15 milláért simán el kell adni
úgyis marad Illara
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
jó lesz ő
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. június 3., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 22:57
palesz77 írta:Csak ezt az ötletet emelném ki. Ha Jamessal az a bajod, hogy tetű lassú előre, akkor Kroos miért lenne jobb a csatárok mögé? Hámesznál is lassabb a német szerintem, egyedül annyi "előnye" van, hogy nem olyan egylábas, de ha a kolumbiaiban nincs meg a dinamika oda előre, akkor a németben még inkább.numberone1 írta:Ja es meg egy dolgot meg kilehet igy probalni, 4-2-3-1-ben, h Kroost feltolni a csatar moge, mogotte Cazmer es Veratti,
Verrattit meg nem tudom elhinni..Mondjuk szerintem a PSG csak akkor adná el, ha az asztalra csapna, és úgy követelné a távozását, ezt valahogy nem tudom kinézni belőle, szóval én még optimista vagyok, de ha mégis hozzátok megy, nem lesz kicsit sok a minőségi középpályásból? Nem lesz ott hiszti? Mert Iscot amúgy megint mindenki padra teszi, és írtátok, hogy ha jól játszik, akkor úgyis kezdő lesz, de igazából eddigi 2 éve alatt folyamatosan javulgatott, de folyton hoznak elé valakit, hogy lenne így kezdő bármikor is? Kiegészítő szintnél meg bőven jobb, ezt szerintem ő is érzi azért. Ha most megy Verratti és/vagy Pogba, akkor szerintem is távozni fog 1 év múlva. Teszem hozzá szerintem nem is teljesen jogtalanul..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 3., szerda 22:53
Csak ezt az ötletet emelném ki. Ha Jamessal az a bajod, hogy tetű lassú előre, akkor Kroos miért lenne jobb a csatárok mögé? Hámesznál is lassabb a német szerintem, egyedül annyi "előnye" van, hogy nem olyan egylábas, de ha a kolumbiaiban nincs meg a dinamika oda előre, akkor a németben még inkább.numberone1 írta:Ja es meg egy dolgot meg kilehet igy probalni, 4-2-3-1-ben, h Kroost feltolni a csatar moge, mogotte Cazmer es Veratti,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 22:27
Te rosszabb vagy nálam iscart írta:Szerintem meg Rafa meggyőzi Khedirát a maradásról, és akkor meg is van a létszám.Realista24 írta:Se Casemiro, se Lucas nem lesz itt szerintem. A töltelék Illarra lesz, a többi meg kezdő szintű.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 3., szerda 22:26
Szerintem meg Rafa meggyőzi Khedirát a maradásról, és akkor meg is van a létszám.Realista24 írta:Se Casemiro, se Lucas nem lesz itt szerintem. A töltelék Illarra lesz, a többi meg kezdő szintű.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 3., szerda 22:23
Hát, ha a jövőre lejáró szerződésű kapust 35 misiért veszi meg, és gondolom Veratti sem aprópénz lesz, akkor csatárt is ilyen dupla áron fog venni. Esetleg.wZoLee7 írta:Szerintem James-Isco duó fog a csatár mögött játszani, és ketten ellesznek azon a poszton...Karim távozása attól függ milyen csatárra lesz kedve még pénzt áldozni az elnöknek
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 3., szerda 22:20
Nem mondom, valóban nem egy Redondo a srác, de Casemiro látván a középpályát hülye lenne jönni, Lucas pedig szerintem "elcsorgatja a nyálát" a padon. Aztán kupában meg szotyimeccseken a 80. percben beáll jogázni egyet. Nem lesz para.R.M.C.F írta:Hja,de ez a brazil liga legjobbja is gyenge mint a libafos.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 3., szerda 22:09
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 3., szerda 22:04
Viszont egy dolog, ami Benzema mellett szol(na jo Zizou es perez is), hogy nem tudnak megfeleloen potolni, most jonnek az Aguerros hirek(ketlem, h ide jonne), nincs olyan csatar aki potolhatna. Cr-t megprobalhatjak kozepen egyedul, de meg nem biztos, h bevalik ott...ha nem akkor mi lesz kit tesznek oda helyette. Az biztos, h CR-t kifogjak ott probalni, es ha bevalik akkor Benzi lesz a csere csatarr, ha nem akkor marad kezdokent.Realista24 írta:
Mármint mit? Karim eladását? Azt fixre most állítom először. Még Mourinho idején azt mondtam, jó lenne, ha eladnák, mert nem kompatibilis a Reallal. Aztán jött Carlo és tudta, hogy hogyan kell használni. A hosszabbítása előtt mondtam azt, hogy ha nem tudnak megegyezni, akkor el fogják adni. És amint megkapta a 8/9 milláját, egyből arra gondoltam, hogy ez egy évre szól.
Az elmúlt hetek hírei pedig csak ezt erősítik bennem.
.
Csak jojjon vissza, inkabb mint Ramos a kp-n. Azert ha egy Casemiro-Veratti kettos lesz ott kozepen, akkor nyugottan jatszhat egy James v Isco elottuk. Lesz elegendo ero aki tehermentesitse oket...mondom ezt ugy, h azert Remelem Kroos es Modric lesznek a foszereplok. Ja es meg egy dolgot meg kilehet igy probalni, 4-2-3-1-ben, h Kroost feltolni a csatar moge, mogotte Cazmer es Veratti, vagy Benzemat CR moge.....Volt mar ilyen szerepe a francia valogatottban.Mundo Deportivo: In bringing back Casemiro, Real Madrid might send Lucas Silva on loan to Porto for much needed playing time.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 3., szerda 22:01
Cérnatangában ugrálnék az utcán és detoxba innám magam ha Madridba menne, nem pezsgőzgetnék...Toti írta:![]()
telorol irtam es felbeszakitottak(azert ilkay baratunknal te is hasonloan cselekednel)
degea,verratti,csere9es, azt jokvagyunk.
es persze gareth bale eltakaritasa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 21:58
Mármint mit? Karim eladását? Azt fixre most állítom először. Még Mourinho idején azt mondtam, jó lenne, ha eladnák, mert nem kompatibilis a Reallal. Aztán jött Carlo és tudta, hogy hogyan kell használni. A hosszabbítása előtt mondtam azt, hogy ha nem tudnak megegyezni, akkor el fogják adni. És amint megkapta a 8/9 milláját, egyből arra gondoltam, hogy ez egy évre szól.numberone1 írta:Ezt mar a masodik v harmadik eve mondogatod, jovore fogod eltalalni.Realista24 írta:Lassan fogadnom kéne valakivel valamiben Isco és Karim témában. Olyan biztos vagyok ebben, mint tavaly Pogbában :Đ
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 3., szerda 21:58
ziro4vr írta:Veszélyesen élsz hallod eToti írta:nalambe va hutve a pezsgo verratti erkezesekor bontas a kuva eletbe!! :Đ![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 21:56
nmate írta:Szerintem inkább itt tartjuk ingyen Lucast és eladjuk Kázmért.numberone1 írta:Inkabb Casemiroval kellene szamolni, Lucas nem tud ugy utkozni mint a honfitarsa.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 3., szerda 21:56
Ezt mar a masodik v harmadik eve mondogatod, jovore fogod eltalalni.Realista24 írta:Lassan fogadnom kéne valakivel valamiben Isco és Karim témában. Olyan biztos vagyok ebben, mint tavaly Pogbában :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 3., szerda 21:56
Guti születésétől haláláig madridista, Isco nem volt és nem az, szerintem. Nem viselné meg egy váltás..guti sem volt más ennyi idősen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 3., szerda 21:55
Szerintem inkább itt tartjuk ingyen Lucast és eladjuk Kázmért.numberone1 írta:Inkabb Casemiroval kellene szamolni, Lucas nem tud ugy utkozni mint a honfitarsa.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 21:54
Realista24 írta:Lassan fogadnom kéne valakivel valamiben Isco és Karim témában. Olyan biztos vagyok ebben, mint tavaly Pogbában :Đ
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 3., szerda 21:53
Lucas es Casemiro egyszerre nem lesz itt, mert mind ketto EU-n kivuli.R.M.C.F írta:
Ez ok....és a cserék: lucas,illarra,casemiro.
Na ezt kapd ki .
Inkabb Casemiroval kellene szamolni, Lucas nem tud ugy utkozni mint a honfitarsa.nmate írta:Isco, James is ott van. Szerintem a 3 poszton így lesz: Modric, Kroos, Verratti, James, Isco, Illarra, Lucas. Több, mint jó.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 3., szerda 21:52
Veszélyesen élsz hallod eToti írta:nalambe va hutve a pezsgo verratti erkezesekor bontas a kuva eletbe!! :Đ
Olyan biztos vagyok benne hogy buknád, hogy inkább hagyjuk is... :ĐRealista24 írta:Lassan fogadnom kéne valakivel valamiben Isco és Karim témában. Olyan biztos vagyok ebben, mint tavaly Pogbában :Đ
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem