OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
installed
tried
deleted
tried
deleted
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
egy régebbi játék rohadt nagy koppintása, de amúgy leköt, de nem hosszú távra
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Próbálta már valaki a Cés játékot?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pedig nekem pár nap és államvizsga Bár ha a holnapi vizsga nem sikerül akkor 1 évet hosszabbítok, 1 szaros kredit hiánya miatt Hol ott minden vizsgám megvan, szakdolgozatom rég leadva...kumma király az iskola rendszer
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk matekból pont levágható 1 perc alatt, mi a szitu, de amúgy jah egyetértek. Az egyetemi szóbeliket meg inkább hagyjuk szerintem...Zsombor írta: Azért ez nem egyetem, ha tudod az anyagot és jól elmondod, akkor jó pontot kapsz. Itt nincs olyan hogy belekérdeznek más anyagrészbe. Legalábbis nálam matekból annyi volt hogy ledaráltam az egészet, megkérdeztem van-e kérdésük, nem volt, aztán el is köszöntem szépen.
Nem illik.
Azért ez nem egyetem, ha tudod az anyagot és jól elmondod, akkor jó pontot kapsz. Itt nincs olyan hogy belekérdeznek más anyagrészbe. Legalábbis nálam matekból annyi volt hogy ledaráltam az egészet, megkérdeztem van-e kérdésük, nem volt, aztán el is köszöntem szépen.Ferencváros írta:Emelt szóbeliken általában jófejek a tanárok? Vagy fele ilyen, fele olyan? Ma derültek ki az írásbeli eredményei, aztán megy az izgulás rendesen
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Emelt szóbeliken általában jófejek a tanárok? Vagy fele ilyen, fele olyan? Ma derültek ki az írásbeli eredményei, aztán megy az izgulás rendesen
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Sose találkoztam ezzel a kifejezéssel... Köszönöm a választ!DinhoL írta:Szerintem csetreszt akart írni ami a kacat ősmagyar megfelelője. :ĐGéci írta:Mi az a csetres?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
rashidm írta:10-ből egy 7-es mondjuk. Csak a baj az, hogy úgy tűnik hogy ő 10-esnek gondolja magát, illetve ő azt hiszi hogy ő megcsinálhatja, más meg nem (mint most, én elmosogattam amit használtam, ő "mily meglepő módon" ott van a konyhapulton... ).Zsombor írta:Legalább jól néz ki?
Ha jól elrendezed párszor....utána mosogatni fog a lelkem......ne félj te attól.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
ziro4vr írta:Óóó én ezek után inkább nem mennék felétek, gyanús a dolog...peti_madrid írta: Még egyiket sem döngettem meg, mielőtt még jönnél, ziro
hú de hülye vagy
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
BizonyámZsombor írta:És legalább jól néznek ki?
ne kíméljetek :Đ :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát ezaz, hogy ő meg mondta, hogy ő másét nem mossa el...A másik szobatársam ő meg évfolyamtársam volt, és vele meg lehet beszélni hogy elmosom én azt ő meg ezt... nah mind1 én elengedtem ezt a témát már.peti_madrid írta:A sztorihoz: én 2 csajjal lakok együtt itt Szegeden, meg egy sráccal, de köztünk sose volt vita a mosogatás. Volt, hogy ott volt hagyva a csetres, de ha szólt valaki valakinek, az elmosogatott. Vagy max odébbraktuk, esetlegesen elmostuk a másét.
A csetres pedig a mosdatlan edényt jelenti. Nálunk így hívják.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Szerintem csetreszt akart írni ami a kacat ősmagyar megfelelője. :ĐGéci írta:Mi az a csetres?
Som i Serem!
6oat
6oat
És legalább jól néznek ki?