Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Toti

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 31., vasárnap 19:38

mi bajod van? milyen anyazassal? vkivel osszekeversz te gyokerarcu. :D :D
de ha nem akkor meg ez egy nagyon szanalmas probalkozas volt. :lol: :lol:

ugy tartozik ide h beigazolodik amit irtam :)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 31., vasárnap 19:36

Te kezted egy szép is k.anyázásással, úgy hogy hozzád se szóltam. :cens: Csodálkozol, hogy valami primitívet válaszolok. Amúgy ez hogy tartozik ide?
menj már innen

Nero
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 31., vasárnap 19:35

Toti írta:Nero
te szegyen.
miert nem ide irod be a magasroptu perverz gondolataidat? :D ne privatozz mar kerlek.
Te kezted egy szép is k.anyázásással, úgy hogy hozzád se szóltam. :cens: Csodálkozol, hogy valami primitívet válaszolok. Amúgy ez hogy tartozik ide? :ozil:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 31., vasárnap 19:31

Nero
te szegyen.
miert nem ide irod be a magasroptu perverz gondolataidat? :D ne privatozz mar kerlek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 31., vasárnap 19:14

visszaolvastam 1-2 oldalt es a pofam leszakad. kajak nyalni kellene itt a barca segget, az elismeres nekik mar nem eleg, vagy egy esetleges gratulacio. itt idejonnek es szamonkernek dolgokat. jezusom, kicsit gondolkodjatok mar el, nevetseg.

meg az is, h itt arcoskodtok a kupaitok utan. mondjuk en nem vagyok tul kivancsi ratok, de nehogy mar itt osszatok az eszt. plane nem az uj regisztraltak. na mindegy szarok is ra. tavaly hol voltatok? (ja es nem kell valaszolni, plane nem olyan unalmas es ovodas szoveggel, h "dee tavaly meg az eurobarcaaaaraa jottek a madridistaak")

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 18:23

Sztroga írta:
Zsombor írta: De a bajnoki cím is joggal került hozzájuk. A Barca-Atleti-Valencia-Sevilla négyes ellen 24-ből 10 pontot szereztünk. H kivesszük a Sevillát, akkor 18-ból 4-et...
Mi 24 bol 19 pontot ertunk el. Ez döntötte el.

2 ponttal többet gyűjtöttek, talán ez lehet a legfőbb oka a végén annak hogy ki nyerte meg. :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 17:12

Sztroga írta:
Zsombor írta: De a bajnoki cím is joggal került hozzájuk. A Barca-Atleti-Valencia-Sevilla négyes ellen 24-ből 10 pontot szereztünk. H kivesszük a Sevillát, akkor 18-ból 4-et...
Köszönjük hogy ezt kihangsúlyoztad. Már megérte regisztrálni.
Nem illik.

Sztroga
Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 17:05

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 17:02

Remy írta:Épp azt mondom, hogy a kupa és a BL a MI csapatunkon ment el. (függetlenül a barcától, mert nem találkoztunk velük) Elbasztuk, pedig megvoltak az esélyeink. Nem éltünk vele. A barca meg kiütötte az ellenfeleit. A 2 kupa teljes joggal kerülhet hozzájuk, még akkor is, ha ez fájó... de a bajnoki cím elbukását nem tudom elnézni, mert ott nem csak a teljesítmény szólt közbe.
De a bajnoki cím is joggal került hozzájuk. A Barca-Atleti-Valencia-Sevilla négyes ellen 24-ből 10 pontot szereztünk. H kivesszük a Sevillát, akkor 18-ból 4-et...

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 31., vasárnap 16:57

Remy írta:a bajnoki cím elbukását nem tudom elnézni, mert ott nem csak a teljesítmény szólt közbe.
A csillagok állása, páratartalom, GDP, stb...

TheKingSlayer

HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. május 31., vasárnap 16:55

Remy írta:Köszönjétek a sérülteknek. Mert az szinte biztos, hogy behúztuk volna, ha nem esik ki Modric, James és Ramos... meg a végén Benzema...
Hát akkor köszönjük a lehetőséget. Fociban meg ugye nincs ha...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 16:51

Épp azt mondom, hogy a kupa és a BL a MI csapatunkon ment el. (függetlenül a barcától, mert nem találkoztunk velük) Elbasztuk, pedig megvoltak az esélyeink. Nem éltünk vele. A barca meg kiütötte az ellenfeleit. A 2 kupa teljes joggal kerülhet hozzájuk, még akkor is, ha ez fájó... de a bajnoki cím elbukását nem tudom elnézni, mert ott nem csak a teljesítmény szólt közbe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 16:51

Matyi írta:
gen azt írtam,hogy direkt voltunk rosszak.Ha nem tudtok olvasni, akkor ne válaszoljatok az írásaimra.

Sorry ,hogy egy Real Madrid oldalon elsősorban a mi hibáinkat emeljük ki, de kezdtek egy kicsit túl sokan lenni, engem zavar.Főleg amikor szerretném megvitatni egy kis madridista cimborámmal,hogy miért is nem mi triplázunk 2szer és akkor jön valami keselyű,hogy miért nem fröcsögök a nyáltól és mérnem a barcát dicsőítem... :roll: egyébként odaírtam,hogy nagyon erős a barca ennél többet ne várjatok itt...
Azt írtad, hogy naggyá tettetek minket és odaengedtétek a Juvét, ezzel nem tudok mit kezdeni.
Nem mondtam, hogy dicsőítened kell bárkit is, de azért picit sok volt, amit írtál, szerintem.
Az elfogultságnak is van egy határa.
Azt írtam,hogy benne vagyunk az elmúlt 10 évetekben mi is, rengeteg szakmai és "mentális" hiba amit elkövettünk, ezzel nem a ti érdemeiteket kisebbítem, jó csapatotok volt/van hanem a mi oldalunkról megközelítve elég nagy szégyen,a hibák amit elkövettünk az évek során vezetésről bukott meccsek stb most is az utatokba álhattunk volna... Leírtam nem egyszer,hogy megérdemelt a triplázásotok.

Ki lehet kapni 2-0ra is, de amikor egy 6-2es vagy 5-0ás végeredmény születik azért alaposan benne van abban a vesztes csapat is, persze ez attól még a győztes dicsősége marad. Csak az ilyen meccsek mentálisan sokat nyomnak,erősebbé teszik a győztest fejben.És ilyen nagy a rivalizálás és ennyi bajnoki cím jut az egyiknek és annyi a másiknak ott valamit nagyon elcsesztünk.Így értettem,hogy megtanítottuk ezt a barcát gyakorlatilag madridot verni bármilyen szituációban.Ez inkább dicséret lenne ,de nyávogjatok csak...

de mind1 itt mindenki kiforgat mindent. Akkor leírom úgy,amit hallani szeretnétek, miattunk tripláztok,mi vagyunk a real madrid bármi van mindig mi vagyunk a legjobbak és ti nekünk köszönhetően léteztek.Remélem így jó mert ezt akartam kihozni belőle... :roll:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sztroga
Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 16:50

Remy írta:
Kupában nem volt beleszólásunk, magunknak köszönhetjük, hogy kiütött minket az Atletico. A BL-ben szintén mi csesztük el, hogy nem mentünk tovább a Juve ellen. Mind a 2 kupát megérdemli majd a barca, mert ők sikerrel vették az akadályokat. azonban a bajnokság egyértelműen azért ment el, mert kulcsjátékosok estek ki tőlünk, míg a barcától senki nem esett ki hosszabb időre. A 120 gól meg csak statisztika, nem garantálja a kupákat. CR is elpakolt egy rakás gólt, aztán szarra se mentünk vele. Amikor 2 100%-os csapat találkozott, akkor elvertük őket, szóval a bajnokság nem azért ment el, mert elbalfaszkodtuk, hanem mert kiestek az embereink.
Suarez első bajnokija volt . Még egyáltalán nem volt meg a chemistry az MSN között. Ráadásul Suarez jsz játszott, és Leo játszott középen. Legjobb formaban lévő kpinkat LE nem kezdette ( Rakiticot). Tehét bőven nem voltunk 100%.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sztroga 2015. május 31., vasárnap 16:52-kor.

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. május 31., vasárnap 16:50

Amikor 2 100%-os csapat találkozott, akkor elvertük őket, szóval a bajnokság nem azért ment el, mert elbalfaszkodtuk, hanem mert kiestek az embereink.
De egy csapat nem 11 emberből áll.

Amúgy ennyi erővel az őszi Classicón meg mi nem voltunk 100%-osak, mert akkor játszotta Suárez az első meccsét... Egyébként ott egyértelműen jobbak voltatok, nem azért írom.

A bajnokság pont a legkiegyensúlyozottabb csapaté általában.

Amúgy nem hinném, hogy a sérülések miatt vesztettétek el, inkább azért, mert az első 4 helyezettből csak minket tudtatok megverni. No offense.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. május 31., vasárnap 16:48

Neymar cselével szerintem az égvilágon semmi baj nincs. Én amúgy is csípem a gyereket, nagy zsugás lehet belőle, a focit meg a fineszért, csibészségért nézem, a látványért, szép pillanatokért. Nem gondolom, hogy a csel előtt jól kigondolta, hogy na, belerúgok a földön fekvőbe, jól megalázom a végén. Jött neki, megpróbálta, be is jött volna. A Bilbao játékosai nyilván felfokozott állapotban voltak, nem tetszett nekik, ennyi.

Hozzám a Roberto Carlos-féle reakció áll közelebb. Mehet a fault, aztán pacsi.

