Fosi Bácsi írta:R.M.C.F írta:
Nagy bajban voltunk a Barca ellen idén is.
Ha a megnyert kupák számát nézzük akkor igen vagy szerinted mi a megfelelő kifejezés erre? A szerencse?
Felmerül a kérdés,engem nézel csak hülyének itt? Mert csak engem találsz meg a provokálásaiddal úgy tűnik. Mindegy,nem érdekel a válaszod.
Nem szoktam mostanában az efféléknek magyarázatokat adni,de most neked próbálok segíteni,hátha átmész más tagra,és engem elkerülsz.
Nézzük,de csak egyszer,próbálj meg figyelni most kérlek,és akkor nem kell blődségeket idedobnod,és eladnod mintha én hülyeségeket írnék......azok másik oldalon vannak.
A felvetés: Gündogan leigazolásával bajba kerülnék.
Én ezt engedelmeddel nem okézom le,és vitatom,vitatom,mert ha mi bajban leszünk jövőre akkor nem gündogan,vagy rakitic miatt leszünk,hanem a szakmailag rossz keret előkészítésünk miatt.
Idei tavaszra bajba kerültünk,már ha az baj,hogy előtte megnyertük a 10.et,ami még lőtávra sincsen senkinek sem,és nem is lesz szerintem 10 éven belül és mindenki triplázást akart. Amihez másoknak is volt némi szava.
A felvetés gündogannal kapcsolatosan a barca vs real párharcra vonatkozott......ahol idei bajnokságban sem volt semmi bajunk,nem voltunk bajban,inkább a barca volt ellenünk ha összevetjük a két párharcot,de ehhez persze meg is kell nézni a meccseket. Akkor látszik elég jól.
Ha viszont bárki úgy gondolja,hogy mert a barca megvesz egy játékost,pl gündit,akkor onnantól mi bajban leszünk,akkor az a valaki nem igazán van tisztában azzal mi miatt is vagyunk bajban ha bajban vagyunk......
Szóval,ha ez sem elégít ki,akkor hívd fel az ottót,vagy hegyit,majd azok elmondják mit kell hinnünk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.