Idén közönségkedvenc lett a srác, nem lehet ennyire beteg a vezetőség, hogy Ancelotti elküldése után rátesznek még egy lapáttal Isco eladásával (plusz Iker-el is kitudja, mi lesz)Iscóból meg úgy negyvenet
Vagy Perez már a sírját ássa?
Karim meg:
HozzászólásSzerző: TopaCriss » 2015. június 3., szerda 11:18
Idén közönségkedvenc lett a srác, nem lehet ennyire beteg a vezetőség, hogy Ancelotti elküldése után rátesznek még egy lapáttal Isco eladásával (plusz Iker-el is kitudja, mi lesz)Iscóból meg úgy negyvenet
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 11:16
Lóf@szt Átigazolási szezon :ĐAnthony írta:Könyörgöm várjunk már 1-2 napot a sok rémhírrel, amit a szennylapok összeírkálnak
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 3., szerda 10:16
Valóban, állítólag meg is szűnik a Reál Madrid.Géci írta:Bele is lehet szarni, ha eladjuk Karimot meg Iscot....
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. június 3., szerda 10:07
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 3., szerda 10:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 9:51
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. június 3., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 3., szerda 8:07
már az FBI is vizsgálatot indított ellene.realistahuni írta:GT37 írta:Blatter lemondott.
New FIFA elections to be held at an extraordinary congress and a new president elected.
Gyanús ez nekem, nem csodálkoznék ha egy bratyiját tolná be maga helyett, hogy tovább részesedhessen.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2015. június 3., szerda 7:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 2., kedd 22:24
Mármint a cserék voltak gyengék gondolom. Mert a kezdő a legjobb volt. Modric.kroos.james és néha isco.numberone1 írta:Ti csak ezt ugy elkepzeltetek?.....a kp eddig is nagyon gyenge volt hat legyen egyszerre CR-Bale-Reus-Aguerro....
Nem leszunk semmivel sem elorebb Aguerroval,mint voltunk eddig Benzemaval, felesleges egy csere lenne.
Reust en is tamogatom, Bale helyett johet.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 2., kedd 22:07
Az lehetetlen. Nincs olyan hülye ember a világon, aki egy szezononkénti 60 gólos klasszist, világsztárt beáldoz Bale miatt.wZoLee7 írta: hogy a csapat rá lesz kihegyezve...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 2., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 2., kedd 21:48
Bale helyett tökéletes ember lenne Agüero is. Ő sem az a tipikus 9es, Karim se, CR meg pláne. Nem vagyok egy taktikai zseni, de folyamatos poszt váltásokkal (persze azért lenne egy alap) olyan játék lenne ott elől...numberone1 írta:Nem leszunk semmivel sem elorebb Aguerroval,mint voltunk eddig Benzemaval, felesleges egy csere lenne.
Reust en is tamogatom, Bale helyett johet.
De ennyi a lényeg... Sajnos én akkor is úgy voltam vele, hogy marad még minimum egy évet mikor 100+os ajánlatok jöttek a Chelseatől, MUtól, Citytől a pletykák szerint. Mert egy 90+ millás játékost nem igazán adnak el 2 éven belül, legyen akármilyen gyenge.wZoLee7 írta:Kár álmodozni, Bale nem megy sehová...sajnos.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 2., kedd 21:37
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 2., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 2., kedd 21:25
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 2., kedd 21:16
GT37 írta:Blatter lemondott.
New FIFA elections to be held at an extraordinary congress and a new president elected.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 2., kedd 21:12
Aguero mindkét rendszerben tud játszani.ziro4vr írta:Gündogan nem megy a Bayernbe, MU vagy Barca.
Kunt meg nem értem, egy 4-4-2be férne oda, elöl ketten darálnának Cével, de Bale oda már sok lenne mint kps, márpedig a csodaló komoly szerepet kap jövőre a hírek szerint.
Nekem teljesen elég lenne egy Verratti vagy Pogba mint "kötelező sztárigazolás", de egyre inkább úgy érzem, hogy vagy Benitez lesz akaratos és akkor jön Sterling, vagy Perez, és akkor Kun. Mondjuk akkor már jönne inkább Reus, ellenne a jobboson is, középen is és nem is kerülne annyiba.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 2., kedd 21:05
Mert hosszú évekig meg voltak áldva Vitya Valdezzel, tudják is ők milyen egy jó kapus...Sierra írta: Miért fújja ugyanazt az összes Barcás, ha Casillasról van szó? Mintha bármilyen rálátásuk is lenne a dolgokra.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 2., kedd 21:02
Miért fújja ugyanazt az összes Barcás, ha Casillasról van szó? Mintha bármilyen rálátásuk is lenne a dolgokra.Piqué Casillas helyzetéről: “Nagyon jó kapcsolatban vagyok Ikerrel. Nem tudom a megoldást a helyzetére, de semmi nem változtat azon, hogy remek kapus. Nem igazán tudom, mi történik. Kívülről nézve kicsit hihetetlennek tűnik az egész. Iker egy igazi példakép”. Forrás: Madridom.hu
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem