És a távozó Khedira helyett? Mert, ha egy KP-s jön akkor létszámban megint ugyanott leszünk.
Vagy a távozó Chicharito?
Ugye jelen állás szerint Danilo a biztos érkező, mellette a sajtó szerint De Gea érkezése is szinte biztosra vehető lassan. Ezeken a posztokon igazából egy csere fog történni, Arbeloa és Keylor Navas fog távozni, utóbbi esetében eléggé Diego Lopez szindrómát érzek mert Navas maradni és bizonyítani szeretne ezt le is nyilatkozta de elég egyértelmű hogy ő lesz kikosarazva sajnos, pedig egy kiváló képességű kapus.
Khedira is tuti távozó. A kp megerősítésére most Verratti vagy Pogba lesz a sláger, viszont így megint karcsúnak tűnik a középpályánk még ha a két nagyágyú közül valakit meg is szereznénk plusz a kiegészítő emberek minősége Lucas Silva és Illarramendi személyében hagy kivetni valót. Ide biztos hogy kell még egy igazolás. Én leginkább egy nagy teherbírású sokat robotoló peremembernek örülnék akit taktikailag is jól lehetne használni, nyilván itt nem egy favágóra gondolok, hanem mondjuk olyan típusú arcra mint pl. az Atletico Madrid belső középpályásai. Nevet nem igazán tudnék mondani a piacról. Egy biztos hogy ilyen zongoracipelőnk nem igazán van most a keretben.
Chicharito helyett is érdekes ki kéne. Nekem Benzema alapember, persze kell mellé valaki aki tudja őt tehermentesíteni gyengébb meccseken mert a legutóbbi két szezonban egyaránt elfogyott a szezon végére, mind a kétszer sérüléssel fejezte be az évadot. Ha a mexikói tudná hozni azt amit itt a tavasz folyamán bemutatott akkor jó lehetne.. de szerintem ő képességekben nem igazán van ott, inkább a szíve és a bizonyítási vágy vitte előre ezeken a meccseken és erre nem igazán lehet alapozni.
A másik hogy én Jesét megtartanám. Mindenképpen megnézném hogy egy megfelelő előszezonnal a háta mögött mennyivel változna a játéka és a hozzáállása egy új szezonban, ugye ezzel volt probléma amióta visszatért. Sokat hagyott ki a sérülése miatt, és azért neki a képességei helyén vannak, láthattuk ezt a sérülése előtt hogy kezdett szépen beilleszkedni a csapatba, szóval én az előszezont megvárnám mielőtt döntenék a sorsáról de az biztos hogy ha választani kéne Sterling vagy közte akkor a spanyolra esik a választásom egyértelműen.