az jó, akkor jönni fogBBeno írta:na verratti ügynöke mindent letagadott amit lehet.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Kommentáld a híreket
na verratti ügynöke mindent letagadott amit lehet.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
már megszokhattad, hogy az összes kedvenced nálunk köt ki.GT37 írta:Összességében nyilván nem panaszkodhatok, és valóban jobb helyzetben vagyunk jelenleg, ez nem kétséges. Verratti "elvesztése" ezzel együtt érzékenyen érintene, nagyon kedvelem az olaszt. Örülnék, ha maradna Párizsban, ha már most nyáron nem tudjuk elhozni.Realista24 írta:Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
Nálunk meg teljes fejetlenség van, Bale-lel kiegészülve.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igaza van beniteznek(vagy pereznek ) nem kell sok igazolás, rendezni kell pár ember sorsát,két lyukat betömni(kp és támadók).
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Még mindig képesek 5 éves szerződéssel leírni pletykáklat, amikor nagyon régóta nem igazoltunk 25 év alatti játékost 5 éves szerződéssel. Teljesen átálltunk a hatra.
Amúgy örülnék Verrattinak, csak még ha igazak is a hírek, sokat nem érnek, mert nagyon ritka, hogy a játékost kell győzködni, szinte mindig a másik klubbal történő megegyezés a nehéz rész. És a PSG-vel nagyon nem lesz egyszerű.
Amúgy örülnék Verrattinak, csak még ha igazak is a hírek, sokat nem érnek, mert nagyon ritka, hogy a játékost kell győzködni, szinte mindig a másik klubbal történő megegyezés a nehéz rész. És a PSG-vel nagyon nem lesz egyszerű.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Összességében nyilván nem panaszkodhatok, és valóban jobb helyzetben vagyunk jelenleg, ez nem kétséges. Verratti "elvesztése" ezzel együtt érzékenyen érintene, nagyon kedvelem az olaszt. Örülnék, ha maradna Párizsban, ha már most nyáron nem tudjuk elhozni.Realista24 írta:Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egyre több portál számol be arról, hogy a Real Madrid lépésekre van Verratti leigazolásától. A spanyol klub 50-60 millió euró közötti összeget fizetne az olasz játékosért, akinek évi 6, egyes hírek szerint 7 milliós fizetést adnának. Forrás: Madridom.hu
PLEASE legyen igaz. Ha elsore eltalaljak hogy hol es kivel kell erositeni a kereten, akkor kajak leszivom magam.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
szerintem pogbát felejtsük el és 1 év múlva a barcát erősíti majd... de azért remélem ha enm ide jön akkor a citybe megy| Sky Sport |
Verratti and Real Madrid have agreed on a 5 year contract worth 7M per year. Madrid will offer PSG 50M.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
DinhoL írta:Ezt a topicot már át lehetne keresztelni "Átigazolások" névre, vagy valami hasonló..
Azon csodálkozom, hogy Madridban nem akarnak belső védőt igazolni. Pedig nem lenne hülyeség, ahogy én láttam idén. Rossz ezt leírni is mert a spanyol válogatott miatt nagyon kedvelem Ramost, de nem látom már benne azt a meggyőző védőmunkát ami 2 éve még nagyon ment neki. Nacho, mint Ramos elsőszámú cseréje? Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Pepe - Varane duó világklasszis szint de 3 porondon csak velük végig vinni az idényt. Ezért kérdem én: középső védőben nem gondolkoznak felétek? Ne kíméljetek, javítsatok ha vak vagyok és nézzek inkább tollaslabdát. Szimplán érdekel Ti hogy vélekedtek, mert támadórókról, középpályásokról már sokat olvastam itt.
Ha van poszt, ahol jól elvagyunk látva, az a középső védő. Ramosnak vannak hülyeségei, hibái, de vezér a pályán kívül-belül. Varane és Pepe rendben van, Nacho kiegészítőnek szintén okés. Vannak most fontosabb dolgok ennél.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Téényleg, ezt elfelejtettem..Mondjuk nem volt sokáig téma ő se.dannen írta:hát most felmerült az az arsenalos francia gyerek.. sose tudtam megjegyezni a nevét, valami kosicikjtgnlny
Som i Serem!
6oat
6oat
nemközépső védőben nem gondolkoznak felétek?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ezt a topicot már át lehetne keresztelni "Átigazolások" névre, vagy valami hasonló..
Azon csodálkozom, hogy Madridban nem akarnak belső védőt igazolni. Pedig nem lenne hülyeség, ahogy én láttam idén. Rossz ezt leírni is mert a spanyol válogatott miatt nagyon kedvelem Ramost, de nem látom már benne azt a meggyőző védőmunkát ami 2 éve még nagyon ment neki. Nacho, mint Ramos elsőszámú cseréje? Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Pepe - Varane duó világklasszis szint de 3 porondon csak velük végig vinni az idényt. Ezért kérdem én: középső védőben nem gondolkoznak felétek? Ne kíméljetek, javítsatok ha vak vagyok és nézzek inkább tollaslabdát. Szimplán érdekel Ti hogy vélekedtek, mert támadórókról, középpályásokról már sokat olvastam itt.
Som i Serem!
6oat
6oat
Tudod mikor fog nekik igazán fájni?Realista24 írta:Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
Majd mikor ez a siker korszak a Barcánál véget ér, és mondjuk évekig nem nyernek bajnokságot, BLben esélyük se lesz a győzelemre. Akkor fogják értékelni, hogy most milyen szerencsések mikor minden összejön nekik kb éveken át, akkor is ha mint pl most nem annyira kiemelkedőek (de így is jobbak sajnos mint mi, még ha picivel is).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ramos 20 perc után lejött az pályáról a spanyol edzésen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, élvezem, mert muszáj. :Đdannen írta:mi volt róla azóta? pont, hogy olyanokat olvasok, hogy a barca mellett döntött de amúgy te élvezed ezt neked könnyűRealista24 írta:Pogbáról is adtunk ki, mégis írnak róla. Fel a fejjel srácok, még csak pár napja megy
De ugyanúgy írnak Pogbáról, igaz most Verratti kap nagyobb hangsúlyt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pogbáról is adtunk ki, mégis írnak róla. Fel a fejjel srácok, még csak pár napja megydannen írta:ez, de én már most unom. ha csak nem adunk ki erről is valami hivatalos közleményt.nmate írta:Most ez fog menni augusztusig?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Remélem ezek kamuhírek. Ennyire nem lehet retardált Perez. Mert aki kicsit is ért a focihoz, márpedig csak akad ilyen ember a Real vezetőségében, annak meg sem fordul a fejében, hogy Balet Cé elé helyezze. Tudom, hogy itt nem is erről van szó, csak látszik, hogy Bale nem fog Cé örökébe lépni soha. Nem értem miért ennyire nehéz belátni, hogy ez nem jött be. Nem is lenne akkora nagy égés eladni 100ért a MU-nak. Gyakorlatilag be lehetne adni, hogy 2 kupát "nyert" a csapatnak, viszont hosszú távon nem tűnt működőképesnek a románc és jött egy visszautasíthatatlan ajánlat.France Football: Florentino has convinced Bale that he's the future of Real Madrid & that Cristiano won't be there forever.
Angliában Bale is valószínűleg eredményesebb lenne, a MU jól járna, nekünk kijönne mínusz x10millióra az átigazolási szezon még egy Verrattival is, maradna Karim és Isco, mindenki happy.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szeptemberignmate írta:Most ez fog menni augusztusig?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema