Hat igen, Verratti pont az a típus, aki nem áll be a sorba, nem dolgozik a társak alá, és szeret egyéniskedni. Pogbára még rá lehet ezt húzni stílus alapján, bár a Real elleni meccsen úgytudom totál alárendelte magát a csapatnak, és nem villogott, szóval ez is elég gyenge lábakon áll, de Verratti? Az az ember szemben a kapuval is a passzlehetőséget keresi, biztos rivaldafényre hajt.. Bírom ezeket a hasraütésszerű jellemzeseket.lesliejr írta: de Pogba vagy Verratti féle agyonsztárolt ászok nem biztos. Nekik is kellene a rivalda fény.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Verratti agyonsztárolt, Modric lenézett és nem fontos, Gündogan egy alacsony dagadt török..tele van meglepetésekkel ez a fórum.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem inkább ellenkezőleg. Jól megvan párizsban. Nincs hétről hétre a sajtóban, nem fújják fel, élmény nézni ahogy 22 évesen játszik. Jó, vannak hírek hogy akarjuk, a párizs meg nem akarja eladni, de az ügynöke nem mondja 3 naponta a sajtónak hogy 100-120 millió lesz ha valaki vinni akarja. Pogba és a menedzsere nem túl szimpatikus páros, tartok attól hogy ha ide kerül, azonnal nagy pénzeket fog keresni és elszáll magától. Verratti esetében ettől nem félek, amolyan Modric féle csendes gyilkosrashidm írta:Verratti=agyonsztárolt focista??lesliejr írta:de Pogba vagy Verratti féle agyonsztárolt ászok nem biztos.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Verratti=agyonsztárolt focista??lesliejr írta:de Pogba vagy Verratti féle agyonsztárolt ászok nem biztos.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Sosem azon múlik, hogy ez vagy az a játékos hova igazol, ezért ha Gündogan hozzánk igazol, nem lehet kijelenteni, hogy ettől a Barca hú de verhetetlen lesz. Ez nem FM meg Fifa, ahol összeadódnak a pontszámok. Ha holnap megvennétek egyszerre Pogba-t és Verratti-t akkor se csinálnék magam alá félelmemben.
Csapatot kell építeni a sok sztárból és az nem mindig megy. Sőt, minél több, annál nehezebb hosszú távon fenntartani az egyensúlyt a pályán és az öltözőben.
Csak Ronaldo és Messi miatt mennyi mindent kell lenyelnie a két klubnak és a többi játékosnak. Féken is kell tartani az egokat, ami nem könnyű.
Én ezért nem is tartom jó ötletnek, hogy egy Neymar, Suarez, Messi csatársor mögé eszetlenül vásároljunk, már pedig ha letelik a bünti ez fog következni. Gündogan talán beáll a sorba ahogy Rakitic is, de Pogba vagy Verratti féle agyonsztárolt ászok nem biztos. Nekik is kellene a rivalda fény.
Szerintem már Neymar is nehezen viseli, hogy Messi mögött csak második. Addig jó nekünk míg ezt eltűri. 2x nem mondom Bale is azért esett vissza mert hiába a sok pénz amit adtak érte, nem ő a bálvány.
Csapatot kell építeni a sok sztárból és az nem mindig megy. Sőt, minél több, annál nehezebb hosszú távon fenntartani az egyensúlyt a pályán és az öltözőben.
Csak Ronaldo és Messi miatt mennyi mindent kell lenyelnie a két klubnak és a többi játékosnak. Féken is kell tartani az egokat, ami nem könnyű.
Én ezért nem is tartom jó ötletnek, hogy egy Neymar, Suarez, Messi csatársor mögé eszetlenül vásároljunk, már pedig ha letelik a bünti ez fog következni. Gündogan talán beáll a sorba ahogy Rakitic is, de Pogba vagy Verratti féle agyonsztárolt ászok nem biztos. Nekik is kellene a rivalda fény.
Szerintem már Neymar is nehezen viseli, hogy Messi mögött csak második. Addig jó nekünk míg ezt eltűri. 2x nem mondom Bale is azért esett vissza mert hiába a sok pénz amit adtak érte, nem ő a bálvány.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
ez nem jött be, fail.Thiago11 írta:Egy kérdés lenne. Sok helyről hallom, hogy xy játékos idén még jó lesz, aztán jövőre pótolják stb.
Viszont ha jól tudom titeket is vizsgálnak és könnyen lehet jövőre nálatok is transferban a vége. Ez a dolog hogy áll? Hoztak már valami döntést? Van valami alapja vagy csak pletykaszinten jött fel? Jobban benne vagytok az ilyen témákban ezért is kérdezem.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kicsit talán off, de nem tudtam melyik topicba írjam. Szóval pénzügyi jog szigorlatra tanulva akadt meg a szemem a következő kis részleten a tankönyvben:
"A sportolókra vonatkozóan azonos szabályokat állapít meg a Modellegyezmény. Ha például Lionel Messi a Barcelona kiváló argentin játékosa a Ferencváros elleni BL-mérkőzésen játszik a Puskás Ferenc Stadionban, akkor az e mérkőzésre tekintettel kapott jövedelem után Magyarországon adózik. Jóllehet argentin állampolgár, de – feltehetően az állandó lakóhelye alapján – Spanyolországban minősül belföldi illetőségűnek, így a spanyol-magyar adóegyezmény rendelkezései irányadóak rá."
Túl sok sebből vérzik a dolog...
"A sportolókra vonatkozóan azonos szabályokat állapít meg a Modellegyezmény. Ha például Lionel Messi a Barcelona kiváló argentin játékosa a Ferencváros elleni BL-mérkőzésen játszik a Puskás Ferenc Stadionban, akkor az e mérkőzésre tekintettel kapott jövedelem után Magyarországon adózik. Jóllehet argentin állampolgár, de – feltehetően az állandó lakóhelye alapján – Spanyolországban minősül belföldi illetőségűnek, így a spanyol-magyar adóegyezmény rendelkezései irányadóak rá."
Túl sok sebből vérzik a dolog...
ilyen jónak állították be a Juvét?ziro4vr írta:Ezt a szopkodást amit lerendez Ottó meg Iván a sport egy felvezető műsorában
- ziro4vr
Ezt a szopkodást amit lerendez Ottó meg Iván a sport egy felvezető műsorában
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Januárban jött fel először, akkor bizonyítottuk mindennek az ellenkezőjét, majd pár hónappal később újra előásták ugyanazokat a dolgokat és a klub hivatalosan is megerősítette, hogy nincs újabb nyomozás, csak valaki keveri a dolgokat.Thiago11 írta:Egy kérdés lenne. Sok helyről hallom, hogy xy játékos idén még jó lesz, aztán jövőre pótolják stb.
Viszont ha jól tudom titeket is vizsgálnak és könnyen lehet jövőre nálatok is transferban a vége. Ez a dolog hogy áll? Hoztak már valami döntést? Van valami alapja vagy csak pletykaszinten jött fel? Jobban benne vagytok az ilyen témákban ezért is kérdezem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Egy kérdés lenne. Sok helyről hallom, hogy xy játékos idén még jó lesz, aztán jövőre pótolják stb.
- h3x0r
Ne csak a 2 Clasicora gondolj, hanem a Barca tobbi meccsere is.R.M.C.F írta:Nagy bajban voltunk a Barca ellen idén is.
Ertem en, hogy mar Xavi se a regi, nem lehet ra csapatot epiteni, de azzal az 1600 percevel kivette a reszet az idei szezonban a tobbiek pihentetesenel, mint ahogy ha nalunk is lett volna egy Xabi Alonso a padon, talan mashogy alakul a szezon. Pont eleg az, ha a tavaszi hajrara csatlakozik hozzajuk egy Gundogan, akivel rotalhatjak a kozeppalyat.
- Fosi Bácsi
Ha a megnyert kupák számát nézzük akkor igen vagy szerinted mi a megfelelő kifejezés erre? A szerencse?R.M.C.F írta: Nagy bajban voltunk a Barca ellen idén is.
- ziro4vr
A BM-be ment volna szívesen, de Rumenigge meg Pep mutatta a fakkot állítólag. Szomorú leszek. Nem mintha úgy boldog lettem volna.wZoLee7 írta:Akkor ez félig deal...még rossz is lehet nekünk. Nem a régi, de ha az lesz akkor bajban leszünk. Illene a barca játékába, sokkal jobban mint pl PogbaRealista24 írta:Gündogan megerősítette, hogy tárgyalásban van a Barcával.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nagy bajban voltunk a Barca ellen idén is.Anthony írta:Ja, még a végén a Barca megtöri a Real utóbbi években mutatott dominanciájátR.M.C.F írta:Persze.......bajban leszünk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ja, még a végén a Barca megtöri a Real utóbbi években mutatott dominanciájátR.M.C.F írta:Persze.......bajban leszünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Persze.......bajban leszünk.wZoLee7 írta:Akkor ez félig deal...még rossz is lehet nekünk. Nem a régi, de ha az lesz akkor bajban leszünk. Illene a barca játékába, sokkal jobban mint pl PogbaRealista24 írta:Gündogan megerősítette, hogy tárgyalásban van a Barcával.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akkor ez félig deal...még rossz is lehet nekünk. Nem a régi, de ha az lesz akkor bajban leszünk. Illene a barca játékába, sokkal jobban mint pl PogbaRealista24 írta:Gündogan megerősítette, hogy tárgyalásban van a Barcával.
-
- Kedvenc játékosaid: ronaldo09
- Kedvenc csapatod: realmadrid
sztem menni is fog. :ĐRealista24 írta:Gündogan megerősítette, hogy tárgyalásban van a Barcával.
viszont, ha ezekután nem húzzuk be a pogba/verrati duó vmelyikét, akkor faszomatazegészbe
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91