Henry is jól bánt a labdával, bár így hirtelen nem emlékszem hogy jobb vagy bal kezévelBarçaNorbi írta:Ha megnézed a listát "varázslók", labdazsonglőrök vannak rajta, talán Henry aki kicsit kilóg a sorból. Egyébként szeretem Modricot is, szerettem a MU-s CR-t, habár a Realban jobb játékos lett ezerszer, de az ottani sokszor értelmetlen cselei élményszámba mentek nálam, azokat a játékosokat szeretem, akik kiszolgálják a nézőket, akiknek egy-egy cseléről, villanásáról, labdaérintéséről eszembe jut a baráti focik hangulata, ahol csak a játék szeretetéért megy a zsuga.wZoLee7 írta:BarçaNorbi, kedvenc játékosaid listán miért van Isco? Nem azért kérdezem, mert barcás vagy, attól még lehet kedvenc, csak érdekel az indok. Jó játékos, de azért szerintem még nem bizonyított eleget, és pl Modric jobb nála...csak a logikád érdekelne.
Akkor ha már személyes kérdéseknél tartunk, akkor itt az enyém: a neved honnan jött? Van közöd a művész úrhoz, esetleg személyesen ön az? Remélem nem veszed sértésnek.
https://www.youtube.com/watch?v=2Rji7bfGhDY
Nem, vezetéknév+keresztnév a kedvenc számmal, régimódi megoldás, ezért "w" lett hogy modernebb és menőbb legyen