NEM FOG MENNI.Ha tényleg ez a szélsők nélküli 2 tkp-s játékot akarja
Pellegrini is ezt akarta.Bukás volt. Az oka? Volt róla szó.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 26., szerda 21:35
NEM FOG MENNI.Ha tényleg ez a szélsők nélküli 2 tkp-s játékot akarja
HozzászólásSzerző: Hegi » 2013. június 26., szerda 20:06
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 19:46
csak én már előre gondolkodtam, mert ehhez szerintem özil kevés lesza középpálya a felállástól függetlenül lehet masszív, de ahhoz az kell, hogy például coentrao labdavesztés esetén beljebb húzódjon kicsit a védelem elé, özil visszalépjen területet zárni és ronaldoék letámadják a labdás embert. minden csak felfogás kérdése, a tötyögés a 4-5-1-ben is azt eredményezné, hogy szétfutnak.
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. június 26., szerda 19:34
Ennek és is örülnék, aztán beszéld meg a srácokkal, mikor kinek van kedve padozni. Kb. Minden posztra van két klasszisunk. Egyébként tényleg jó keret, csak ez így nem működne. De a fifában hozhatóRealfan1 írta:Én ennek a csapatnak tudnék a legjobban örülni jövőre...:
Casillas
Carvajal/Arbeloa - Varane/Pepe - Ramos/Albiol - Marcelo/Nacho
Alonso/Gündogan/Casemiro
Kondogbia/Khedira
Bale/Isco - Modric/Özil - CR/Jesé
Benzema/Suarez/Morata
Carlo Ancelotti
Szerintetek?
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 26., szerda 19:02
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 26., szerda 18:49
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 26., szerda 18:46
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 18:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 18:21
Ha tényleg ez a szélsők nélküli 2 tkp-s játékot akarja, akkor gond nélkül el fog férni Isco és Özil is a csapatban, mert egyik se szerencsétlen a szélen és mindegyik szeret ki is húzódni oda. Na meg CR is onnét indul, aki kaphatna teljesen kötetlen posztot a csúcsba meg Benya, aki képes megtartani vagy egyedül is megoldani. Ami aggasztó, hogy Khedira és Alonso van még mindig csak mögöttük, bár velük sem lehetetlen jó focit játszatni, de Modricnak helyet kell szorítani a kezdőben.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 26., szerda 18:05
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 26., szerda 10:58
http://www.whoscored.com/Teams/304boomer írta:Ancelotti mennyire szeret rotálni? Mennyire igényli a mély keretet?
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 26., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. június 25., kedd 21:32
Én is remélem.AMYF írta:
Én csak azt remélem, hogy Coentrao maradni fog.
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 25., kedd 20:17
ahhoz képest angol gólrekorddal lett bajnok. szóval a Chelsea-s időszaka is abszolút sikerstory volt, ott is csak a BL hiányzott, de országon belül sikeres volt. 100 lőtt gól felett zártak 09-10-ben (Drogba gólkirály, Lampard is 20 gól felett).csak az a chelseas kitérője ne lett volna...
Nem örülök neki, de egy leépülő Chelsea volt a keze alatt.
- Di Maria nem fog elmenni, ha nem jön Bale és elég úgy néz ki, hogy nem jön.(di maría, khedira, kaká, callejon elmennek remélem)
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 25., kedd 20:00
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 25., kedd 19:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 25., kedd 19:35
Szerintem is......más egy madrid egy kész edzőnek,mint ezek a feljövő gazdag klubok.....Szerintem erre egyértelmű a válasz. Aki pedig ne 2 hete szurkol egy csapatnak az tudja a választ. Tradició. Más szint egy PSG, Monaco, Man. City, mint egy Real, Barca, Manu...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 25., kedd 19:28
Csak kíváncsiságból (és mindenféle támadás nélkül), kik ők? Mert komoly tapasztalat, tekintély, eredmények és mozdíthatóságot tekintve szerintem nem igen lehetett volna jelenleg jobb edzőt, embert találni!Csak én úgy vagyok az edzői poszttal, ahogy itt sokan a kkp poszttal. Nekem ide a LEGJOBB kell (vagy a legjobb 2-3 szóba jövő név egyike). Na most abban szerintem sokakkal egyetértünk, hogy a talján ebben a szűk keresztmetszetben nincs benne.
Khedira biztosan nem.(di maría, khedira, kaká, callejon elmennek remélem)
2006-ban Berlusconi nem engedte (+ Perez akivel az előszerződést kötötte, lemondott az elnökségről és választásokat kellett kiírni), 2009-ben pedig a Chelsea már jóval hamarabb lecsapott rá és a biztosra ment (szintén a madridi elnökválasztások előtt + Valdanoéknál ugye Wenger volt az előzetes favorit)! A PSG-ből való távozásának oka pedig egyrészt a Real Madrid hívása, ami még mindig nem egyenlő, egy kategória a PSG-vel; másrészt pedig a megromlott viszony Leonardoval (igazolások miatt) és a tulajdonossal, akik simán lecserélték volna Mourinhora és Wengerre is --> na itt ennél a pontnál decemberben döntött úgy, hogy távozik Párizsból!A PSG-től való távozása meg nekem egy kurva nagy kérdőjel. Miért akarna egy felszálló ágban lévő csapatból eligazolni, amikor kezd összeállni a csapat a kezei alatt, és most jönne az aratás időszaka, amikor meg lehetne nyerni a francia címeket szépen sorban, és a BL-ben is komoly tényezők lehetnek...2x már nemet mondott a Realnak, miért pont most mond igent?
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 25., kedd 19:26
Ha már az első szezonjában nem nyeri meg a BLt, csak a bajnokságot akkor már rossz húzás az ide hozatala?realistahuni írta:Köhöm?
BL-be akkor is jó csapat voltunk...ja nem.
Hát nem tudom. Lehet a PSGnél mégsem voltak vele annyira elégedettek vagy megromlott a viszony a vezetőséggel. Bár az is lehet, hogy nagy Real szurkolóSzerintem erre egyértelmű a válasz. Aki pedig ne 2 hete szurkol egy csapatnak az tudja a választ. Tradició. Más szint egy PSG, Monaco, Man. City, mint egy Real, Barca, Manu...
HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. június 25., kedd 19:24
Szerintem erre egyértelmű a válasz. Aki pedig ne 2 hete szurkol egy csapatnak az tudja a választ. Tradició. Más szint egy PSG, Monaco, Man. City, mint egy Real, Barca, Manu...Ez a kérdés bennem is megfogalmazódott. Igazából reálisan nézve Madrid semmivel nem előnyösebb neki Párizsnál. Sőt talán jobb is, mert a PSG szinte már kész csapat, míg itt építkezni kell
Én is hasonló véleménnyel vagyok veled Ancelottival kapcsolatban. Én nagyobb esélyt adok annak, hogy a PSG jár jobban ezzel a váltással...de ne legyen igazam
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem