Realista24 írta:Na, megnéztem ezt a Neymar esetet. Nem értem, hogy mi volt ebben a felháborító.
hatalmas +1.
mindenhol erről olvastam, a meccset nem néztem. aztán mikor már tényleg vagy a századik ember írt róla, na mondom megnézem mi lehet az a rohadt megalázó csel..
de ez semmi nem volt. ezt nem ő csináltam meg előszor. és vélhetően nem is utoljára. sőőt a 2000.-es évek eleje-kozepe fele volt a boltonba egy nigériai fazon, akinek a kislábujjába tobb tehetség szorult mint a mai játékosok 95%-ának, mégis egy boltonig vitte csak na és tőle én sok ilyen cselre emlékszem.
most a neve hirtelen nem ugrik be.
ebbe semmi nem volt, az meg hogy 1-3nál csinálta meg.. menjetek le a grundra és nézzétek meg hogy a kis 10 évesek is 10-3mas állásnál sokkal lazábban játszanak, és inkább a szépségre mennek mint 0-0nál ez tok természetes.
nem volt ebbe semmi.
a butább, favágóbb felfogású védőket, akik ráadásul még ügyetlenebbek is és nagyrészt a fizikumuknak koszonhetően vannak általában ott ahol, azokat meg ilyenekkel konnyű felhúzni, most mondhatnám megitn a grundot, ahol 10-3mas állásnál a jobbik csapat nagypofájú, cselezőgépét akitől egész meccs alatt alig vették el a labdát, tok természetes hogy a meccs legvégén kap egyet ahol, már nem a labdára mennek.
és szivesebben nézem ezt ahogy neymar trükkozik az utolsó percbe, vagy amikor cr még a mu-ba az arsenal ellen úgy dugta el a labdát hogy megállt ebouéval szembe a szogletzászlónál hogy na gyere akkor vedd el. nem beállt labdát fedezni mint a játékosok 98%a vagy passzolgattak hátul és dugták el a labdát. nem, megállt vele szembe és táncolt.. asszem ő is a szogletzászólánl kotott ki mikor már tobben voltak ellene, és a végeredménye nála is az volt hogy fellokték..