Miért fújja ugyanazt az összes Barcás, ha Casillasról van szó? Mintha bármilyen rálátásuk is lenne a dolgokra.Piqué Casillas helyzetéről: “Nagyon jó kapcsolatban vagyok Ikerrel. Nem tudom a megoldást a helyzetére, de semmi nem változtat azon, hogy remek kapus. Nem igazán tudom, mi történik. Kívülről nézve kicsit hihetetlennek tűnik az egész. Iker egy igazi példakép”. Forrás: Madridom.hu
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Mindegy volt. Megy a börtönbe.GT37 írta:Blatter lemondott.
New FIFA elections to be held at an extraordinary congress and a new president elected.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Benitez szeret rotálni, fog is. Vagy szerinted minden meccsen kezdők lesznek? Világos, hogy Aguero leigazolásához Benzema eladása kell, szerinted 1 csatárral akarnak indulni? Nem értem...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Márpedig ez nagyon nem ilyen egyszerű. Max a videójátékokban.wZoLee7 írta:Pedig egyszerű. Ha CR és Aguero együtt van a pályán, akkor Cé balos, Kun meg Center, ha meg csak egyikük akkor az aki éppen fent van center lesz.
Meg mi az, hogy ha csak az egyikük. Szerinted a padra jönne Kun?
Nem illik.
- wZoLee7
Pedig egyszerű. Ha CR és Aguero együtt van a pályán, akkor Cé balos, Kun meg Center, ha meg csak egyikük akkor az aki éppen fent van center lesz.
Ezek után Blatter azt mond amit akar, mindenben benne volt...ideje volt már
Ezek után Blatter azt mond amit akar, mindenben benne volt...ideje volt már
-
- Kedvenc játékosaid: Raul,Ronaldo,Cr7,
Persze!Azért így mégis elegánsabb.Csak utána mond le miután megválasztották....vicc
- shoota
Amúgy mi a helyzet Benítezzel, hogy még nem jelentették be? Nem úgy volt, hogy hétfőn vagy kedden lesz hivatalos az új edző?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
- ziro4vr
Gündogan nem megy a Bayernbe, MU vagy Barca.
Kunt meg nem értem, egy 4-4-2be férne oda, elöl ketten darálnának Cével, de Bale oda már sok lenne mint kps, márpedig a csodaló komoly szerepet kap jövőre a hírek szerint.
Nekem teljesen elég lenne egy Verratti vagy Pogba mint "kötelező sztárigazolás", de egyre inkább úgy érzem, hogy vagy Benitez lesz akaratos és akkor jön Sterling, vagy Perez, és akkor Kun. Mondjuk akkor már jönne inkább Reus, ellenne a jobboson is, középen is és nem is kerülne annyiba.
Kunt meg nem értem, egy 4-4-2be férne oda, elöl ketten darálnának Cével, de Bale oda már sok lenne mint kps, márpedig a csodaló komoly szerepet kap jövőre a hírek szerint.
Nekem teljesen elég lenne egy Verratti vagy Pogba mint "kötelező sztárigazolás", de egyre inkább úgy érzem, hogy vagy Benitez lesz akaratos és akkor jön Sterling, vagy Perez, és akkor Kun. Mondjuk akkor már jönne inkább Reus, ellenne a jobboson is, középen is és nem is kerülne annyiba.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Gündogan vagy Barca vagy Bayern. A korábbi "verziót" nagyon sajnálnám, egyelőre még nem vagyok meggyőzve, hogy visszatér ahhoz a szinthez teljesen.
Pogba/Verratti duó egyikével kárpótolható vagyok.
Agüerot meg nem érteném, ha Cé felmegy centerbe, akkor Ő lesz a cseréje? Mondjuk ebben az esetben Benzema helye is kérdéses lenne. De csak nem fog mindez bekövetkezni azért, hogy Bale balról indulhasson... Továbbra is ezzel nyugtatom magam.
Pogba/Verratti duó egyikével kárpótolható vagyok.
Agüerot meg nem érteném, ha Cé felmegy centerbe, akkor Ő lesz a cseréje? Mondjuk ebben az esetben Benzema helye is kérdéses lenne. De csak nem fog mindez bekövetkezni azért, hogy Bale balról indulhasson... Továbbra is ezzel nyugtatom magam.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ziro4vr
Szerintem benne van sajnos, hogy a kötelező DDG, illetve elégséges Casemiro megszerzés után lesz egy Kun-Benzema váltás, és se Verratti, se Pogba, se Gündi.
