Ilyenek kommentek miatt kár volt visszajönni...Kerlon írta:aztán jön egy official Chicha, Biglia meg Szűcs Lajos pakk és mehet is a Benítez kontárkodás jövőre
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
aztán jön egy official Chicha, Biglia meg Szűcs Lajos pakk és mehet is a Benítez kontárkodás jövőre
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mondjuk nem hiszem hogy a Milánnak lenne pénze Ibrára. Navas megérdemelne egy jó csapatot magának.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Majdnem jó, Ibra menni USA elvileg.wZoLee7 írta:Ez lesz szerintem. Ha meg Verrattival megvan a fű alatti egyezség, akkor az azt jelenti hogy szeretne váltani, ebben az esetben meg a PSG sem nagyon fog akadékoskodni szerintem. Megszerzik Pogbát és kész. Ibrát elpasszolják a milánnak, megszerzik helyette Karimot, és a franciák elfolynak az élvezettől
Navast már a MU is vinné.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Ez lesz szerintem. Ha meg Verrattival megvan a fű alatti egyezség, akkor az azt jelenti hogy szeretne váltani, ebben az esetben meg a PSG sem nagyon fog akadékoskodni szerintem. Megszerzik Pogbát és kész. Ibrát elpasszolják a milánnak, megszerzik helyette Karimot, és a franciák elfolynak az élvezettől
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elvileg az az oka ezeknek a cáfolatoknak, hogy a Real nem egyezhet meg játékossal, úgy hogy érvényben lévő szerződése van, azelőtt, hogy a klubjával egyeztetett volna. Valami ilyesmit olvastam most éppen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valld be hogy az a bajod hogy nem spanyol és nem saját nevelés. Ha az lenne akkor már kardoskodnál mellette, meg vernéd a nyálad hogy mekkora játékos vegyük meg, pénz nem számít.Jim írta:továbbra sem látom miért lenne jó Modric mellé egy teljesen hasonló stílusú, törpe játékos
egy vérbeli vkp kellene oda sztem ...
Semmit nem jelent, hogy most cáfolnak.
Szerintem.
- RealMadridFanatic
Nem értem miért kell hivatalosan cáfolni a nyilvánvalót. Pogbáért már régóta oda vannak. Nem hiszem el, hogy Verrattiról senkivel sem tárgyalnak, de szerintem senki sem hiszi el. Perez meg szereti ha a csapatról beszélnek nyáron, akkor mit zavarja? Jobb csendben maradni, nem kell beismerni, de tagadni sem.
Nyilván minden igazolás előtt megy a puhatolózás ügynöknél, játékosnál, hogy hajlana-e a váltásra, illetve milyen feltételekkel. De elvileg addig, amíg az eladó klubbal nincs egyezség, ez nem feltétlen szabályos... Ráadásul az árról való tárgyalásnál sem előnyös, ha jóval korábbról nyílt titok a komoly érdeklődés, max. ezt tudom elképzelni.
Vagy valóban nincs szó róla, hogy le szeretnénk igazolni.
Pogbánál meg azt olvastam, hogy a nem szívlelt Raiola miatt adtak ki közleményt, hogy ne használhassa a Real érdeklődését alkualapnak az esetleges tárgyalások során más klubokkal, vagy a Juvénál jobb szerződés kicsikarásakor.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
FIFA paid €5m to the Football Association of Ireland in return for their silence & not to take legal action against Henry's handball.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Lejárt lemez....évek óta mondom. Lassan rájönnek a klubok is.Jim írta:továbbra sem látom miért lenne jó Modric mellé egy teljesen hasonló stílusú, törpe játékos
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
Nem értem miért kell hivatalosan cáfolni a nyilvánvalót. Pogbáért már régóta oda vannak. Nem hiszem el, hogy Verrattiról senkivel sem tárgyalnak, de szerintem senki sem hiszi el. Perez meg szereti ha a csapatról beszélnek nyáron, akkor mit zavarja? Jobb csendben maradni, nem kell beismerni, de tagadni sem.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Azon töprengek hogy ne olvassak hireket vagy olvassak?
egész napom fel lett dobva a verratti-s hirekkel, ami persze nem boritekolja az átigazolást DE azért jó volt álmodni...de idejében felráznak a hirekkel kapcsolatban
egész napom fel lett dobva a verratti-s hirekkel, ami persze nem boritekolja az átigazolást DE azért jó volt álmodni...de idejében felráznak a hirekkel kapcsolatban
- Hasta el final, Vamos Real -
-
Jót sejtek.
Nagyon nagy változtatások nem kellenek. A potenciál meg van a keretben csak mélyíteni kell. Ha nem is igazolunk kimondottan nagy ágyút az sem baj. De Gea-t nem tartom nagy igazolásnak, mert sztem már borítékolható. Túl régóta pletykálnak és MU oldalról sem tagadnak, pedig egyből szoktak, ha nincs benne ráció.
Szóval én inkább olyan játékosoknak néznék utána akik ha becserélnek felszántják a gyepet. (mint chicharito is tavasszal) Beníteznél lesz is értelme, mert megfogják kapni a lehetőséget ezek a játékosok.
(tudom lehetetlen és tuti nem fog visszajönni de szívem rejtett vágya Parejo. nagyon elnézegetném Kroos posztján és akkor Kroos akár mehetne feljebb.)
Nagyon nagy változtatások nem kellenek. A potenciál meg van a keretben csak mélyíteni kell. Ha nem is igazolunk kimondottan nagy ágyút az sem baj. De Gea-t nem tartom nagy igazolásnak, mert sztem már borítékolható. Túl régóta pletykálnak és MU oldalról sem tagadnak, pedig egyből szoktak, ha nincs benne ráció.
Szóval én inkább olyan játékosoknak néznék utána akik ha becserélnek felszántják a gyepet. (mint chicharito is tavasszal) Beníteznél lesz is értelme, mert megfogják kapni a lehetőséget ezek a játékosok.
(tudom lehetetlen és tuti nem fog visszajönni de szívem rejtett vágya Parejo. nagyon elnézegetném Kroos posztján és akkor Kroos akár mehetne feljebb.)
nagyon jó hogy mindenkit cáfolnak. parádés.
akkor így kb le is mondhatunk róla?
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pogbat is tagadták. DDG-t nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
erről ennyit...
komolyan ez mi?:D Hivatalos bejelentés h nem állnak kapcsoltban a játékossal se senkivel.
Nem is emlékszem ilyenre...
komolyan ez mi?:D Hivatalos bejelentés h nem állnak kapcsoltban a játékossal se senkivel.
Nem is emlékszem ilyenre...
hala madrid!
- wZoLee7
Szerintem nem Modric mellé jön, fog vele is játszani, de Modric fel is léphet, Kroos mellé Verratti jó, ezzel az igazolással, Iscoval-James párossal annyi fajta variációs lehetőség lesz a csapatban, hogy...
...Sonic Perezt is leszívhatjaHa elsore eltalaljak hogy hol es kivel kell erositeni a kereten, akkor kajak leszivom magam
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem kell vérbeli vkp, azok az idők lejártak már. Verratti meg nem egy erőművész, de nagyon érzi a védekezést, és messze nem olyan könnyű elnyomni, mint ahogy azt az alkata sugallná.
Nem illik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
továbbra sem látom miért lenne jó Modric mellé egy teljesen hasonló stílusú, törpe játékos