Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. június 3., szerda 13:13

könnyezik az emberünk. úgy tűnik jelent neki valamit a csapat. :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 3., szerda 12:52

Realista24 írta:
wZoLee7 írta:Messze nem olyan vészes Benitez...Ő mindenbe bele akar majd szólni, utánpótlásba is. Maximális bizalom kell neki, és annyi, hogy ne adjon el olyan játékost akire nagyon is szükség van
Olvasd el a legfrissebb hírt :mrgreen:
Háááát... :shutup:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 3., szerda 12:39

Realista24 írta:
Anthony írta:Egyszerűen CSODA kellene ahhoz, hogy valami maradandót alkosson, nézzétek meg a híreket az egész világon, gyakorlatilag mindenkinek az a véleménye, hogy óriási hiba volt kinevezni.
Nem hinném, hogy az egész világ hülye lenne, és Perez egyedül a helikopter...
LE-nél ugyanezt mondták anno.
Szerintem nem összehasonlítható a 2 helyzet. Ott van egy állandó rendszer, stílus, alapjátékosok, lassan 10 éve. Pep után láthattuk, hogy csak egy kifejezetten rossz edző, mint Tata tudja elrontani a dolgokat (a bajnokságban még így is előztek minket asszem), ráadásul - mint kiderült - az igazolások is kifejezetten bejöttek. Teljesen más szitu :/

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 3., szerda 12:37

Realista24 írta:
wZoLee7 írta:Messze nem olyan vészes Benitez...Ő mindenbe bele akar majd szólni, utánpótlásba is. Maximális bizalom kell neki, és annyi, hogy ne adjon el olyan játékost akire nagyon is szükség van
:D

Mondjuk szerintem ezt akkor is lehozta volna valamelyik lap, ha Klopp érkezik mondjuk. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 12:36

Anthony írta:Egyszerűen CSODA kellene ahhoz, hogy valami maradandót alkosson, nézzétek meg a híreket az egész világon, gyakorlatilag mindenkinek az a véleménye, hogy óriási hiba volt kinevezni.
LE-nél ugyanezt mondták anno.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 3., szerda 12:35

Egyszerűen CSODA kellene ahhoz, hogy valami maradandót alkosson, nézzétek meg a híreket az egész világon, gyakorlatilag mindenkinek az a véleménye, hogy óriási hiba volt kinevezni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 12:30

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 3., szerda 12:09

Messze nem olyan vészes Benitez...Ő mindenbe bele akar majd szólni, utánpótlásba is. Maximális bizalom kell neki, és annyi, hogy ne adjon el olyan játékost akire nagyon is szükség van

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 3., szerda 12:02

Na. Akkor ma Vamos Rafa 2x is, Djokovicot is ütni kéne. :D
Egyébként nem fogok neveket meg példákat mondani, de elég érdekes számomra, hogy tavaly mikor az atleti elleni 4-0 után azt mondtam, hogy nem nyerünk semmit idén akkor jött az ismerősöktől, facebookon, fórumon, mindenhol, hogy én miért nem hiszek a csapatban, elmondtam az érveimet, legyintettek. Most meg ugyanazoktól az emberektől azt látom, hogy június harmadik napján már temetik a csapatot a 15-16-os szezonra. :lol:
Nem azt mondom, hogy az összes ezt mondja, nem akarok túlozni, de azért van belőlük szép számmal.

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 3., szerda 11:46

tubatibi írta:de, ha már így alakult akkor a vezetőség a legjobb opciót választotta szerintem.
A legjobb opciót? :roll:
Szerintem meg olyan, mintha visszalépnénk a sötét középkorba...
Meglátjuk, mert a keret az edző nélkül is kéne hozza a meccsek 90%-át, de pont a maradék az ami igazán számít.
LiamGallagher írta:Nem örülök annyira Beníteznek, de a nagy számok törvénye alapján a bajnokság szerintem garantált jövőre. Remélem él a lehetőséggel és triplázik. Hajrá Rafa!
A nagy számok törvénye alapján már túl sok éve bejutunk az elődöntőbe, jövőre kétséges, hogy ez sikerülni fog...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 11:43

nem tudok mit tenni
de tudsz, nso-ra írod a lehúzó, fikázó kommentjeidet. Ide meg megpróbálsz értelmes gondolatokat írni, mert néhány provokatív megjegyzés után érdekes módon tudsz normálisan is írni meg érvelni.
Szóval nem lenne hátrány, ha nem kéne naponta szócsatákat vívni, hogy értelmes gondolatokat lássunk tőled, mert ahogy mások is írják, vannak neked olyanok. Azzal, hogy negatív hangvételű, semmi gond, de a forma sokat számít. Peace.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 3., szerda 11:39

Kajak nem tudlak megérteni Benő, régebben volt normális hozzászólásod is, most meg csak sarazol és köpködsz. No mindegy.
hát ezt őszintén sajnálom, de sajnos van pár edző a fodbal világában akiket nagyon utálok bizonyos okok miatt. és benitez köztük van. nem tudok mit tenni. igazából perezen kéne ezeket leverni amiért megbontotta azt az állandóságot ancselottival amire most szükség lett volna. de így benitezen csattan az ostor. mint ahogy leírtam én is kupákat és győzelmeket akarok. és ha ezek jönnek valszeg megváltozik a véleményem benitezről. de megígérem hogy az első bajnokiig nem írom le többet benitez nevét. inkább az átigazolási szezon érdekel. azokat imádom.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. június 3., szerda 11:31

Nem örülök annyira Beníteznek, de a nagy számok törvénye alapján a bajnokság szerintem garantált jövőre. Remélem él a lehetőséggel és triplázik. Hajrá Rafa!

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. június 3., szerda 11:26

Kajak nem tudlak megérteni Benő, régebben volt normális hozzászólásod is, most meg csak sarazol és köpködsz. No mindegy.

Én sem kedvelem Benítezt, sőt. Viszont rájöttem, hogy felesleges sarazni egy olyan embert, aki még csak nem is találkozott a kerettel és el se kezdte a munkát. Reménykedni kell, hogy összerántja a srácokat, taktikailag tud változtatni meccsek közben és szívvel-lélekkel ezért a csapatért fog dolgozni. Ebben az utolsó mondatban egyébként teljesen biztos vagyok, játszott nálunk(Igaz, hogy csak az utánpótlásban, de akkor is.), ismeri a spanyol bajnokságot, sőt nyerte is már meg. Bajnokok Ligája serlege is van, egyáltalán nem egy nímand edző.

Lehet, hogy Klopp menőbb, újabb, felkapottabb, de azt se felejtsük el a sarazás közben, hogy az idény első felében már sokan elkönyvelték a kiesést a Dortmundnál, egy német bajnokságban. Azért a német bajnokság nem annyival erősebb egy olasznál, hogy akkora tett legyen egy 7. hely. Sőt. Lehet csak én látom így, de egyelőre, teszem hozzá egyelőre Benitez ideálisabb a MI edzői posztunkra.

Megkellett volna tartani Carlo-t, ez nem kétséges, de, ha már így alakult akkor a vezetőség a legjobb opciót választotta szerintem. Az már más kérdés, hogy a vezetőségünknek van pár érdekes és megmagyarázhatatlan döntése, de mi Real Madrid szurkolók hozzászokhattunk ehhez az évek alatt, mi vagyunk a Real Madrid C.F. ... Vagy nyersz, vagy "meghalsz".

A keretbe most nem mennék bele, meg nem is ez a megfelelő topik rá.
A lényeg, támogatnunk kell most Rafa-t, attól nem lesz jobb, hogyha sarazzuk, köpködjük és ócsároljuk folyamatosan a pincért. Attól nem lesz jobb szezonunk, márpedig én egy csodálatos szezont szeretnék látni a jövő évben és igen is remélem, hogy Benitez sikeres munkát fog végezni.

Basszátok meg, mi vagyunk a Real Madrid, a világ leghatalmasabb klubja, még mindig!!!! :box:

Hajrá Rafa!!!! :salute:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. június 3., szerda 11:19

Én nehezen tudom elképzelni, hogy a bajnokságot megint elbasszuk, szerintem az mostmár végre meglesz. Meg azt is, hogy ilyen kerettel sorban 2 szezont kupa nélkül zárjunk, szinte biztos vagyok benne, hogy valamit nyerni fogunk, aztán majd elválik.

Benítez szerintem sem egy nagy durranás, de már egy átlagosnál jobb edzővel és edzői stábbal, + a világ egyik legjobb keretével azért abszolút reális lehet bármilyen kupa megnyerése. Például Luis Enriquét nem akarom semmibe nézni, de ez az idei Barca triplázás szerintem messze nem csak rajta múlt, szóval nem hiszem hogy ennyire pesszimistának kéne lenni. Na mind1, majd elválik, de legalább az esélyt adjuk meg neki.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 3., szerda 11:12

Nullát nyomtam, decsak mert a tippelős dolgok sosem mennek, és mindig a másik válasz lehetőség valósul meg.
Bízom benne, hogy jól igazolnak majd és képesek lesznek összehozni legalább egy kupát az első évben, mert ha nem Perez kirúgja a 10.et is :lol:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 3., szerda 11:05

BBeno írta:benyomtam a semmit. de az én álmom meg az hogy télen megköszönik a munkáját és kloppal behúzzuk a kupát meg a BL-t a tavasszal. :coffee:
Hányni tudnék..
Az szurkoló.. :taps:

Csak azért, mert nem bírod a fejét, inkább annak örülnél, hogy a "szeretett" csapatod szar legyen, és nem akarsz kupákat, csak azért, mert Benitez van itt és nem Klopp.. :kivagyhe: Az az álmod, hogy véletlen se nyerjen a csapat kupákat :vivo: :banplz: :banplz:

javaslom ezen az oldalon ténykedj inkább: http://dortmundfanatics.hu/ itt lehetnek normális álmaid.. :roll:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 3., szerda 10:53

Üdv. itt a Rafa!

Nem egy szimpatikus ember, már 'Pool-ban sem kedveltemm, nyilatkozatai, megjelenése, ... De nem mehetünk el a fölött, hogy madridi, játszott is. A híreket olvasva kezdem megkedvelni. A nyilatkozata szimpatikus volt (bár ilyenkor mi mást mond az ember, és nem is beszélt sokat), és az is tetszett, hogy a hírek szerint egész nap az edzőközpontban volt. Eddig nekem nem egy szigorú ember látszatát keltette. Viszont fontos a szigor. Ez volt Carlo egyik hibájá. A játékosoknak nem az edzőhöz, hanem a klubhoz kell kötődniük. Ennyi elég is volt a csöpögős részből.

Szakma. A felmerült nevek közül ő volt az, aki a legtöbbet elért pályafutása során. Valenciával bajnokságokat nyert, talán fekszik neki a spanyol mentelitás, játékmód, de ez érthető is. A Poolban is viszonyleg jó eredményeket ért el, és taktikáját a Milan elleni BL finálé második félidejére sosem fogom elfeledni... top 5 edzői húzás, mióta én focit nézek. Chelsea félév semmi, de azért nyert egy EL-t. Inter szintén. Napoli...nehéz meghatározni szereplését. Nem volt sikeres időszaka, de nem biztos, hogy ő volt az, aki miatt ilyen eredménytelen lett a csapat.
Nagy taktikusnak ismerem, remélem ezt itt is megmutatja. Kapott egy csapatot, ami szinte tökéletes, de még nem az. A feladata, hogy ebből a kész csapatból kihozza a maxot, ami Carlettónak a 2. évében nem sikerült. Kell vennie egy használható kp-st. Casemiro, vagy Verratti. Hoznia kell Gea-t. Ha ezt eléri az jó, ha nem, akkor egy fekete. Ha eléri, hogy ő vásároljon, azt mondom talán megérte. +, ha Bale eladja, vagy leteszi padra, 1 és fél kupa megvan. A lényeg az, hogy kijavítsa a hibákat, amit Carlo csinált és akkor akár triplázhatunk is.

Sztem nem lesz gond, 2 kupát tippelek. Hajrá Rafa!!!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 3., szerda 10:22

Hát ha tényleg szarok leszünk ősszel és még ráadásként összeveszik Benitez pár játékossal akkor itt télre könnyedén lehet egy edzőbuktatás, Ramosékból simán kinézem.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 3., szerda 10:18

hát akkor maradjunk az ellenszenves győztesben és akkor örülés van a végén :agree:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: