Real Madrid vs. Barcelona
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ah, en nem is idegelem magam inkabb ilyenekkel. Mar ha csak ragondolok is felforr az agyam.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ezt nem tudom ki gondolja komolyan, de szerintem ilyenrol kb szo sincs.Realista24 írta:De, sokan írják, hogy jöhet mind a kettő.
Kroos-Modric-Pogba-Verratti-Bale-CR. James pad, Isco, Karim el. Good luck Rafa
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Banán írta:mert amúgy nincs szerencsétek a bl-ben ezen a téren idén?lesliejr írta:Na pont most akartam beírni, had menjen a malac téma.
milyen idén.... évek óta. de azért tényleg jó csapat,na de van egy bizonyos határ mostmár elég.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ez már tényleg vicces, elég jól dolgoznak a woodoosaink.
Ez így meignt egy nagy előny...bár áltunk ki mi is már BL döntőn Touréval hátul,meg Abidal kényszerből középen, Silvinho balbekk, Puyol jobboldalon, és hoztuk. De így se volt esélyes a Juve,most még kevésbé.
mondjuk az Alaba,Robben,Ribery hármast inkább kivenném , mert ők végig sérültek voltak a szezonban, a többi viszont tényleg közvetlen előttünk sérült meg.
Ez így meignt egy nagy előny...bár áltunk ki mi is már BL döntőn Touréval hátul,meg Abidal kényszerből középen, Silvinho balbekk, Puyol jobboldalon, és hoztuk. De így se volt esélyes a Juve,most még kevésbé.
mondjuk az Alaba,Robben,Ribery hármast inkább kivenném , mert ők végig sérültek voltak a szezonban, a többi viszont tényleg közvetlen előttünk sérült meg.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
K A B A R É !wxyz írta:Chiellini biztosan kihagyja bl döntőt és valószinűleg Barzagli is
A Barca idén szerencsében a 2012es Chelseat is veri
tegnap már leírtam erről a véleményem.
ilyen szerencséje nem lehet egy csapatnak.. h lehet ekkora mákkal végigvinni egy bl sorozatot, h ilyen alapemberek, mint yaya toure, ibra, verratti, thiago silva, alaba, robben, ribery, chiellini, - csak akik hirtelen eszembejutottak azokat írtam - nem játszanak ellenük.
és tudom, h mondjuk ibráék játszottak a visszavágón, de akkor is..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Megfelelő rotálás mellett sima lenne...mert ilyen Lucas félék a padon se kellene hogy legyenek
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Isten velünk, ki ellenünk?! Á de összedrótozhatják még, meg ő se pótolhatatlan..wxyz írta:Chiellini biztosan kihagyja bl döntőt és valószinűleg Barzagli is
Som i Serem!
6oat
6oat
mert amúgy nincs szerencsétek a bl-ben ezen a téren idén?lesliejr írta:Na pont most akartam beírni, had menjen a malac téma.
Egyetértek, nekem ezért fekszik jobban a (többé-kevésbé) read-only mód.lesliejr írta:Verratti és Pogba a médiában és a fórumokon vannak agyonsztárolva, nem úgy értettem, hogy magukat fényezik. Lassan ott tartok, hogy minden írás mellé teszek egy magyarázó részt is, mert már nagyon unom, hogy mindig jönnek páran, akik arra utaznak, hogy bebizonyítsák hülyeséget írtál.
Szóval így értettem, Verratti-t és Pogba-t fél Európa le akarja igazolni, Gündogan pl fele annyira sincs a köztudatban.
Ez nem Fifa 15, tudsz bukni egy 60-100 milliós igazolással (Ibra, Bale), meg nagyot is húzhatsz egy 20-30 millióssal (Modric, Kroos v Rakitic).
Továbbra sem értem akik Pogba-Verratti pakkot írnak....hova....és ki padozna Madridban? Kroos, Modric meg Isco? Tavaszra totál fejetlenség lenne, mert hiába rotálsz, minden meccsen nem teheted és az említettek közül nem tudom ki tűrné, hogy csak perceket kap. A sérülések miatt lassan átestek a ló túlsó oldalára, közben elöl van 2 épkézláb emberetek, Ronaldo és Benzema. Én vennék 1 embert középre és minimum 1et előre, de inkább 2őt. Jesé meg Chica nem Real szint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2015. június 4., csütörtök 14:51-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Na pont most akartam beírni, had menjen a malac téma.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
wxyz írta:Chiellini biztosan kihagyja bl döntőt és valószinűleg Barzagli is
szinte minden meccsen?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Chiellini biztosan kihagyja bl döntőt és valószinűleg Barzagli is
-
Világválogatottat építenének páran, más kérdés, hogy ez Perez kedvenc játéka is. Nem mondom, jól is elsülhet csak nem szabad készpénznek venni.
Meglepett, de jó hír, Pedro 2019ig hosszabbított, így jövőre tuti marad. Biztos voltam benne, hogy eligazol. Legjobb kiegészítő emberünk, aki kezdőként is jó ha vmelyik a 3ból kiesik. Mondjuk sejtek egy olyat, hogy meggyőzté most maradjon, jövőre meg mehet ha akar.
krva telefon, azért se javítom ki mindig a hibákat...
Meglepett, de jó hír, Pedro 2019ig hosszabbított, így jövőre tuti marad. Biztos voltam benne, hogy eligazol. Legjobb kiegészítő emberünk, aki kezdőként is jó ha vmelyik a 3ból kiesik. Mondjuk sejtek egy olyat, hogy meggyőzté most maradjon, jövőre meg mehet ha akar.
krva telefon, azért se javítom ki mindig a hibákat...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Te moderátroll teRealista24 írta:De, sokan írják, hogy jöhet mind a kettő.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De, sokan írják, hogy jöhet mind a kettő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én még ilyent nem láttam, általában Veratti VAGY Pogbára gondol mindenki. Vagyis bármelyik a kettő közül, nem mindkettő.lesliejr írta:Továbbra sem értem akik Pogba-Verratti pakkot írnak....hova....és ki padozna Madridban?
-
Verratti és Pogba a médiában és a fórumokon vannak agyonsztárolva, nem úgy értettem, hogy magukat fényezik. Lassan ott tartok, hogy minden írás mellé teszek egy magyarázó részt is, mert már nagyon unom, hogy mindig jönnek páran, akik arra utaznak, hogy bebizonyítsák hülyeséget írtál.
Szóval így értettem, Verratti-t és Pogba-t fél Európa le akarja igazolni, Gündogan pl fele annyira sincs a köztudatban.
Ez nem Fifa 15, tudsz bukni egy 60-100 milliós igazolással (Ibra, Bale), meg nagyot is húzhatsz egy 20-30 millióssal (Modric, Kroos v Rakitic).
Továbbra sem értem akik Pogba-Verratti pakkot írnak....hova....és ki padozna Madridban? Kroos, Modric meg Isco? Tavaszra totál fejetlenség lenne, mert hiába rotálsz, minden meccsen nem teheted és az említettek közül nem tudom ki tűrné, hogy csak perceket kap. A sérülések miatt lassan átestek a ló túlsó oldalára, közben elöl van 2 épkézláb emberetek, Ronaldo és Benzema. Én vennék 1 embert középre és minimum 1et előre, de inkább 2őt. Jesé meg Chica nem Real szint.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Javítom magam, csak én vagyok a hülye, már azt sem tudom mit akarok írni. Szóval egész végig a Barcára akartam kenni a dolgotCS0ki írta:Miért is nem?Jó, most átnyálaztam a dolgokat és csak nem én vagyok a hülye.
A lenti idézett részben is az van, hogy a barca volt, aki nem akrta , hogy ott legyen.
(megyek lehúzom magam)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ő is ezt írta a kolléga jött más hírrelCS0ki írta:Miért is nem?Jó, most átnyálaztam a dolgokat és csak nem én vagyok a hülye.
A lenti idézett részben is az van, hogy a barca volt, aki nem akrta , hogy ott legyen.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker