Real Madrid vs. Barcelona
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Én sem értem a problémát. Ha feladták a baszkok menjenek le a pályáról, az is ugyanúgy 3-0.
Neymar tényleg azon kevés játékosok egyike aki meg tud, és meg is csinál jó néhány látványos cselt, szerintem ezért nézzük a focit, nem a futóversenyre, meg a csontzenére vagyunk kíváncsiak.
Neymar tényleg azon kevés játékosok egyike aki meg tud, és meg is csinál jó néhány látványos cselt, szerintem ezért nézzük a focit, nem a futóversenyre, meg a csontzenére vagyunk kíváncsiak.
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Szerintem nem ezen akadtak ki a baszkok, hanem h utána feldobta magát Ney.dzsi91 írta:Persze hogy teljesen rendben van 3-1nél a 86ik percben egy ilyen csel, nem is értem min szálltak el a bilbao játékosok. Egyébként nem kedvelem isco-t (mit kapok majd ezért) szal ha ő csinálta volna akkor is ezt mondom
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Persze hogy teljesen rendben van 3-1nél a 86ik percben egy ilyen csel, nem is értem min szálltak el a bilbao játékosok. Egyébként nem kedvelem isco-t (mit kapok majd ezért) szal ha ő csinálta volna akkor is ezt mondom
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Adott játékos melyik csapatban játszik.palesz77 írta:Most ezt teljesen komolyan kérdezem, mert én tegnap óta nem értem ezt az ügyet.. Azért volt gusztustalan, mert egy döntőben már nyert állásnál villant, eddig ez jött le. Most akkor ez is gusztustalan? Klub VB elődöntő, 3-0-ás állás, simán is lőhette volna, vagy levehette volna, ő mégis a látványosabb megoldást választotta. Vagy mi az a szint, amitől már gusztustalan egy látványos megmozdulás, és mi az, amitől még nem?dzsi91 írta:Igen
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Most ezt teljesen komolyan kérdezem, mert én tegnap óta nem értem ezt az ügyet.. Azért volt gusztustalan, mert egy döntőben már nyert állásnál villant, eddig ez jött le. Most akkor ez is gusztustalan? Klub VB elődöntő, 3-0-ás állás, simán is lőhette volna, vagy levehette volna, ő mégis a látványosabb megoldást választotta. Vagy mi az a szint, amitől már gusztustalan egy látványos megmozdulás, és mi az, amitől még nem?dzsi91 írta:Igen
-
]
Igazad van, tiltsuk be a cseleket. Járjon érte piros lap.Sztroga írta:Igendzsi91 írta:
Miért is!!? Mert megpróbált egy cselt!?
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Mikor CR háttal passzol az zseniális, mikor Neymar szivárvány cselt tol az gusztustalan Of course. :Đ
Som i Serem!
6oat
6oat
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
én ebben nem látok kivetni valót. Brazil, technikás, használja ki, azért tanult meg cselezni.
Az meg hogy piké, meg dani álvesz meg ilyenek bunkók..kész vicc. Kit érdekel? Had legyenek, minden csapatnak megvannak a maga badass játékosa. realnak is megvan ugyan úgy. Ramos, Arbeloa, Pepe.
Az meg hogy piké, meg dani álvesz meg ilyenek bunkók..kész vicc. Kit érdekel? Had legyenek, minden csapatnak megvannak a maga badass játékosa. realnak is megvan ugyan úgy. Ramos, Arbeloa, Pepe.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Én sem értem miért kell guszustalannak nevezni egy gyönyörű cselt.Ez a fiu a mai elgépiesedett fociba egy kis színt szeretne vinni,de úgylátszik ez manapság főbenjáró bűnnek számít.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
IgenSztroga írta:Miért is!!? Mert megpróbált egy cselt!?dzsi91 írta:
Pique,Xavi,Dani Alves,Cruiff mind ugyanekkora patkányok. Nem kell védeni őket.
Messi gólja zseniális volt, Neymar gusztustalan, a barca tripláért meg remélem legalább egy tábla csokit küldenek majd a Bernabeuba, GG Real.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Miért is!!? Mert megpróbált egy cselt!?dzsi91 írta:Pique,Xavi,Dani Alves,Cruiff mind ugyanekkora patkányok. Nem kell védeni őket.csababarca írta:
Stoichkov "védelmére" legyen mondva,hogy ő akkor is köpködött,mikor kullogtunk a középmezőnyben, szóval ilyen szempontból következetes.
Messi gólja zseniális volt, Neymar gusztustalan, a barca tripláért meg remélem legalább egy tábla csokit küldenek majd a Bernabeuba, GG Real.
- András93
Nem minden Real szurkoló divat, de a Realnak nagyon sok ilyen szurkolója van, ez egyértelmű, a legsikeresebb klubról beszélünk. Rengeteg C. Ronaldo szurkoló van, aki most Madridos, de korábban Manchesteres volt.wZoLee7 írta:Ezt én most nem igazán értem. Ha csak nem úgy gondolod, hogy minden Real drukker divat...de kétlem h ez megfordulna a fejedben
Vannak jó fej barcasok, itt is van pár, de atletikóst én még nem láttam
Az Atlético nem ilyen, most persze egy sikeresebb korszakukat élik, biztos lett is pár új szurkolójuk, de ez hol divat?
Perez az aki minden évben jön a marketing igazolásaival, Ázsiai-turnék, Galaktikusok, Beckham, CR7...
Hány és hány divat szurkolót köszönhetünk ezeknek?
- dzsi91
Pique,Xavi,Dani Alves,Cruiff mind ugyanekkora patkányok. Nem kell védeni őket.csababarca írta:
Stoichkov "védelmére" legyen mondva,hogy ő akkor is köpködött,mikor kullogtunk a középmezőnyben, szóval ilyen szempontból következetes.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
pheco írta:Hogy rohadna meg. Real ellen tavaly miért nem tudott így nyerni a Barca? Hihetetlen egyébként, hogy a volt játékosok és a vezetőség le tud menni ilyen szintre. Aztán csodálkozunk, hogy a szurkolók mitől ilyenek. Nagyon elszálltak ettől a pár év sikertől.Remy írta:Ez a Stoitchkov Mindig meg tud lepni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Ezt a 9 kupás hátrányt szerintem sosem fogja ledolgozni a Barca. A 10 BL-t, BEK-et azt meg végképp hagyjuk, most is csak a Milan közelíti meg ezt, de ők nem nagyon fognak most, se a közeljövőben nyerni bármit is. Zsinórban 5-öt ma már nem lehet nyerni. Kizárt. Az az Real Madrid egy korszakos csapat volt, riválisok nélkül. Talán csak a Budapest Honvéd, ja de annak is a legjobbja hozzájuk mentBajnoki címek tekintetében meg azért még mindig 9 a difi, ez több, mint sok. De nem is érdemes számolni, mert ezen címek nagy részének nem is voltunk tanúi. Az utóbbi évtized valóban a Barcáé, ezt kell most megbecsülnünk nekünk Barca szurkolóknak, meg persze azt, hogy láthatunk egy Messit varázsolni.Mert lesz még így se.
Szóval bármi is történjék, a történelemkönyv mindig ott lesz.
Ami pedig Messi-t illeti, és ha már őt is megemlítetted, akkor Ronaldo-t is mondom: szerintem is áldjunk minden percet, ameddig még nézhetjük őket. De a másik felem azt kívánja, hogy alig várom, hogy visszavonuljanak és akkor helyre áll az egyensúly a labdarúgásban...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hogy rohadna meg. Real ellen tavaly miért nem tudott így nyerni a Barca? Hihetetlen egyébként, hogy a volt játékosok és a vezetőség le tud menni ilyen szintre. Aztán csodálkozunk, hogy a szurkolók mitől ilyenek. Nagyon elszálltak ettől a pár év sikertől.Remy írta:Ez a Stoitchkov Mindig meg tud lepni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez a Stoitchkov Mindig meg tud lepni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Jogos a kérdés. Sok ez a korszakos barcazas meg a többi, biztos nem érdekelne annyira hogy mit és mennyit nyertek, hogy tudjam, de még utána se néznék.. Főleg nem madridista létemre.R.M.C.F írta:Kovacspeter Te most kinek is drukkolsz ?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Azért ez nem kérdés haver...R.M.C.F írta:Kovacspeter Te most kinek is drukkolsz ?