admin és szerkesztői részről. Ott is vannak hülyék ez tény, meg tizenéves okoskák sajnos nehéz őket kikerülni.R.M.C.F írta: Az EB még működik?
- DinhoL
Miért ne működne? Elég jól összerakott oldal. Admin és szerkesztői részről. Ott is vannak hülyék ez tény, meg tizenéves okoskák sajnos nehéz őket kikerülni.R.M.C.F írta: Az EB még működik?
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kis idény elemzés...
mert a két csapat két teljesen ellentétes, úgymond félidőt játszott. Mi ősszel kerestük magunkat, főleg Suarez nélkül (és ő fontos tényező), Enrique találgatta kit hova, merre. A Real Madrid viszont, mint a gőzmozdony úgy ment minden meccsen. Kb decemberben írtak itt vmire, hogy most mindegy mi van, mert ezek bárkinek, bárhol gurítanak 3at, 4et ha úgy akarják. Még én is élveztem azt a focit. Évekig ugattam itt, hogy a Morinho féle foci sosem lesz jó és igazán sikeres, mert az nem a Real Madrid. Az őszi viszont az volt. Aztán elkezdett szétedni vmi, nem csak Modric sérülése miatt. Már előtte elindult a folyamat. Nálunk ekkor meg elkezdett működni vmi. Mindenki a helyére került és nekiálltunk focizni. Nem, nem csak Messi miatt, de persze főleg miatta. De amit Suarez leművel a kapu előtt az vmi eszmélezlen. Jobbra-balra mozgatja a komplett védelmet kedve szerint. Miatta (is) van ennyi gólhelyzete Neymar-nak és ennyi gólpassza Messi-nek. Iszonyat mezőnymunkát végez, közben még gólveszélyes is. Messi és Ronaldo mögött nálam eddig ő a 3. az aranylasztin.
A Real Madrid a hajrára kifulladt. Hogy mik voltak az okok, azt ti úgyis jobban tudjátok, de csak egyre szerintem nem lehet ráfogni. Ahogy nálunk se tudjuk pontosan, mitől lettünk focicsapat....és azt se, hogy meddig tart ez a folyamat...
mert a két csapat két teljesen ellentétes, úgymond félidőt játszott. Mi ősszel kerestük magunkat, főleg Suarez nélkül (és ő fontos tényező), Enrique találgatta kit hova, merre. A Real Madrid viszont, mint a gőzmozdony úgy ment minden meccsen. Kb decemberben írtak itt vmire, hogy most mindegy mi van, mert ezek bárkinek, bárhol gurítanak 3at, 4et ha úgy akarják. Még én is élveztem azt a focit. Évekig ugattam itt, hogy a Morinho féle foci sosem lesz jó és igazán sikeres, mert az nem a Real Madrid. Az őszi viszont az volt. Aztán elkezdett szétedni vmi, nem csak Modric sérülése miatt. Már előtte elindult a folyamat. Nálunk ekkor meg elkezdett működni vmi. Mindenki a helyére került és nekiálltunk focizni. Nem, nem csak Messi miatt, de persze főleg miatta. De amit Suarez leművel a kapu előtt az vmi eszmélezlen. Jobbra-balra mozgatja a komplett védelmet kedve szerint. Miatta (is) van ennyi gólhelyzete Neymar-nak és ennyi gólpassza Messi-nek. Iszonyat mezőnymunkát végez, közben még gólveszélyes is. Messi és Ronaldo mögött nálam eddig ő a 3. az aranylasztin.
A Real Madrid a hajrára kifulladt. Hogy mik voltak az okok, azt ti úgyis jobban tudjátok, de csak egyre szerintem nem lehet ráfogni. Ahogy nálunk se tudjuk pontosan, mitől lettünk focicsapat....és azt se, hogy meddig tart ez a folyamat...
-
Remélem igazatok lesz. Kiejtették a Real Madrid-ot, a címvédőt, pedig a legtöbben titeket vártak a döntőbe. Tudom, voltak sérülések, de az eszetlen taktikával, már bocsánat, de azzal estetek ki. Hibáztatok. Ugyanígy mi is hibázhatunk. Az olaszok ebben nagyok. Bárkit olyan focira kényszerítenek, ami a legkellemetlenebb és mindenki ellen tudják olyan mederbe terelni a meccset, ami nekik kedvez. Én ezért tartok tőlük. Neymar-t és Suarez-t meg nem nehéz felcukkolni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Leslie.
Ha a földön játszotok és miért ne tennétek akkor több gól is lesz a javatokra. Ha eszetlenűl mint mi ívelgetve és önmagunkat kifigurázva akkor lehet csak probléma.
Ha a földön játszotok és miért ne tennétek akkor több gól is lesz a javatokra. Ha eszetlenűl mint mi ívelgetve és önmagunkat kifigurázva akkor lehet csak probléma.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Én nem értem, hogy mi rosszat tett Neymar. Csinált egy cselt ami be se jött. És? Tiltva van? A mexicoi Blanco-ra emlékszik mindenki? Iskolás trükkel próbálkozott 2x is és az VB-n történt. Meg akarták lincselni? Dehogy. Neymarra utaznk most már. Félnek tőle, mert gyors, robbanékony és azt csinál a labdával amit akar. Csak még link gyerek, nincs ott 100%-ban. Talán sosem lesz. Ezen múlik, hogy valaha lesz e a világ legjobbja vagy nem. Mert a foci a kisujjában van.
Amúgy fociztunk egy félidőt, aztán kiengedtünk. Ennyi elég is volt, ahogy vártuk.
De 1 hét múlva ennél sokkal nehezebb lesz. Hiába írjátok, hogy az is alázás lesz, stb...asszem a Real játékosok is ezt gondolták mikor összesorsolták őket a Juve-val. Nagyon szívós csapat akik pikk-pakk alkalmazkodnak bárkihez. Levegőt is nehezen fog kapni a 3 támadónk, középen meg fizikailag akarnak majd felőrölni minket. De tudnak focizni is ha kell. Meglátjuk. Az idény már így is szép. Persze lehet mégszebb.
Amúgy fociztunk egy félidőt, aztán kiengedtünk. Ennyi elég is volt, ahogy vártuk.
De 1 hét múlva ennél sokkal nehezebb lesz. Hiába írjátok, hogy az is alázás lesz, stb...asszem a Real játékosok is ezt gondolták mikor összesorsolták őket a Juve-val. Nagyon szívós csapat akik pikk-pakk alkalmazkodnak bárkihez. Levegőt is nehezen fog kapni a 3 támadónk, középen meg fizikailag akarnak majd felőrölni minket. De tudnak focizni is ha kell. Meglátjuk. Az idény már így is szép. Persze lehet mégszebb.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezt én most nem igazán értem. Ha csak nem úgy gondolod, hogy minden Real drukker divat...de kétlem h ez megfordulna a fejedbenAndrás93 írta:Azért azt nem érzed kicsit viccesnek, hogy Real szurkolóként egy Atleticost divatozol le?wZoLee7 írta:Engem itt nem zavarnak a barcások. Aki zavar az a divat, de az legyen divat bajor vagy divat katalán, vagy divat argentin, divat ganxta zoli ugyan úgy pofán kellene verni
Erről jut eszembe, off de leírom, ma láttam a tv-ben Zolit ahogy mesélte miért drukkol azoknak akiknek, a balhék miatt persze...hát a suttyó barma a tv-ben szinte gratulalt a (ha jól tudom) depor drukker megkéselésééhez...
Vannak jó fej barcasok, itt is van pár, de atletikóst én még nem láttam
-
Nem várok semmit, szimpla tényt írtam le. Neymar meg örülhet, hogy nem törték ketté maradék időben. Felelőtlen és idióta dolog volt, főleg egy BL döntő előtt egy már megnyert meccsen.Galacticos írta: Te minek jossz amugy ide?
Mit varsz?
H irjak a tobbiek h messi az isten, es hogy minden nap maszturbalnak youtube osszeallitasokra messirol?meg hogy milyen szerencsesek h lathatjak blabla?
Hat ha ezt varod menj az eb-re vissza..
Nem ertem nekem eszembe nem jutna atmenni es fellengzosen kerdezgetni az ellen szurkolo taborat. meg vmiert tavaly a 10.utan se az jutott egybol az eszembe h na most atmegyek egy masik forumra aztan irok egy kemeny kommentet amibe leoltom oket...
Menők vagytok.
- Galacticos
Te minek jossz amugy ide?TheKingSlayer írta:No, hát ez akkor megvan, Messi elrakott kettőt. Neymar meg mit bohóckodik?
Mit varsz?
H irjak a tobbiek h messi az isten, es hogy minden nap maszturbalnak youtube osszeallitasokra messirol?meg hogy milyen szerencsesek h lathatjak blabla?
Hat ha ezt varod menj az eb-re vissza..
Nem ertem nekem eszembe nem jutna atmenni es fellengzosen kerdezgetni az ellen szurkolo taborat. meg vmiert tavaly a 10.utan se az jutott egybol az eszembe h na most atmegyek egy masik forumra aztan irok egy kemeny kommentet amibe leoltom oket...
Menők vagytok.
-
No, hát ez akkor megvan, Messi elrakott kettőt. Neymar meg mit bohóckodik?