Jah, hogy kérdezzék őket az új edző személyéről.Ramos az interjúban azt mondja, hogy a riporter beszéljen az igazgatókkal, nem?
Most még Perez megmutatta a neveket, akiket Benitez "kérni" fog, rábólint, aztán 20:41kor bejelentik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 19:52
Jah, hogy kérdezzék őket az új edző személyéről.Ramos az interjúban azt mondja, hogy a riporter beszéljen az igazgatókkal, nem?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. június 1., hétfő 19:51
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 1., hétfő 19:38
Vagyis őt nem akarja besározni? Aha, értem.Pipita írta:Casillas egy lenyűgöző srác, jó ember és hatalmas kapus. Egy legenda, aki megnyert mindent. Mindig is jó kapcsolatot ápoltunk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 1., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 1., hétfő 17:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 15:17
Casemiro marad Portoban, Denisből is pénzt csinálunk. Szerintem.Új igazolások idén szerintem:
De Gea, Danilo, Casemiro, Pogba/Verrati, Denis Cheryshev és egy cserecsatár...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 1., hétfő 15:13
Én Jesét mindenképpen kölcsönadnám...neki most el kell mennie valahová fejlődni, szintet lépni egy olyan csapatba ahol rendszeres kezdő...elméletileg Denis Cheryshev jön a helyére...Tayo írta: A másik hogy én Jesét megtartanám. Mindenképpen megnézném hogy egy megfelelő előszezonnal a háta mögött mennyivel változna a játéka és a hozzáállása egy új szezonban, ugye ezzel volt probléma amióta visszatért. Sokat hagyott ki a sérülése miatt, és azért neki a képességei helyén vannak, láthattuk ezt a sérülése előtt hogy kezdett szépen beilleszkedni a csapatba, szóval én az előszezont megvárnám mielőtt döntenék a sorsáról de az biztos hogy ha választani kéne Sterling vagy közte akkor a spanyolra esik a választásom egyértelműen.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2015. június 1., hétfő 15:06
Ugye jelen állás szerint Danilo a biztos érkező, mellette a sajtó szerint De Gea érkezése is szinte biztosra vehető lassan. Ezeken a posztokon igazából egy csere fog történni, Arbeloa és Keylor Navas fog távozni, utóbbi esetében eléggé Diego Lopez szindrómát érzek mert Navas maradni és bizonyítani szeretne ezt le is nyilatkozta de elég egyértelmű hogy ő lesz kikosarazva sajnos, pedig egy kiváló képességű kapus.És a távozó Khedira helyett? Mert, ha egy KP-s jön akkor létszámban megint ugyanott leszünk.
Vagy a távozó Chicharito?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 1., hétfő 14:17
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. június 1., hétfő 13:49
ja, elméletileg. De gyakorlatban Khedira nem is volt a csapat tagja idén, tehát egyel többen leszünkKAG írta:És a távozó Khedira helyett? Mert, ha egy KP-s jön akkor létszámban megint ugyanott leszünk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 1., hétfő 13:42
És a távozó Khedira helyett? Mert, ha egy KP-s jön akkor létszámban megint ugyanott leszünk.El Unico írta:De Gea, Pogba/Verratti és kész a csapat.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. június 1., hétfő 13:34
:DDDdannen írta:próbáltam megkeresni de nem nagyon találtam erről hírt, valami forrást dobhatnálsentry írta:Több angol forrás szerint Bale már pénteken a manchesteri Haydock Parkban fog feszíteni!!!
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 1., hétfő 13:03
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. június 1., hétfő 12:53
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 1., hétfő 12:45
Huh, most megnyugodtam kicsit, hirtelen már majdnem szívrohamot kaptam.. Szerintem amúgy Pogba lesz a befutó nálatok, bár az ügynöke emlékeim szerint nincs túl jóba a Reallal, de valamiért ilyen megérzésem van. Kroosnál is ez volt bennem, hogy tuti hozzátok megy majd, az bejött - sajnos, így utólag azt mondva -, kíváncsi leszek most is beigazolódik-e. Ha igen megyek lottózni..Realista24 írta:Jó, ne éld bele magad, mert elolvastam a hírt a franciáknál, akik az AS azon cikkére hivatkoznak, hogy a Real le akarja igazolni...szó nincs benne arról, hogy Verratti akar jönni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 11:28
Jó, ne éld bele magad, mert elolvastam a hírt a franciáknál, akik az AS azon cikkére hivatkoznak, hogy a Real le akarja igazolni...szó nincs benne arról, hogy Verratti akar jönni.dannen írta:egy másodperccel gyorsabb voltál ő vagy pogba és nagy királyok vagyunk.Realista24 írta:Marco Verratti is keen to move to Real Madrid, although PSG do not want to sell the midfielder.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 1., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. június 1., hétfő 11:23
Géci írta:Mert lehet tripláznak... Ilyenkor szaporodnak mint a parlagfű.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 1., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. június 1., hétfő 11:17
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem