Humor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Humor
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Family Guy fanok segítségére lenne szükségem. Nem tudjátok melyik rész az amikor Louis dolgozik Peter helyett és Peter azt játssza, hogy Louis a titkárnője és elkezd diktálni egy szöveget valami kakaóról?
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Neeeeeeeee
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jaja, amúgy nem nagyon élveztem a műsort, bezzeg kisebb koromban, de ezek! :Đ___Samy___ írta:annyira bírom mikor a közönségből vki benyerít, 2:06-nál isL.Miki írta:Az egyik kedvencem videóm, amiben Besenyő Pista bá kifejti gondolatait, az ez: http://www.youtube.com/watch?v=8wUE58SY12Q
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- L.Miki
Én a műsorvezetőn nevettem egy oltárit, mit élvezett az...___Samy___ írta:annyira bírom mikor a közönségből vki benyerít, 2:06-nál isL.Miki írta:Az egyik kedvencem videóm, amiben Besenyő Pista bá kifejti gondolatait, az ez: http://www.youtube.com/watch?v=8wUE58SY12Q
- ___Samy___
annyira bírom mikor a közönségből vki benyerít, 2:06-nál isL.Miki írta:Az egyik kedvencem videóm, amiben Besenyő Pista bá kifejti gondolatait, az ez: http://www.youtube.com/watch?v=8wUE58SY12Q
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nálam ez a favorit, már ami Besenyőt illeti: http://www.youtube.com/watch?v=SFGDzHAeTrEL.Miki írta:Az egyik kedvencem videóm, amiben Besenyő Pista bá kifejti gondolatait, az ez: http://www.youtube.com/watch?v=8wUE58SY12Q
- L.Miki
pheco írta:L'art pour L'art - Margit
Megvaaaaaaaaaan 2 hónapja keresem kb Imádom ezeket az erőltetett poénokat, nekik nagyon jól áll.
Az egyik kedvencem videóm, amiben Besenyő Pista bá kifejti gondolatait, az ez: http://www.youtube.com/watch?v=8wUE58SY12Q
Egy ember, fekete monoklival a szeme alatt, felszáll egy repülőre és elfoglalja a helyét. Észreveszi, hogy a mellette ülő férfinek is monoklija van a szeme alatt.
- Micsoda véletlen! - kiáltja. - Mindkettőnknek monoklija van a szeme alatt. Megkérdezhetem hogyan szerezte a magáét? Mire a másik:
- Egy freudi elszólás okozta. A jegypénztárnál egy baromi csinos, szőke hajú nő szolgált ki a legnagyobb mellekkel, amit valaha is láttam. Azt akartam kérdezni, hogy "Merre van a mellékhelyiség", de úgy jött ki a számon, hogy: "melle van nagy, az szentség!" - mire ő lenyomott egyet. Az első ember erre azt mondja:
- Ez hihetetlen, az enyém is egy freudi elszólás következménye. Azt akartam mondani a feleségemnek reggel, hogy "Drágám, tölts ki nekem még egy kávét", de véletlenül azt mondtam, hogy "a kurva anyádat te egocentrikus kövér picsa, te basztad el az egész életemet"
ÁÁÁáááh!!!!
- Micsoda véletlen! - kiáltja. - Mindkettőnknek monoklija van a szeme alatt. Megkérdezhetem hogyan szerezte a magáét? Mire a másik:
- Egy freudi elszólás okozta. A jegypénztárnál egy baromi csinos, szőke hajú nő szolgált ki a legnagyobb mellekkel, amit valaha is láttam. Azt akartam kérdezni, hogy "Merre van a mellékhelyiség", de úgy jött ki a számon, hogy: "melle van nagy, az szentség!" - mire ő lenyomott egyet. Az első ember erre azt mondja:
- Ez hihetetlen, az enyém is egy freudi elszólás következménye. Azt akartam mondani a feleségemnek reggel, hogy "Drágám, tölts ki nekem még egy kávét", de véletlenül azt mondtam, hogy "a kurva anyádat te egocentrikus kövér picsa, te basztad el az egész életemet"
ÁÁÁáááh!!!!
joabulicsak
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Talán itt lesz a legjobb helyen:
Busquets és a pillangó
Busquets és a pillangó
Köszi! Zseniális ez is.pheco írta:L'art pour L'art - Margit
Megvaaaaaaaaaan 2 hónapja keresem kb Imádom ezeket az erőltetett poénokat, nekik nagyon jól áll.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.