Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 1., hétfő 8:07

Pereznél úgy is 1, max. 2 éve van :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 1., hétfő 7:53

Csak az első évét vészelje túl nagyobb baki nélkül és akkor rendben leszünk, azért a Mu-s első éve elég gyér volt,egy olyanért itt szétszednék.De mondjuk az más szituáció, más bajnokság stb... Ide meg úgymond hazatér

Egyébként benítez papíron eddig rendben van, legalábbis amilyen hírek jönnek róla, a terveiről, hogy nem örül a turnéknak stb... aztán kérdés,hogy ami papíron jól hangzik azt a valóságba át tudja-e ültetni.

Én nem variálnám túl, ha az öltözőt megtudja magának nyerni akkor sikeres lesz az ittléte.Van egy sajátos stílusa, ha nem balhézik össze a vezérbikákkal itt főleg CR-től tartok akkor nagy baj nem lehet.Kíváncsian kicsit félve várom a Benítez érát de már én se olyan borúlátóan állok hozzá.Hosszú gondolkodás után inkább az Ancelotti Mourinho Capello kalapba sorolom mint a Pellegrini, shuster,Carlos Queroz pakkba, remélem 1 év múlva nem kell visszategyem az utóbbi kategóriába :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 7:32

BBeno írta:Espn szerint degea kozolte a muval hogy lepni akar.
Naponta lehozzak hogy megvan az egyezség, stb. Mar kummara elegem van belole.
Jöjjön Rafa a het elso felében aztan jelentsék be gyorsan. Akkor megnyugszom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 1., hétfő 2:06

KAG írta:Furcsa, hogy Coutinho neve még nem merült fel nálunk soha.
Mert dugig vagyunk azon a poszton.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 1., hétfő 1:52

BBeno írta:Espn szerint degea kozolte a muval hogy lepni akar.
:salute:

Hatalmas fogás lenne. Következő 8-10 évre újra meglenne oldva a kapusposztunk tényleg!

OFF:

Furcsa, hogy Coutinho neve még nem merült fel nálunk soha.
Pedig szerintem ott elől pont azt tudná nyújtani, ami nekünk hiányzik. Mégpedig a védelem megbontását. Ráadásul a Liverpool újra leszerepelt. Szóval szerintem nem lenne hozhatatlan kategória.
Ami picit hátrány, hogy Ő is, mint Ronaldo a baloldalon érzi jól magát.
Ez a videóból is kivehető.
De amit ezek leművelnének elől Benzemaval passzjátékban. Pff....

Na akkor álmodozásból vissza és jövőre újra Vadló :lol:
ZIDANE

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 1., hétfő 1:36

Espn szerint degea kozolte a muval hogy lepni akar.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 21:58

Lesznek meglepetések, de most őszintén, a legszarabb hozzáállása Balenek van, szerintem senki sem lepődne meg ha eladnák :lol:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 31., vasárnap 15:32

Steve írta:Ez a Vidal egyébként mitöl olyan elfelejthetetlen sztár.
Èrtem, hogy neki a legextrémebb a feje, de miért lenne a játékára szükségünk.

Èn az eddig felmerülö nevek közül Verrattinak és Pogbának örültem. Utóbbitól tartok, azt gondolom sok gond lehetne vele.
De mint játékos, ha a tudást nézzük, mind a kettö remek, Real szintü.

Ezen kívül nagyon remélem, hogy De Gea érkezik tényleg, de nem brutális összegért.

Amúgy egyébként szerintem nem csak a 80millió árcetli feletti játékosokat kellene nézni, mert nincs jelenleg keret, nincs pad. Utánpótlásunk nincs, szóval jó lenne 1-2 értelmesebb jó tudású, 'jómunkásembert' is beszerezni és Arbeloa, Khedira brigádot frissíteni kicsit.
Nagyon remélem, hogy nem Iker nevével kezdődik jövőre a kezdő 11...minden tiszteletem a Kapitányé, de át kell adnia a helyét...lehetőleg De Gea-nak...kell egy jó kapus végre...

A "jó munkás embereket" meg nem kell hiányolni...Benitez csapatai mindig azokkal voltak tele...ahogy mondtam már korábban lesznek itt még meglepetés távozók és érkezők is idén nyáron...

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 31., vasárnap 13:08

Ez a Vidal egyébként mitöl olyan elfelejthetetlen sztár.
Èrtem, hogy neki a legextrémebb a feje, de miért lenne a játékára szükségünk.

Èn az eddig felmerülö nevek közül Verrattinak és Pogbának örültem. Utóbbitól tartok, azt gondolom sok gond lehetne vele.
De mint játékos, ha a tudást nézzük, mind a kettö remek, Real szintü.

Ezen kívül nagyon remélem, hogy De Gea érkezik tényleg, de nem brutális összegért.