A Barcát meg felesleges lehúzni.
Én is azt érzem, hogy egyébként játéktudásban nincs nagy különbség a két csapat között, mi mégis kupa nélkül maradunk, Ők pedig nagy eséllyel tripláznak. Itt nem az Ő oldalukat kell elővenni, darálták az ellenfeleket, jó focit játszottak a szezon második felében, megérdemelten érnek oda a végén minden fronton.
Mi persze bosszankodhatunk, szerintem jogosan is, hogy nyerni kellett volna egy kupát legalább idén, de ilyen-olyan okoknál fogva nem jött ki a lépés. Ettől függetlenül nekik ugyanúgy hozni kellett a meccseiket, sőt, ha már "mi adtuk át" a bajnokságot, akkor ott még a nyomást is el kellett viselniük, hogy előttük vagyunk, és nem nagyon hibázunk (egészen januárig).

Na mindegy, túlzásba azért nem akarok esni, erős ez a Barca, de meggyőződésem, hogy ha nyáron okosan igazolunk, akkor jövőre elkapjuk őket, mert ebben a csapatban benne van ez. Csak le kell szállni a magas lóról, ahogyan néhány kolléga jelezte...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 16:47

De kicsit nézzétek már objektívan a dolgokat. 100%-os volt a Barca mikor ősszel nyomtuk velük? Közel sem. Még azt sem jelenteném ki egyértelműen, hogy a sérüléseken ment el a bajnokság. Volt ott pl Sociedad meccs is ősszel, ahogy tavasszal is olyan meccseken hullajtottunk pontokat, amiket a sérülések ellenére be kellett volna húzni.
Meg mi az hogy nem volt beleszólásunk? Kupában Ancelotti nem tudott mit kezdeni Simeonéval, simán kizúgtunk.
BL-ben is ziccereket nem tudja elrakni az egyik 90 milliós, Allegri megveri Carlot a mágnestáblán. Akkor miről beszélünk? Mi az hogy mi tettük naggyá a Barcát?

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 16:45

lesliejr írta:Én meg azt gondolom, hogy sok Real játékos ugyanúgy felsőbbrendűnek érzi magát mint néhány szurkolója és ez tükröződik vissza az eredményekben az utóbbi sok sok évben. Persze lehet utálni egymást, de most már ott tartunk lassan, hogy a Barcelona a létezését is a Real-nak köszönheti jelenleg. Real odatolta nekünk a Juve-t meg a kupákat? Na jó, én mára befejeztem, mert ebből topic bezárás lesz úgyis.
:salute: és perszeTisztelet a kivételnek!
Som i Serem!
6oat

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 16:42

Zsombor írta:Mi tettük triplazo csapatta a Barcat? Azért ne komolytalankodjunk már. Az MSN elpakolt 120 gólt. Azt is nekünk köszönhetik nem? Vagy hogy idén rendre megcsapták az Atletit. Az is ugye rajtunk múlt. Kiderül a végén hogy csak azért nyert kupakat a Barca mert mi ugy intéztük. Ez a szint szerintem másik oldalra való, nem ide.
Kupában nem volt beleszólásunk, magunknak köszönhetjük, hogy kiütött minket az Atletico. A BL-ben szintén mi csesztük el, hogy nem mentünk tovább a Juve ellen. Mind a 2 kupát megérdemli majd a barca, mert ők sikerrel vették az akadályokat. azonban a bajnokság egyértelműen azért ment el, mert kulcsjátékosok estek ki tőlünk, míg a barcától senki nem esett ki hosszabb időre. A 120 gól meg csak statisztika, nem garantálja a kupákat. CR is elpakolt egy rakás gólt, aztán szarra se mentünk vele. Amikor 2 100%-os csapat találkozott, akkor elvertük őket, szóval a bajnokság nem azért ment el, mert elbalfaszkodtuk, hanem mert kiestek az embereink.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. május 31., vasárnap 16:39

gen azt írtam,hogy direkt voltunk rosszak.Ha nem tudtok olvasni, akkor ne válaszoljatok az írásaimra.

Sorry ,hogy egy Real Madrid oldalon elsősorban a mi hibáinkat emeljük ki, de kezdtek egy kicsit túl sokan lenni, engem zavar.Főleg amikor szerretném megvitatni egy kis madridista cimborámmal,hogy miért is nem mi triplázunk 2szer és akkor jön valami keselyű,hogy miért nem fröcsögök a nyáltól és mérnem a barcát dicsőítem... :roll: egyébként odaírtam,hogy nagyon erős a barca ennél többet ne várjatok itt...
Azt írtad, hogy naggyá tettetek minket és odaengedtétek a Juvét, ezzel nem tudok mit kezdeni.
Nem mondtam, hogy dicsőítened kell bárkit is, de azért picit sok volt, amit írtál, szerintem.
Az elfogultságnak is van egy határa.

Vissza: