Én kettőn gondolkodtam: Barça és Dortmund. Nem írtam be végül egyiket sem.'shutterisland írta:én a dortmundot akartam az elsőre
OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
Galacticos írta:ki volt idén szimpatikus ellenfél?
és az év fórumozója? írjátok már le ti kit írtatok ezekre mert fogalmam sincs. hátha beugrik egy "ja hát tényleg".
én a dortmundot akartam az elsőre de aztán nem írtam be, a fórumozónak pedig CS0ki-t.
- Galacticos
ki volt idén szimpatikus ellenfél?
és az év fórumozója? írjátok már le ti kit írtatok ezekre mert fogalmam sincs. hátha beugrik egy "ja hát tényleg".
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Gyorsan megoldotta:hogyha ennyi elég, akkor a google maps is megteszi, talán még a menetrendre is rákeres neked... én legalábbis azzal tervezem minden utamat, és még csak egyszer hagyott cserben (de akkor is én voltam a figyelmetlen. nem jött a hajnali busz, mivel hogy egyáltalán nem is jár )
Sétáljon ide: Untere Augartenstraße 31, 1020 Wien, Ausztria
Körülbelül 54 perc (4,5 km)
Pedig tömegközlekedésre állítottam!
- Monkey
Nem is tudtam, hogy a google maps menetrendet is tervez tömegközlekedésre, akkor megpróbálom ezzel. Kössz!!hogyha ennyi elég, akkor a google maps is megteszi, talán még a menetrendre is rákeres neked... én legalábbis azzal tervezem minden utamat, és még csak egyszer hagyott cserben (de akkor is én voltam a figyelmetlen. nem jött a hajnali busz, mivel hogy egyáltalán nem is jár )Ismer valaki olyan programot vagy oldalt amivel Bécsi tömegközlekedést meg tudom szervezni? Értehtőbben, Bécsben A-ból el akarok jutni B-be akkor hol melyik villamosra, metróra kell felszállnom, hol kell átszállnom... Kössz
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
hogyha ennyi elég, akkor a google maps is megteszi, talán még a menetrendre is rákeres neked... én legalábbis azzal tervezem minden utamat, és még csak egyszer hagyott cserben (de akkor is én voltam a figyelmetlen. nem jött a hajnali busz, mivel hogy egyáltalán nem is jár )Ismer valaki olyan programot vagy oldalt amivel Bécsi tömegközlekedést meg tudom szervezni? Értehtőbben, Bécsben A-ból el akarok jutni B-be akkor hol melyik villamosra, metróra kell felszállnom, hol kell átszállnom... Kössz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor nem úgy csináltál, mint tavaly.én azokat a kérdéseket kihúztam, amit barcásként nem tudsz megválaszolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Monkey
Ismer valaki olyan programot vagy oldalt amivel Bécsi tömegközlekedést meg tudom szervezni? Értehtőbben, Bécsben A-ból el akarok jutni B-be akkor hol melyik villamosra, metróra kell felszállnom, hol kell átszállnom... Kössz
- ___Samy___
kipróbáltam már én is
nekem harmadjára 66 wpm sikerült, 57 helyes 0 helytelen
nekem harmadjára 66 wpm sikerült, 57 helyes 0 helytelen
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Persze, ezekre is válaszoltam annyira objektíven, amennyire csak tőlem telt.'shutterisland írta:én azokat a kérdéseket kihúztam, amit barcásként nem tudsz megválaszolni.
de pölö szezon igazolása, mourinho munkája, év fórumozója meg ezek objektíven is értékelhetőek.
Kíváncsi leszek majd a végeredményre.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én azokat a kérdéseket kihúztam, amit barcásként nem tudsz megválaszolni.
de pölö szezon igazolása, mourinho munkája, év fórumozója meg ezek objektíven is értékelhetőek.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ki is töltöttem, bár volt pár kérdés, amihez nem tudtam Barça-drukkerként hozzászólni.Realista24 írta:Év végi értékelős szavazás:
http://wp.me/p3pppF-3FA
Példa:
Nem fogom beírni, hogy Granero és Pedro León...12. Most azokat írd, akiket TE látnál szívesen a csapatban!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Év végi értékelős szavazás:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Háromszor nekifutottam és a legjobb nekem 79 WPM, 71 helyes 0 helytelen szó, de még ezt is egészen gyorsnak éreztem. Nálad szerintem akkor kb füstölt a billentyűzet.fiore írta:nekem a rekord 109 WPM, 99 helyes 1 helytelen szó
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
az szép teljesítmény szerintem grat hozzá,amúgy melóhelyen nincs is ennél jobb dolga az embernekfiore írta:nekem a rekord 109 WPM, 99 helyes 1 helytelen szó
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
megint nagyon hasznos tevékenységgel töltöm el az időmet - persze tanulás helyett
gépelés teszt
sajnos magyarban nem valami változatos.
nekem a rekord 109 WPM, 99 helyes 1 helytelen szó
unaloműzésre jó, próbáljátok ki!
gépelés teszt
sajnos magyarban nem valami változatos.
nekem a rekord 109 WPM, 99 helyes 1 helytelen szó
unaloműzésre jó, próbáljátok ki!
.