Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Gündogan megerősítette, hogy tárgyalásban van a Barcával.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem ez egyértelmű kell legyen annak, aki már rúgott labdába.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
ha dropból lövöd az megint más.akkor érinti a földet ergó a labda már játékban van...dannen írta:gondoltam, hogy ez fog jönni nyilván nem szó szerint úgy, de úgy, hogy egy tized másodperc teljen el a labda elengedése és a rúgás között, úgy lehet. akkor pedig próbálkozhatna bárki. igazából csak azt akartam éreztetni, hogy itt sincs gondolom szabályba fektetve, hogy mi az a határ ameddig "feldobhatja" magának a kapus, pedig ha béna akkor lehessen már elpöccinteni.nmate írta:Próbáld meg úgy kirúgni a kezedből a labdát, hogy kontakt van a kezed és a labda között.
például nekem volt olyan ismerősöm aki dropból rúgta ki a labdát mikor a kezében volt, leejtette magának és ahogy pattant föl úgy rúgta el. na az minek számít? ezért nem szeretem ezeket.
ez a tizedmásodperces dolog meg megint csak butaság, mert gyakorlatilag akkor is ki tudják pöckölni a levegőben a kapus elől a lasztit.
- h3x0r
Kozben utana neztem, nem adtak meg a golt, Ronaldinho pedig sargat kapott.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Próbáld meg úgy kirúgni a kezedből a labdát, hogy kontakt van a kezed és a labda között.dannen írta:mert úgy is ki tudod rúgni a kezedből, hogy nem ejted a levegőbe, hanem a kezedben van. ebben az esetben meg egyértelmű, hogy nem rúghatja el az ellenfél, meg se próbálnák. így meg ilyen alapon dobja fel 2 métert a kapus és utána rúgja ki, majd mondja azt, hogy még az is a mozdulat része ezért nem érhet bele senki
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
De miért lenne hülyeség ? Közvetlen a kezedből nem tudod kirúgni a labdát, ez a mozdulatsor része, ha ez szabályos lenne akkor gyakorlatilag valaki mindig a kapus mellett kávézna és a kirúgáskor próbálna elcsenni a bogyót.dannen írta:]de benne van a szabálykönyvben és elvileg minden esetben szabálytalan. előbb még azt olvastam, hogy régebben még szabályos volt, de szerintem régen se. az biztos, hogy mostmár nem lehet ilyet, mert egy mozdulatnak számít az ilyen kirúgás, tehát olyan, mintha a kapus kezében lenne a labda végig és te onnan rúgnád ki. legalábbis ezt mondják az okosok, elég hülyeség , de ez van.
értem tehát magyarul még nem hozta játékba a laszit azzal hogy kiengedte a kezéből. ez így oké. ha szabály akkor szabály.
én nem értem amúgy, hogy ez nincs szabálykönyve fektetve?
összes videón látszik hoyg a kapus egy lépésre van a támadótól és látja is. tehát a kapusok azt hiszik vagy út tudják, hogy be vannak védve? és a spori majd védi őket, vagy ennyire bugyuták hogy nem mennek arréb kirúgni a lasztit kézből?
összes videón látszik hoyg a kapus egy lépésre van a támadótól és látja is. tehát a kapusok azt hiszik vagy út tudják, hogy be vannak védve? és a spori majd védi őket, vagy ennyire bugyuták hogy nem mennek arréb kirúgni a lasztit kézből?
- h3x0r
Neymar csináltaRealMadridFanatic írta:Azt is 'Dinho csinálta, és nekem meg valamiért az rémlik, hogy nem szabályos. De nem tudom mi az oka.
- RealMadridFanatic
Azt is 'Dinho csinálta, és nekem meg valamiért az rémlik, hogy nem szabályos. De nem tudom mi az oka.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
http://hosszabbitas.hu/lepattano/ronald ... tlan-video
Valamikor csinált ilyet egy barcás is, oltár nagy patália volt belőle.
Ezt most megadták, ha jól tudom, szerintem ez a helyes döntés.
Valamikor csinált ilyet egy barcás is, oltár nagy patália volt belőle.
Ezt most megadták, ha jól tudom, szerintem ez a helyes döntés.
Sportfilozófia: Roger Federer
- András93
Azon valóban nem.Realista24 írta: A lényegen nem változtat, hogy egyik verzió sem helyes, amit írnak.
Más. Jó az a kép, amit kitettek Benítezről (93-94) a facebookon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A lényegen nem változtat, hogy egyik verzió sem helyes, amit írnak.Ja engem is idegesített. De aztán megnéztem, és a katalánoknál El Clàssic. Ők meg gondolom a kettőt keverik. Vagy pedig olaszok (Il Classico).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Ja engem is idegesített. De aztán megnéztem, és a katalánoknál El Clàssic. Ők meg gondolom a kettőt keverik. Vagy pedig olaszok (Il Classico).Realista24 írta:Tényleg mindig a sírás kerülget, hogy írjátok 5-10-20, akárhány éve vagytok Real/Barca drukkerek de az El Clásicót nem tudjátok egyszer sem jól leírni.
Ja tényleg...Babinho írta:A másodosztályban találkoztak az elmúlt években, aztán a randizgatásnak a castilla kiesése vetett véget
majdnem jól írtam...
- mocsok
a csellel szerintem semmi gáz nem volt. inkább azzal hogy utána nekifut a védőnek és elesik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tényleg mindig a sírás kerülget, hogy írjátok 5-10-20, akárhány éve vagytok Real/Barca drukkerek de az El Clásicót nem tudjátok egyszer sem jól leírni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Köszi, akkor 2 év múlva már remélem a másodosztályban fogjuk csapatni a mini El Classico-kat!GT37 írta:Én is így tudom.BBeno írta:Szerintem nem lehetnek egy csoportban mert regionkent van a harmadosztaly. Hogy ne kelljen utazgatni annyit. De lehet rosszul tudom
Som i Serem!
6oat
6oat
A másodosztályban találkoztak az elmúlt években, aztán a randizgatásnak a castilla kiesése vetett véget
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én is így tudom.BBeno írta:Szerintem nem lehetnek egy csoportban mert regionkent van a harmadosztaly. Hogy ne kelljen utazgatni annyit. De lehet rosszul tudom