Mondjuk nem követem én annyira, de ezt azért nehezen hiszem, hogy egy egész karriert arra építsünk, hogy egyetlen embert tudjunk megverni, egyéni sportban. De ha vannak ezzel kapcsolatos jó szakmai írások azt szívesen elolvasnám.Nadalt is tudatosan építették, de nála főleg arra ment az energia, hogy balkezessé tegyék, mert tudták, hogy ezzel lehet elkapni a Királyt.
Tenisz
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Tenisz
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gondolom a '10-es évekre gondolsz...PEEtör írta:Emlékszem még, amikor teljesen fordítva voltak a dolgok, meg egy GS meccset nem bírt végig fizikailag-szellemileg. Akkoriban mondták rá, hogy nem lesz így képes bekerülni a legjobbak közé, mert bár az 500 és 1000-es meccseket simán hozza, de 3 szett túl sok neki.Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak.
Nagyot változott a világ.
Bár Rafa rengeteget fejlődött játékában, mégis, a 2000-es évek legtöbbet fejlődött játékosa egyértelműen Djoko. Megkockáztatom, hogy a egyben a legjobbja is, de nekem itt perpill még szoros a verseny Nadallal, az év végén vissza lehet térni erre.
És a nagy HA, HA Nadal térde tovább bírta volna, lazán a legjobb lehetne...
Nadal játékában benne van az elhasználódás, nem hiszem, hogy ezt ne tudta volna 15 évesen már.
Valamikor volt egy riport Federerrel, ahol egy negyed óráig mesélte, hogy hogyan építették fel tudatosan a terhelését minden évben, hogy még 34 évesen se fizikai aspektusokon múljon egy meccse sem.
Nadalt is tudatosan építették, de nála főleg arra ment az energia, hogy balkezessé tegyék, mert tudták, hogy ezzel lehet elkapni a Királyt.
Djoker meg 2011-től elhiszi, és ez minden sportban elég lenne ennyire. Pláne egyéniben.
Sportfilozófia: Roger Federer
Emlékszem még, amikor teljesen fordítva voltak a dolgok, meg egy GS meccset nem bírt végig fizikailag-szellemileg. Akkoriban mondták rá, hogy nem lesz így képes bekerülni a legjobbak közé, mert bár az 500 és 1000-es meccseket simán hozza, de 3 szett túl sok neki.Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak.
Nagyot változott a világ.
Bár Rafa rengeteget fejlődött játékában, mégis, a 2000-es évek legtöbbet fejlődött játékosa egyértelműen Djoko. Megkockáztatom, hogy a egyben a legjobbja is, de nekem itt perpill még szoros a verseny Nadallal, az év végén vissza lehet térni erre.
És a nagy HA, HA Nadal térde tovább bírta volna, lazán a legjobb lehetne...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- realistahuni
+1000Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak. Ha ilyenek lennének a fejek Madridban, akkor a Clásico 8-0 körül végződik.
Első szett után már csak eredményekről követtem, én nem bírtam idegileg, mit érezhetnek ők a pályán?
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Murray megveri Djokovicot, Wawrinka meg őt a döntőben.
Ez a sport a drámáról szól, és ez a legnagyobb dráma.
Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak. Ha ilyenek lennének a fejek Madridban, akkor a Clásico 8-0 körül végződik.
Ez a sport a drámáról szól, és ez a legnagyobb dráma.
Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak. Ha ilyenek lennének a fejek Madridban, akkor a Clásico 8-0 körül végződik.
Sportfilozófia: Roger Federer
- Galacticos
Azok mellett h le a kalappal djoko elott es ma jobb volt.
Eszmeletlen h sokszor mekkora mazlija van.
Most is... zsinorban masodik gamet fejezi be halon megpattanoval
Eszmeletlen h sokszor mekkora mazlija van.
Most is... zsinorban masodik gamet fejezi be halon megpattanoval
Nagyon szomorú dolog úgy nézni ezt a meccset, hogy közben arra gondolsz, Nadal az adott ütést/pontot 1-2 évvel ezelőtt milyen simán hozza...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- realistahuni
Ez a tenisz nem az én idegrendszeremnek való.
Nadal visszajön 0-4-ről, hárít 5 szettlabdát és még így sem tudja megtörni a szerbet, ez valami egészen hihetetlen.
Kéremkapcsoljaki.
Nadal visszajön 0-4-ről, hárít 5 szettlabdát és még így sem tudja megtörni a szerbet, ez valami egészen hihetetlen.
Kéremkapcsoljaki.
- ikarus93
Most játszák a Madridi döntőt
Murray vs Nadal
Murray vs Nadal
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Nadal elég jól kezdett, Djoko pedig biztos fel fog javulni, nagyon jó kis meccs lehet ez.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én a múltkor,amikor ment a féderer elleni meccse,talán a klasszikó estéjén,állítólag annyira ittas voltam,hogy az egységben ahol megjelentem,mindig csak odamentem és odaintettem a szurkolóknak akik ott drukkoltak ki kinek éppen,hogy nyugi barmok....egy ütő helyett egy vajas kenyérrel is megveri a szerb oroszlán. A következő körben már bundáskenyérrel veri meg-et mondtam......majd a következőben azt hogy egy lángossal....stb...nagyon kikészítettem őket.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nem tudom már szerkeszteni az előzőt,de annyit hozzátennék még,hogy Djokonak ez a "ha kicsit szarba vagyok akkor meghalok,és fáj mindenem,sajnáljatok és buzdítsatok nézők" már kifejezetten szánalmas.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Lehet hogy van bennem elfogultság,de ez a mai meccs szánalmas volt.
Minden labdamenet 20 ütésből állt,mert semelyik nem merte a másikat ki mozgatni,az alapvonalról ütögettek egymásnak tök középre,és várták hogy a másik rontson egyet.Meg se fordult a fejükbe az hogy kimozgassák a másikat.
Tudnék csinálni egy 10 perces összefoglalót,de akkor abban benne van a melegítés és a díjátadó is.
Nagyon remélem hogy a tenisz nem fog ilyen irányba elmenni,mert baromi sokat fog a népszerűségéből veszteni.
Undorító erő tenisz,no de nem jöhet még egy Rozsé..
Minden labdamenet 20 ütésből állt,mert semelyik nem merte a másikat ki mozgatni,az alapvonalról ütögettek egymásnak tök középre,és várták hogy a másik rontson egyet.Meg se fordult a fejükbe az hogy kimozgassák a másikat.
Tudnék csinálni egy 10 perces összefoglalót,de akkor abban benne van a melegítés és a díjátadó is.
Nagyon remélem hogy a tenisz nem fog ilyen irányba elmenni,mert baromi sokat fog a népszerűségéből veszteni.
Undorító erő tenisz,no de nem jöhet még egy Rozsé..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ateeemadrid
ahhoz képest most szépen visszahozta magát a meccsbe.Mike írta:ez a möri egy világi balf...ék
de djoko befogja húzni.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ez a möri egy világi balf...ék
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én szeretem nézni ahogy tolja az a kis bengáli tigris. Nagy tenisz kedvelő vagyok. Kicsit sajnálom is, hogy nem próbáltam ki magát a sportot...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Tudom, hogy félig trollkodtál, de azért na. Itt,azt hiszem, a gének nagyobb szerepet játszanak@Sonny írta:A többi hölgynek sincs megtiltva,hogy gyúrjanak felsőtestre.
Merci Zizou!
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
A többi hölgynek sincs megtiltva,hogy gyúrjanak felsőtestre.ericco írta:Williamset a férfiak közt kéne indítani, hisz a szerváit 200 fölötti sebességgel üti meg. Annyi ászt messze nem üt senki, mint ő. Szegeny Marianak eséyle sem volt, pedig nem játszott rosszul, sőt.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Williamset a férfiak közt kéne indítani, hisz a szerváit 200 fölötti sebességgel üti meg. Annyi ászt messze nem üt senki, mint ő. Szegeny Marianak eséyle sem volt, pedig nem játszott rosszul, sőt.
Merci Zizou!