Nem illik.
- Raul7
- Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven
GT37 írta:Blatter lemondott.
New FIFA elections to be held at an extraordinary congress and a new president elected.
Helyes.
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Blatter lemondott.
- wZoLee7
Nyugi, Beniteznek kizárt h ez a keret tetszik. A KP lyukas, végre van miből igazolnia, ezt nem hagyja ki. Verratti a fő célpont szerintem, és mindent megtesznek majd, hogy elengedjék. Utána Pogba, de egy komoly kp-s biztos fog érkezni. Kilátás van még egy Benzema-Aguero cserére, olyan értelemben hogy valaki elviszi Karimot, és vesszük az argentint. Sajnálnám, de ha Benitez komolyan tervezi hogy többször is CR nélkül megy a csapat, kell egy góllövő, szerintem ő is így gondolkozik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Remélem csak kamu, hogy nem lesz nagy mozgolódás a nyáron...ha már teljes koncepciót és edzői stábot váltunk, akkor el kélni a vérfrissítés is a keretben...ellenkező esetben nem sok változást várok jövőre sem...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Onda Cero és La sexta szerint nem lesz DeGean kívül igazolás mert beniteznek tetszik a keret
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az lehet, de Péreznek nem
Várjuk ki a végét, de eddig abszolút nem vagyok elájulva ezektől a pletykáktól; eddig sem a kezdő 11-gyel volt problémánk, hanem a minőségi paddal, illetve annak hiányával --> ott is első sorban a középpályától felfelé vagyunk meglőve a használhatatlan, semmit nem lendítő cseréinkkel (nos nem hiszem, hogy ezen Casemiro és Cheryshev fog majd pont drasztikusan lendíteni, segíteni ). Az eddigi történések, törekvések alapján továbbra sem nagyon látni, hogy miért is volt elengedhetetlen számunkra ez a Carlo <-> Benítez csere? Cseréltünk egy teljes edzőstábot, filozófiát; de a keret igazi gyenge pontjai és a játékosok szerint is megbízhatatlan, teljesen alkalmatlan orvosi stáb, élen ezzel a kuruzsló Dr. Olmoval (az egyik igazgatósági tag családi kötelékébe tartozik és nagy spanja Perez papának is) úgy tűnik jövőre sem nagyon változik majd! Ez a Casemiro biznisz meg a no comment kategória és egyelőre a hab azon a bizonyos tortán.Guillem Balague, a SkySports szakértője: “Kizárt, hogy a Real Madrid érdeklődne Sterling iránt. Bár azt el tudom képzelni, hogy a játékos vagy az ügynöke érdeklődik a Real iránt, a csapat viszont meg sem fogja próbálni megszerezni őt. Ami Agüerót illeti, az embereket felpörgeti ez a lehetőség, a média pedig ezt lovagolja meg. A Realnál egyértelmű a terv, megszerezni De Geát, és visszahozni a kölcsönben távol lévő játékosokat. Nem lesz galaktikus igazolás a nyáron.”
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ha jól veszem ki akkor, mivel a Porto jelezte, hogy élne az opciójával ezért:
-vagy fizettek 7,5-t és visszajön
-vagy kaptok 15-t és marad végleg.
Jól látom?
-vagy fizettek 7,5-t és visszajön
-vagy kaptok 15-t és marad végleg.
Jól látom?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezt inkább fordítva tudnám elképzelni. Miért fizetnénk egy olyan játékosért, aki már a miénk, ráadásul többet, mint amennyit adott esetben kaphatnánk érte. Ebben nincs semmi logika. Ha a fenti igaz, akkor egy igazán nagy balfasz intézte az "üzletet".Frissítés: egyes források szerint a Porto fizetett volna 7,5 millió eurót, amennyiben a Real elengedi a játékost a nyáron – ha a spanyolok érvényteleníteni kívánják az opciót, 15 millió eurót kell fizetniük. Forrás: Madridom.hu
Merci Zizou!
van ez a forrás meg ennek a fordítottja. mindegy is mert amíg létszám felüli lesz az EU-n kívüliek száma addig kár találgatni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyszer megvettük 6,5 millióért, azt számolják hozzá még.és még ezenfelül rácsapni 7-et, hogy visszahozzuk?
Az lehet, de Péreznek nemOnda Cero és La sexta szerint nem lesz DeGean kívül igazolás mert beniteznek tetszik a keret
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema