Szeptemberignmate írta:Most ez fog menni augusztusig?
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
florentino egyenesúton halad ahhoz hogy többet ne legyen elnök
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most ez fog menni augusztusig?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
France Football: Florentino has convinced Bale that he's the future of Real Madrid & that Cristiano won't be there forever.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem hiszed el, nekem is pont ma jutott ez eszembe. Higuaínnal elégedett volt Nápolyban, simán benne van, hogy őt szeretné csatárnak. De aztán eszembe jutott, hogy esélytelen hogy visszajöjjön, nem véletlenül lett eladva hálistennek.Realista24 írta:Mondjuk odaírták azt is, hogy Higuaín hozná a helyére, ha Kun nem jön Aznap hagyom el a madridom világát.
Igen ez a baj, valószínűleg más szerepet fog szánni neki Benítez, már ha szán neki egyáltalán. Gondolom kell neki egy igazi cenyó, akinek csak a góllövés a feladata, abban meg Benzema nem biztos, hogy jó lesz.Realista24 írta:Az a Benzema, amit Carlo játszatott nem pótolható. Az a Benzema, amit Rafa elvárna tőle, az könnyedén.
Aguerohoz visszatérve, én kétlem, hogy valaha is ideigazolna, Atlético Madridos volt, és köztudottan Barca drukker. De Gea-n is csodálkozom, hogy ATMA nevelés, és úgy néz ki mégis itt fog kikötni.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Isco el - 2016-ban meg irány Barcelona -, Karim el, Higu helyett.. Szép kis nyár lenne. Már csak Verrattiról kéne lemondania Pogba 100 milliója miatt, és imádnám a nyaratok. :ĐRealista24 írta:Ja, és Benítez nem számol Karimmal, ezt is írják. Mondjuk odaírták azt is, hogy Higuaín hozná a helyére, ha Kun nem jön Aznap hagyom el a madridom világát.
De ezt még Pérezből sem nézem ki, pedig képes durva dolgokra..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a Benzema, amit Carlo játszatott nem pótolható. Az a Benzema, amit Rafa elvárna tőle, az könnyedén. Egyébként Kun éppen "most" mondta, hogy minden évben pletykálnak róla, szóra sem érdemes egyik hír sem.Akár Agueroval.
Ja, és Benítez nem számol Karimmal, ezt is írják. Mondjuk odaírták azt is, hogy Higuaín hozná a helyére, ha Kun nem jön Aznap hagyom el a madridom világát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tényleg nem szükséges a fél keret lecserélése, de remélem Benítez is észre fogja venni. hogy hova kell erősítés, és hogy kik is azok a játékosok...Nem lesz szükség sok erősítésre a nyáron, minőség tekintetében nagyon mély a keret. Forrás: Madridom.hu
Ezzel meg egyet tudok érteni... tényleg hiába röpködnek a nagy taktikai felállások, ha a játékosok nem tudják mit és hogyan is kéne csinálni a pályán.Most mondhatom, hogy 4-4-2, 4-3-3, 4-2-3-1, vagy 5-3-2 lesz a felállás, de ha a játékosok nem tudják, mit csináljanak, akkor nem tudunk nyerni. Fontos, hogy egy edző tudja, mit akar kihozni a játékosaiból, és úgy adjon utasításokat, hogy a játékosok is megértsék, mik az elképzelések”. Forrás: Madridom.hu
Ez viszont... nem tudom, szerintem Casillas marad a kezdőkapus.Iker vagy De Gea? Ami azt illeti, Keylor is egy nagyszerű kapus. Megpróbálok mindenkivel beszélni az ügyben, mielőtt elmegyek nyaralni. Forrás: Madridom.hu
Ez viszont no comment... Ezek szerint nála is bérelt helye lesz néhány játékosnak. De reméljük, hogy csak a kapusra gondolt.Van néhány játékos, akit lehet rotálni, és vannak olyanok is, akiket nem”. Forrás: Madridom.hu
Azt kell mondjam, hogy nagyon bírom Benzemát, de szerintem pótolható ő is. Akár Agueroval. Viszont annyira azért nem szeretném hogy lelépjen, de egyre több hír van vele kapcsolatban, ez nem jó.Angol hírek szerint a Manchester United beletörődött abba, hogy De Gea váltani szeretne, azonban hogy enyhítse a szurkolók csalódottságát akarnak cserébe egy játékost. Az angliai klub kiszemeltje pedig nem más, mint Karim Benzema. Forrás: Madridom.hu
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
És IscoGéci írta:Hamarabb tenném oda Karimot, de igazából James lenne való oda mint tipikus 10-es...
na akkor itt le is van zárva a téma.Van néhány játékos, akit lehet rotálni, és vannak olyanok is, akiket nem”. Forrás: Madridom.hu
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hamarabb tenném oda Karimot, de igazából James lenne való oda mint tipikus 10-es...
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ha már ennyire nem akarják eladni Bécit és 4-2-3-1-et fogunk játszani, akkor rakják be a csatár mögé középre. James jobb szél, Cé marad balon. Tottenhamben is a vége felé ott játszott.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- wZoLee7
Jóóó akkor 4 emberdannen írta:dehogy nincs, bale, az ügynöke meg miro.wZoLee7 írta: komolyan mondom, nincs a bolygón Perezen kívül más aki ezt ne lépné meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Bale nem akar a jobboldalon játszani... remek, akkor lehet Marcelo vagy CR cseréjewZoLee7 írta:Hááát hogy miii? CR-t még megértem, bár mostanában szinte mindig középre húzódott és keveset mozgott a szélen, de Bale...tény, hogy jobban megy neki bal oldalon, de mit akar Perez, 100 millióért eladhatná, és vehetne egy Verratti-Reus párost belőle, komolyan mondom, nincs a bolygón Perezen kívül más aki ezt ne lépné meg.Cristiano Ronaldo nem akar középcsatár lenni, maradna a bal oldalon.
Gareth Bale nem akar tovább a jobb oldalon játszani, bal oldalra vágyik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem lehet, beismerni hogy tévedett az presztízsvesztés lenne, tehát amég nem ismeri be, addig nem is történt tévedés
Meg egyébként is miaz, hogy eladni, ekkora marketing értékkel rendelkező embert? Minden sampongyártó álmát??
Meg egyébként is miaz, hogy eladni, ekkora marketing értékkel rendelkező embert? Minden sampongyártó álmát??
- wZoLee7
Hááát hogy miii? CR-t még megértem, bár mostanában szinte mindig középre húzódott és keveset mozgott a szélen, de Bale...tény, hogy jobban megy neki bal oldalon, de mit akar Perez, 100 millióért eladhatná, és vehetne egy Verratti-Reus párost belőle, komolyan mondom, nincs a bolygón Perezen kívül más aki ezt ne lépné meg.Cristiano Ronaldo nem akar középcsatár lenni, maradna a bal oldalon.
Gareth Bale nem akar tovább a jobb oldalon játszani, bal oldalra vágyik.
ha az a 100 milliós ajánlat igaz akkor gratulálok pereznek.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Realista, szólj már oda Pereznek légyszi, nem bírok itt leállni az anyázássalA Marca információ szerint a Manchester United az elmúlt napokban kétszer is megkereste a Real Madridot és ajánlatot tett Bale-ért, mégpedig 100 millió euró értékben. Azonban mind a kétszer elutasító választ kaptak, ugyanis Pérez szerint Bale-nek nagy szerepe lesz Real Madrid jövőjében. Forrás: Madridom.hu
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az ügynöke itt a szűk keresztmetszet. Idén olyan jó lóvét tud belőle csinálni, hogy összefossa magát a gyönyörtől. Jövőre nem biztos.hogy marad egy évet a Juvában és jövőre katalánéknál köt ki.
Illetve kérdés, hogy Pogbának mennyi esze van.
Ibra el, Karim be. Tevez meg jön az Atmába és Costával hatalmas párost fognak alkotniŐ lesz Zlatan utódja egy jó 1,5-2 évre? Ennyi zsetonért? Agyrém.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Igen, valószínű csak olvastam egy cikket, spekulációkkal.Amennyire én emlékszem, Pogba nem is nagyon nyilatkozott, csak az ügynöke jártatja a száját, ha kell, ha nem.
A PSG Teveznek kínál évi 12 milliót... de az Atma is vinné, persze kevesebb pénzért.
Tevezt hova szánják? 31 éves... Ő lesz Zlatan utódja egy jó 1,5-2 évre? Ennyi zsetonért? Agyrém.
Nála meg olyan hírekre emlékszem, hogy hazamenne Argentínába. De már nem tudom, lehet csak álmodtam...
Nem vagyok benne biztos, hogy nem menne. De ilyen szempontból a francia erős? Akkor oda végképp nem megy. Spanyolországban meg 2 csapat jöhet szóba, mi úgy tűnik, hogy nem erőltetjük, a Barca most nem is igazolhat, bár elvileg volt érdeklődés. Azt is el tudom képzelni, hogy marad egy évet a Juvában és jövőre katalánéknál köt ki.Nem fog menni abba a luzer ligaba.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)