Edző és vezetőség
- RealMadridFanatic
Re: Edző és vezetőség
Nincs hosszabb verzió.
És mondom, ezzel nincs is baj szerintem, nekem sem szimpatikus Benítez, csak az első írásod alapján Te a bukását szeretnéd látni, annyira nem vagy vele kibékülve. Én csak ezt nem értettem, mert az edző bukása kéz a kézben jár a csapat sikertelenségével, amit nyilván Te sem akarsz, le is írtad. Csak ez így kicsit paradox helyzet...
Mert amit Te vázoltál, hogy gyakorlatilag télre annyira kellemetlen helyzetbe kerülünk, hogy menesztik (ehhez nem is tudom mit kellene tennie, középmezőny a bajnokságban, BL csoportkör kiesés?), onnan nem valószínű egy BL + kupa kombó, akkor sem, ha az Atyaúristen ül a padon.
Szóval inkább legyen egy ellenszenves győztes a padon, mint egy szimpatikus vesztes.
És mondom, ezzel nincs is baj szerintem, nekem sem szimpatikus Benítez, csak az első írásod alapján Te a bukását szeretnéd látni, annyira nem vagy vele kibékülve. Én csak ezt nem értettem, mert az edző bukása kéz a kézben jár a csapat sikertelenségével, amit nyilván Te sem akarsz, le is írtad. Csak ez így kicsit paradox helyzet...
Mert amit Te vázoltál, hogy gyakorlatilag télre annyira kellemetlen helyzetbe kerülünk, hogy menesztik (ehhez nem is tudom mit kellene tennie, középmezőny a bajnokságban, BL csoportkör kiesés?), onnan nem valószínű egy BL + kupa kombó, akkor sem, ha az Atyaúristen ül a padon.
Szóval inkább legyen egy ellenszenves győztes a padon, mint egy szimpatikus vesztes.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
jaaa és erre gondolt amit alább írtál vagy van egy hosszabb is? mert ezt elolvastam már és igen gyakorlatilag elmondtad a lényeget. ettől függetlenül nekem nem szimpi a benitez. ezzel nem vagyok egyedül. és ez az én saját véleményem. senkibe sem kötöttem bele szimplán elmondtam a véleményem ami sokaknak nem tetszik.
azért gondoltam RMCF-re (lehet tényelg RMF-et írt csak én egyből RMCF-et olvastam) mert ő hosszabb elemzéseket szokott írni amiket jó olvasni.
azért gondoltam RMCF-re (lehet tényelg RMF-et írt csak én egyből RMCF-et olvastam) mert ő hosszabb elemzéseket szokott írni amiket jó olvasni.
- RealMadridFanatic
RMCF írását meg hol találom? ő szokott még értelemeseket is írni. azt szívesen olvasom.
Rám gondolt, egy C difi volt benne...
De nem muszáj elolvasni, bár igyekszem értelmeseket írni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
ha nincs El Grande akkor 0-2 a meccs a lazionak. ezt ne is folytassuk
RMCF írását meg hol találom? ő szokott még értelemeseket is írni. azt szívesen olvasom.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A te logikád alapján igen. Bár lehetett volna BL hely is, ha nincs Grande Pipita! A többit olvasd el RMFtől. Most elmegyek, kicsit még hergeled a népet, aztán megoldom a helyzetet.BBeno írta:az olasz! 5. sokkal jobb ajánlólevél. igazad van
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
elképesztően szánalmas vagy. szerintem az egész fórum unja az ilyen irritáló hozzászólásokat.BBeno írta:szerintem egy kupa + BL nem egy szánalmasan gyenge szezon... nem is fullos. de a lényeg benne hogy kloppal nyerjük reményeim szerint. nem bánom persze ha mindezt benitezzel lomizzuk össze mert sose drukkolok a real ellen. azt akarom amit itt a legtöbben. mindent megnyerni. csak nem éppen szimpi a benitez.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- RealMadridFanatic
szerintem egy kupa + BL nem egy szánalmasan gyenge szezon...
Nem is ezt írtam. Ha már télen elküldik Benítezt, akkor a szezon addigi részének kell katasztrófálisnak lennie.
Értem én, nem vagyok oda érte én sem, meg volt már sok olyan ember a csapat körül, aki nem volt szimpatikus, de amíg ott vannak, a csapatért dolgoznak, addig szorítok a sikerükért, mert az a csapat sikerét is jelentheti.csak nem éppen szimpi a benitez.
Igen, ettől a mentalitástól falnak tudnék menni...Ez különbözteti meg egyik drukkert a másiktól. Az ilyenek fikázzák a stadionban a játékosokat meccs alatt és örülnek, ha mondjuk Iker potyázik egyet és gólt kapunk, mert akkor verhetik a mellüket, hogy hát én megmondtam hat éve, hogy már leszálló ágban van...
Nekem is eljön az a pillanat, amikor már nagyon messzire küldenék néhány játékost (a közelmúltban voltam így Higuaínnal, Albiollal, Khedirával, már Bale-el is) ilyen-olyan okokból, de amíg itt van, addig az az "érdekem", hogy jól teljesítsen, és továbbra is drukkolok neki, reménykedem. Új érkezőknél meg ez hatványozottan igaz.
az olasz! 5. sokkal jobb ajánlólevél. igazad van
Nem akarok hosszú vitába bonyolódni, de azért összességében Benítez eredménysora egyelőre veretesebb, mint Kloppé. Nyilván nehezen összehasonlítható, mivel a pályafutások időtartama nem egyező, illetve Klopp eddig gyakorlatilag egy komoly csapatnál volt.
szerk.: pont ezért is nehezen "árazható be" Klopp. Egy csapatnál sikerült eredményt felmutatnia hosszú évek munkájával. Ez megsüvegelendő volt amúgy, hogy a Bayernt tudta letaszítani a trónról, de majd ha máshol, majdnem kész kerettel, nagyobb elvárásokkal is megbirkózik, kupákat mutat fel, akkor lehet beszélni róla, hogy mennyire jó.
Viszont egy dortmundi 7. hely azzal a kerettel szerintem kellemetlenebb, mint a Napoli 5. helye. Mindkét csapatot reálisan 2-3. helyre lehetett várni azt hiszem a szezonkezdet előtt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealMadridFanatic 2015. június 3., szerda 9:55-kor.
az olasz! 5. sokkal jobb ajánlólevél. igazad van
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A német hetedik hely jobb ajánlólevél. Tudom tudom, a szarból épített várat Dortmundban közel egy évtized alatt....annyi idő alatt...áh, nem megyek bele és nem kezdem el.Az más kérdés, hogy Te annyira semmibe nézed, hogy ezt érzed reálisnak, hogy abszolút bukás lesz az ittléte...
Ez különbözteti meg egyik drukkert a másiktól. Az ilyenek fikázzák a stadionban a játékosokat meccs alatt és örülnek, ha mondjuk Iker potyázik egyet és gólt kapunk, mert akkor verhetik a mellüket, hogy hát én megmondtam hat éve, hogy már leszálló ágban van...Én sem csípem Benítezt, de ha már Ő jön, akkor neki szorítok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szerintem egy kupa + BL nem egy szánalmasan gyenge szezon... nem is fullos. de a lényeg benne hogy kloppal nyerjük reményeim szerint. nem bánom persze ha mindezt benitezzel lomizzuk össze mert sose drukkolok a real ellen. azt akarom amit itt a legtöbben. mindent megnyerni. csak nem éppen szimpi a benitez.
- RealMadridFanatic
benyomtam a semmit. de az én álmom meg az hogy télen megköszönik a munkáját és kloppal behúzzuk a kupát meg a BL-t a tavasszal.
Mi az, hogy ez az álmod? Ez azt feltételezi, hogy szánalmasan gyenge szezont futunk... Nekem az az álmom, hogy télen 10 pont előnnyel fordulunk, simán ütünk mindenkit és mindenhol top esélyesként tartanak számon.
Az más kérdés, hogy Te annyira semmibe nézed, hogy ezt érzed reálisnak, hogy abszolút bukás lesz az ittléte...
Én sem csípem Benítezt, de ha már Ő jön, akkor neki szorítok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na az ilyenektől kíméljetek megkerek 30 év múlva be fognak érni.
update: lehet, hogy 13:30tól kezdődik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
benyomtam a semmit. de az én álmom meg az hogy télen megköszönik a munkáját és kloppal behúzzuk a kupát meg a BL-t a tavasszal.
-
Egyiket semre tennem a penzemet. (talan egy CdR becsuszhat)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én is ezt írtam, Becksyre reagáltam.Ez mar most 7bol 1.
Amúgy persze lehet azt mondani hogy nem fair a 08-09-es szezontól nézni, de ha az utóbbi 30 szezont nézzük akkor is a barcának van több.
85-86-tól számolva 13 a barcának 12 nekünk
95-96-tól számolva 9-6 oda
05-06-tól számolva 6-3 oda
Ha folytatódik ez a tendencia, hogy 10 év alatt 3-at hoznak rajtunk, kerek 30 év múlva be fognak érni.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Hát igen, azért jó lenne néhány bajnokságot is behúzni, de nálam mindig is a bl lesz a prioritás.. Vagy a triplázás
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kezdek félni tőletek
Inkább szavazzatok.
Inkább szavazzatok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Ez mar most 7bol 1.realistahuni írta:08-09 barcaA nyócegyhez még két év kell bajnokság nélkül. Egyet ki is pipálhatunk, ha bejelentik a pincért.
09-10 barca
10-11 barca
11-12 Real
12-13 barca
13-14 atma
14-15 barca
Ez így 7/1, ha jövőre se lesz meg akkor nyócegy.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
08-09 barcaA nyócegyhez még két év kell bajnokság nélkül. Egyet ki is pipálhatunk, ha bejelentik a pincért.
09-10 barca
10-11 barca
11-12 Real
12-13 barca
13-14 atma
14-15 barca
Ez így 7/1, ha jövőre se lesz meg akkor nyócegy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, így van. Szóval remélem hamar kiesnek Mondjuk nem bánom, ha az ausztráliai és a kínai túrát kihagyják, de augusztusra legyen mindenki kész és addig Karim se igazoljon el. :Đnmate írta:Az sem rossz úgy már. Csak legyen bőven ideje még Beníteznek a kerettel mielőtt nekiesünk a szezonnak. Bár gondolom Hámesz később csatlakozik. + Danilo is.
http://estaticos02.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema