Én pl. ismertem, de azt is, hogy minden csapatánál alkalmazkodott a kerethez valamelyest. Szóval nem féltem.R.M.C.F írta:Carlo korábbi stílusai ismeretének hiánya és JM utálata miatt lehetett.
Edző és vezetőség
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Edző és vezetőség
- ___Samy___
nem hinném, hogy ha akkor carlo helyett benitez jött volna, akkor is olyan hurrá hangulat lett volnaR.M.C.F írta:Carlo korábbi stílusai ismeretének hiánya és JM utálata miatt lehetett.azért mikor jött a carlo-zidane duó, akkor azért sokkal pozitívabb volt a hangulat
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Carlo korábbi stílusai ismeretének hiánya és JM utálata miatt lehetett.azért mikor jött a carlo-zidane duó, akkor azért sokkal pozitívabb volt a hangulat
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Benítez egyszerre három rádiónak fog nyilatkozni éjfélkor Rögtön triplázással kezd.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
ha beniteznek van egy kis esze, akkor kihasználja a jelenlegi helyzetet
azért szerintem nem túlzok ha a real szimpatizánsok 80%-a a bukását vetíti előre, vagy azt várja, hogy bukni fog, és így tulajdonképpen ebből az irányból nincs nyomás rajta
azért mikor jött a carlo-zidane duó, akkor azért sokkal pozitívabb volt a hangulat, megvolt a nagy többségnél az esélylatolgatás, ami általában szintén pozitív volt
most meg semmi ilyesmit nem olvasni, semmi nagy elvárás, csak a vezetők felől
ez akár még a hasznára is lehet
viszont az érem másik oldala, hogy a sértődött játékosok miként fogják "befogadni", de nyilván az lenne a helyes magatartás, ha ez az edzőcsere meg sem kottyanna nekik szakmai szempontból
azért szerintem nem túlzok ha a real szimpatizánsok 80%-a a bukását vetíti előre, vagy azt várja, hogy bukni fog, és így tulajdonképpen ebből az irányból nincs nyomás rajta
azért mikor jött a carlo-zidane duó, akkor azért sokkal pozitívabb volt a hangulat, megvolt a nagy többségnél az esélylatolgatás, ami általában szintén pozitív volt
most meg semmi ilyesmit nem olvasni, semmi nagy elvárás, csak a vezetők felől
ez akár még a hasznára is lehet
viszont az érem másik oldala, hogy a sértődött játékosok miként fogják "befogadni", de nyilván az lenne a helyes magatartás, ha ez az edzőcsere meg sem kottyanna nekik szakmai szempontból
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Érdekes lenne, ezért is reagáltam arra amit írtál, az "Allegri faktorra".
Elpuffogtatta a közhelyeket amik nagyrészt igazak,legalábbis nem találtam benne kivetnivalót. Az meg,hogy szembe állítod amit mondott szerintem kicsit felesleges, legalábbis nem feltétlenül kell ugyanúgy értelmezni. Pérez átigazolási politikájáról szólt az a rész amiben kiemeli, hogy Ramos megmentte a szezont ami igaz is, volt igazolása, hogy miért igazolt úgy ahogy az Elnök úr,verhettük a mellünket utána Bale-re. Ancelottinak meg leírta a hibáit is teljesen rendben, és azt is hogy a Decima a legnagyobb fegyver és eredmény a kezében. Én is így gondolom. Ugyanúgy Carlo szezonjára is igaz, az is meg lett mentve vele tavaly viszont, az Carlo első szezonja volt, elbírta volna BL győzelem nélkül is, Pérez számára azonban sokkal itt volt az idő egy önigazolásra, én így értelmeztem a megmentést, Carlo esetében nem mondhatjuk feltétlenül ugyanezt, legalábbis ha mondjuk másképpen vehetjük a megmentést. Szerintem.
Elpuffogtatta a közhelyeket amik nagyrészt igazak,legalábbis nem találtam benne kivetnivalót. Az meg,hogy szembe állítod amit mondott szerintem kicsit felesleges, legalábbis nem feltétlenül kell ugyanúgy értelmezni. Pérez átigazolási politikájáról szólt az a rész amiben kiemeli, hogy Ramos megmentte a szezont ami igaz is, volt igazolása, hogy miért igazolt úgy ahogy az Elnök úr,verhettük a mellünket utána Bale-re. Ancelottinak meg leírta a hibáit is teljesen rendben, és azt is hogy a Decima a legnagyobb fegyver és eredmény a kezében. Én is így gondolom. Ugyanúgy Carlo szezonjára is igaz, az is meg lett mentve vele tavaly viszont, az Carlo első szezonja volt, elbírta volna BL győzelem nélkül is, Pérez számára azonban sokkal itt volt az idő egy önigazolásra, én így értelmeztem a megmentést, Carlo esetében nem mondhatjuk feltétlenül ugyanezt, legalábbis ha mondjuk másképpen vehetjük a megmentést. Szerintem.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
érdekes is lenne, ha egy madridos cikkben allegriről írnasebydani írta:Ha végig is olvasod, láthatod, hogy semmi rosszat nem írt Allegrire, és egy szóval sem mondta, hogy rossz edző
elpuffogtatta a közhelyeket, semmi érdemleges
kedvenc részem amikor ancelotti munkájáról ír. felsorol pár hibát, mellette meg felhozza, hogy milyen jóban van a játékosokkal és elhozta a tizediket. perez értékelésénél meg már azt írja, hogy a tavalyi évnél ramos mentette meg a szezont
ez most akkor hogy van?
- RealMadridFanatic
Amikor Chelseanél volt, néhány szurkoló kezdte el "dagadt spanyol pincérként" emlegetni.
Erre ráerősített, hogy dolgozik Nápolyban egy fazon, aki a megszólalásig hasonlít rá, és mit ad Isten, pincér...
Itt egy gyönyörű cikk erről.
Erre ráerősített, hogy dolgozik Nápolyban egy fazon, aki a megszólalásig hasonlít rá, és mit ad Isten, pincér...
Itt egy gyönyörű cikk erről.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Miért lett pincér a beceneve? Sosem hallottam még ezt korábban.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem csak Allegri, LE sem volt semmi extra mielőtt a barca edzője lett.
Di Matteo is milyen csapattal nyert BL-t?
Játékosokon is sok múlik, pl. ha a beleszarós hercegnő hozzáállást elfelejtenék az kurva jó lenne...
Di Matteo is milyen csapattal nyert BL-t?
Játékosokon is sok múlik, pl. ha a beleszarós hercegnő hozzáállást elfelejtenék az kurva jó lenne...
- sebydani
Ha végig is olvasod, láthatod, hogy semmi rosszat nem írt Allegrire, és egy szóval sem mondta, hogy rossz edző
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
már rosszul kezdődik
allegri faktor...mindig is jó edző volt, idén meg kapott egy használható keretet
allegri faktor...mindig is jó edző volt, idén meg kapott egy használható keretet
- sebydani
http://www.estisport.hu/kulfoldi-foci/2 ... ban-bizhat
Kompany gondolatai a váltásról és Benitezről Jól látja.
Kompany gondolatai a váltásról és Benitezről Jól látja.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A bajnokságra nyomtam...szerintem a pincérrel behúzunk egy kupát...nagyon remélem, hogy végre a bajnoság lesz az...
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Igen, 7/1, de csak 6-1. Vagyis 1 a Real-é, 6 másé. nyócegyhez 8 kapott gól (bajnoki cím mástól) kellrealistahuni írta:08-09 barcaA nyócegyhez még két év kell bajnokság nélkül. Egyet ki is pipálhatunk, ha bejelentik a pincért.
09-10 barca
10-11 barca
11-12 Real
12-13 barca
13-14 atma
14-15 barca
Ez így 7/1, ha jövőre se lesz meg akkor nyócegy.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vagy csak előtte súgták a fülébe, hogy "emlékszel, Bale fix kezdőőő".Dupla D írta:könnyezik az emberünk. úgy tűnik jelent neki valamit a csapat.
Nem illik.
Az az elnök úr személyesen.Sportigazgató lesz?
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Akkor most ki jött vele? Ki lesz a stáb tagja? Sportigazgató lesz?
Már átutalták neki az első havi fizetést és nemrég jött róla az smsDupla D írta:könnyezik az emberünk. úgy tűnik jelent neki valamit a csapat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Viszont aggódhat, mert a feleségének elég vaskos szája van, Cé rámegyDupla D írta:könnyezik az emberünk. úgy tűnik jelent neki valamit a csapat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema