Majd jövőre jön egy olyan Bl idény mint a 09/10-es, aztán megnyugodhat mindenki. Bár piros gatyánk lesz, ami elég jó előjel - 1, 2.sonic írta:No offense, de remelem lesztek is meg. Egyszer ki kell hogy egyenlitodjon a karma, mert olyan nincs hogy ezek a vegtelensegig menjenek...
Én ennek a helyedben nem örülnék..DinhoL írta:Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.
Erre meg itt írok, nem akarok annyi hsz-t küldeni. Az igaz, hogy jól állunk eredmények szempontjából, de a középpályánk az elittől messze áll jelenleg. A tavaszi klasszikuson is 60 percig - amíg Modric bírta - uraltátok a meccset, a München is többször fölénk kerekedett.. Ha jövőre ezen nem változtatunk ezen bukhatjuk a szezont. És Verratti pont olyan játékos, aki a mérleg nyelvét elbillenthette volna a jó irányba, mert passzolna a mostani középpályára nagyon, úgyhogy én is kesergek miatta - ha esetleg nem tűnt volna még fel..Realista24 írta:Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
Nálunk meg teljes fejetlenség van, Bale-lel kiegészülve.
Inkább játszottam volna 11-11 ellen úgy, hogy a szabályos gólunkat megadják, amivel továbbjutunk, és az Inter lesgólját(ait? nem emlékszem mennyi lesgólt lőttek) meg nem.. De tényleg, tök jól jártunk az emberelőnnyel.realistahuni írta:Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...
Ja nem.