Amúgy egyébként szerintem nem csak a 80millió árcetli feletti játékosokat kellene nézni, mert nincs jelenleg keret, nincs pad. Utánpótlásunk nincs, szóval jó lenne 1-2 értelmesebb jó tudású, 'jómunkásembert' is beszerezni és Arbeloa, Khedira brigádot frissíteni kicsit.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. május 31., vasárnap 11:37

BBeno írta:ahoyg nem rég a valencia köpte ki ellenünk a belét 1 pontétr !!! majd a következő bajnokin otthon szereztek szintén 1 pontot!!! ahelyett hogy megverték volna otthon a kicsiket úgy hogy ellenünk nem fáradnak ki teljesen és szereztek volna két meccsen 3 pontot a 2 helyett. tipikus kiscsapat mentalitás.
Szerintem meg ez a tipikus nagy csapat mentalitás. Hogy mindenki ellen a maximumot hozni. Más kérdés, hogy ezt a csapat mennyire bírja erővel. Ilyen alapon Ancelotti jól csinálta, hogy kikaptunk az AtMától a szezonban, mert így nem fáradtunk el, de utána megvertük a kicsiket?

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 31., vasárnap 10:26

R.M.C.F írta:Ellenünk mindenki 110 % ot ad bele......régebben direkt néztem azokat a csapatokat,akik a tabellán hátrébb helyezkedtek el,hogy ha ellenünk mentek mint egy állat,xre vagy nyerni,a következő meccsen simán pitsán lettek verve egy alsóházitól is.... :ozil: :ozil:
igen ez évek óta így megy és mindig meg is említem. ahoyg nem rég a valencia köpte ki ellenünk a belét 1 pontétr !!! majd a következő bajnokin otthon szereztek szintén 1 pontot!!! ahelyett hogy megverték volna otthon a kicsiket úgy hogy ellenünk nem fáradnak ki teljesen és szereztek volna két meccsen 3 pontot a 2 helyett. tipikus kiscsapat mentalitás.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 31., vasárnap 10:02

R.M.C.F írta:az hogy lehet, Vidal "lefelé" igazol? :hmmm: :hmmm:
Elmegy levezetni egy kisebb csapatba, egy gyengébb bajnokságba, van ez így.. :Đ

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 9:08

Ellenünk mindenki 110 % ot ad bele......régebben direkt néztem azokat a csapatokat,akik a tabellán hátrébb helyezkedtek el,hogy ha ellenünk mentek mint egy állat,xre vagy nyerni,a következő meccsen simán pitsán lettek verve egy alsóházitól is.... :ozil: :ozil:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2015. május 31., vasárnap 0:41

ziro4vr írta:
Realista24 írta:Azt írják az okosok, hogy Khedira Juvéba való igazolása megnyitja az utat Vidal Madridba költözése előtt.
Nem tudom mennyi az igazság ebben...korábban úgy gondoltam, hogy lefelé tart a chilei, de ellenünk zakatolt megint, mint régen.
ellenünk Morata is zakatolt :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 30., szombat 23:30

Vidal...na ne. Akkor is ellene voltam mikor nagyon ment neki. Továbbra is ugyan úgy gondolom, az az ember egyik percrol a masikra szét esik fejben. Bármikor benne van a piros lap, engedetlenség, éjszakai élet, a Sterlinges hírrel igazi rémálom ez így :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 30., szombat 22:59

Realista24 írta:Azt írják az okosok, hogy Khedira Juvéba való igazolása megnyitja az utat Vidal Madridba költözése előtt.
Nem tudom mennyi az igazság ebben...korábban úgy gondoltam, hogy lefelé tart a chilei, de ellenünk zakatolt megint, mint régen.
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 22:58

az hogy lehet, Vidal "lefelé" igazol? :hmmm: :hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 30., szombat 22:55

Azt írják az okosok, hogy Khedira Juvéba való igazolása megnyitja az utat Vidal Madridba költözése előtt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 30., szombat 17:52

BBeno írta:
Látom már hogy idén a benitez fikázás lesz a menő,de messze nem olyan lúzer az a faszi mint páran hiszik.
benitez és perez szidás. én felvállalom úgy utálom benitezt és semmire sem tartom hogy elmondani nem tudom. nincs elvárásom vele szemben. de van mégiscsak. szerintem képes lehozni egy nulla kupás szezont. amennyiben sikerül ez már nem csalódtam csak hozta azt amit kinézek belőle.
bezzeg a nagy Mourinho, ő a zisten, az edzők alfája meg omegája. drogba a valahavolgviláglegjobbcsatárja #legend :coffee:

Jó lenne, ha lenne egy kommented, ami nem a szélsőséges nézeteid és elvakultságod által lenne átitatva... mert néha csak úgy csöpög ezektől, te meg tőlük...

Raul7
Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven

HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 30., szombat 17:47

gólvonal írta:
Raul7:
Mert ki akar olyan csapatnak drukkolni, aki nem nyer semmit, annak nem is lehet, mert tudod, hogy úgy se lesz belőle semmi.
Nem azért drukkolok a csapatnak mert megnyer mindent...Akkor is a csapatnak szurkolnék ha egy osztállyal lejjebb a feljutásért küzdene. Ettől függetlenül természetesen örülnék neki ha minél több sikert érnénk el. Ettől függetlenül van véleményem arról, amilyen koncepciót alakít jelenleg a vezetés a jövőre nézve. :roll:
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)

Vissza: