Bundesliga
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
A Bayern állítólag a dortmundi egészségügyi stábot is sikerrel ostromolja, mert átcsábították a csapatorvos Andreas Schlumbergert.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem most beletrafáltál!Kerlon írta:Szerintem meg csak megakarja dönteni a Mcdonalds uralmat a Gündis Kebab Haus és kell a kezdő tőke a terjeszkedéshez.
Nem illik.
Szerintem meg csak megakarja dönteni a Mcdonalds uralmat a Gündis Kebab Haus és kell a kezdő tőke a terjeszkedéshez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
meg az is benne van, hogy egy ilyen sérülés után már a pénz a fontosabb, mert ki tudja hány szezon van még benne
- ziro4vr
Ez az amit mi innen a távoli Magyarországról nem érzünk, ezek a zsoldos, multikulti, lazább játékosok meg igen. Gondolom az ilyen Özilek is tömik a fejét, a család is...nem meglepő ez, csak szomorú. Mondjuk én nem bánom ha nem megy a muba vagy a barcába.Kerlon írta:Mondjuk fel nem tudom fogni, hogy ők(ti) mire kértek ennyi pénzt, mert azért az elmúlt két év nem a remeklésről szólt. Illetve elég fiatal még, hogy később akasszon nagyot.
Nem illik.
Mondjuk fel nem tudom fogni, hogy ők(ti) mire kértek ennyi pénzt, mert azért az elmúlt két év nem a remeklésről szólt. Illetve elég fiatal még, hogy később akasszon nagyot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Nem nyilatkoztam én semmit.Kerlon írta:Gündi menedzser most éppen azt nyilatkozta, hogy a hosszabbítás is egy lehetőség.
Gündinek mindegy igazából, pénzt akar. Sajnálatos.
Nem illik.
Gündi menedzser most éppen azt nyilatkozta, hogy a hosszabbítás is egy lehetőség.
K
K
Nagy vétel lesz nekik. Nem a legnagyobb tehetség, de egész jó focistának tűnik. Azt hittem, hogy Leverkusen, Schalke szintű csapatban fog kikötni
Valószinűleg megy oda Dzsudzsák is. Szélen jók lesznek
Valószinűleg megy oda Dzsudzsák is. Szélen jók lesznek
- ziro4vr
Meg akarták tartani, de lejárt a szerződése, és több lehetőséget akart. Ügyes gyerek amúgy, jó helye lesz Berlinben.sebydani írta:A kis Weiser Paliékhoz igazolt. Jó fogás nagyon Nem is értem miért mondtak le róla a bajorok, nekem nagyon ügyesnek tűnt
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A kis Weiser Paliékhoz igazolt. Jó fogás nagyon Nem is értem miért mondtak le róla a bajorok, nekem nagyon ügyesnek tűnt
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealMadridFanatic
Azt én is csak lestem. Ez mi? Egy játékos nem nyúlhat a bíróhoz, pár érzékenyebb spori ilyenért kiállít... Ő hogy jön ahhoz, hogy lökdösse?Mondjuk ne csodálkozzon majd ha valaki pofánveri, a második videóból kiindulva.
Én is ezt támogatnám, de nem nagyon emlékszem ilyen esetre. Pedig van azért, hogy a sárga után ugyanúgy üvöltözik tovább a reklamáló játékos...Ha pofázik a játékos sárga lapot neki, ha nem hagyja abba még egyet. Pár meccs, amikor 9 emberrel fejezik be a találkozót észhez térítené a sok bunkót.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem!lordgabi írta:A német bíró, aki lap és szavak nélkül közli, ő a főnök
A spanyol bajnokságba ugyanilyet pls!
Ha pofázik a játékos sárga lapot neki, ha nem hagyja abba még egyet. Pár meccs, amikor 9 emberrel fejezik be a találkozót észhez térítené a sok bunkót.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk ne csodálkozzon majd ha valaki pofánveri, a második videóból kiindulva.mexes írta:lordgabi írta:A német bíró, aki lap és szavak nélkül közli, ő a főnök
mit adott volna egy mourinhos rmcf - barca meccsen ?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
lordgabi írta:A német bíró, aki lap és szavak nélkül közli, ő a főnök
mit adott volna egy mourinhos rmcf - barca meccsen ?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A német bíró, aki lap és szavak nélkül közli, ő a főnök
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Azért nem kell mindent elhinni ami az újságokban felvetődik: Ezen elv alapján már 100 fős lenne jövőre a Bayern kerete... Weidernfeller amúgy is szar már nem véletlen hogy a Dortmund kapust keres nyáron, szóval nem lenne egy nagy veszteség (de szerintem nem igaz ez a hír) másrészt Gündogan nem foga odaigazolni, legalábbis a legfrissebb mai hírek szerint.ziro4vr írta:Az megvan, hogy jövőre elvileg Weidenfeller lesz a bm cserekapusa? 2016-ban pedig elvileg De Bruyne megy hozzájuk szintén. Gündit nem is mondom már.
Gustavo meg lesérült, nem megy a copára.