Football Manager
Re: Football Manager
Football Manager 2016 will be released on November 13th, so tune in on Twitter @FootballManager at 2:30pm as we’ll be exclusively revealing the new features and opening the pre-order.
addig is jó lesz a friss transfer updatettel.
addig is jó lesz a friss transfer updatettel.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
FM15
Argentína - Brazília 4-1
Neymar gyerek lőtt egy gólt, aztán Messi kiegyenlített büntetőből, majd jött Tevez egy mesterhármassal, közülük egy remek ollózás.
Nagyon részletes a játék, a velejéig ki lehet bontani mindent benne, az eddigi legjobb FM.
Argentína - Brazília 4-1
Neymar gyerek lőtt egy gólt, aztán Messi kiegyenlített büntetőből, majd jött Tevez egy mesterhármassal, közülük egy remek ollózás.
Nagyon részletes a játék, a velejéig ki lehet bontani mindent benne, az eddigi legjobb FM.
"And my heart will leave you never."
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Ez egy dolog, hogy ezer év, de milyen csapatok lettek elől? állítólag, hogyha több bajnokság is be lett volna töltve nem csak az angol, akkor reálisabb lett volna a végkimetel. De azért a Real összehozott 108 BL győzelmet
halálomig madridista leszek
Üdv.
Nem túl népszerű az oldalon az FM (vagy csak nem posztoltok) de én most leírnám hányadán állok.
A 11-el játszom, és nem is tervezem, hogy váltok. Annak idején a magyarosítás miatt maradtam ennél...
Tudom, nem nagy kihívás, de az MU-val nyomom.
A 3. szezon kezdetén így néz ki a keret:
http://www.kepfeltoltes.hu/150715/keret ... es.hu_.jpg
Az első szezonra mindössze Vidal érkezett a középpályára, mert a keret gyakorlatilag adott volt a 4-4-2-es felállásra. Aztán a szezon végén sikerült Van der Saart Neuerrel, Giggset pedig Bale-el pótolni. Ez volt a két fő dolog.
Most pedig Moussa Sissoko, Agüero, Chiellini és Jason Steele (angol cserekapus) csatlakozott a kerethez.
Közben átvettem az angol válogatott irányítását is. A 2014-es VB selejtező sorozat most kezdődött, ahol az első meccsen a belgákat sikerült 2-1-re verni.
A célom, hogy amennyire csak lehet angolosítsam az MU keretét. Eredetileg Phil Jones lett volna a kiszemelt Chiellini helyett, csak neki esze ágában sincs eljönni a Blackburnből, akárcsak Shawcrossnak a Stoke-ból. Nem igazán értem ennek az okát. Próbálkoztam mindennel, de nem akarnak jönni...
Az eredményekről annyit, hogy a második szezonban mindent sikerült vinni. Az elsőben "csak" a Bajnokság és a két kupa lett meg, a BL-ben túl nagy falat volt a Barca.
Igazából nincs túl sok időm játszani, ezért is választottam egy top csapatot. Ha játszom, akkor látványos, gólokban gazdag támadó focit lássak a csapatomtól, ami minden megnyer!
Nem túl népszerű az oldalon az FM (vagy csak nem posztoltok) de én most leírnám hányadán állok.
A 11-el játszom, és nem is tervezem, hogy váltok. Annak idején a magyarosítás miatt maradtam ennél...
Tudom, nem nagy kihívás, de az MU-val nyomom.
A 3. szezon kezdetén így néz ki a keret:
http://www.kepfeltoltes.hu/150715/keret ... es.hu_.jpg
Az első szezonra mindössze Vidal érkezett a középpályára, mert a keret gyakorlatilag adott volt a 4-4-2-es felállásra. Aztán a szezon végén sikerült Van der Saart Neuerrel, Giggset pedig Bale-el pótolni. Ez volt a két fő dolog.
Most pedig Moussa Sissoko, Agüero, Chiellini és Jason Steele (angol cserekapus) csatlakozott a kerethez.
Közben átvettem az angol válogatott irányítását is. A 2014-es VB selejtező sorozat most kezdődött, ahol az első meccsen a belgákat sikerült 2-1-re verni.
A célom, hogy amennyire csak lehet angolosítsam az MU keretét. Eredetileg Phil Jones lett volna a kiszemelt Chiellini helyett, csak neki esze ágában sincs eljönni a Blackburnből, akárcsak Shawcrossnak a Stoke-ból. Nem igazán értem ennek az okát. Próbálkoztam mindennel, de nem akarnak jönni...
Az eredményekről annyit, hogy a második szezonban mindent sikerült vinni. Az elsőben "csak" a Bajnokság és a két kupa lett meg, a BL-ben túl nagy falat volt a Barca.
Igazából nincs túl sok időm játszani, ezért is választottam egy top csapatot. Ha játszom, akkor látványos, gólokban gazdag támadó focit lássak a csapatomtól, ami minden megnyer!
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Aloha,
Steam Summer Sale - Fm 2015 - 17€
Steam Summer Sale - Fm 2015 - 17€
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Ha valakit érint, akkor a hétvégén free weekend lesz steamen - FM 2015
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
Köszöntem!
lehet letölteni realisztikusabb sérülés patch-et.Zsombor írta:Kibaszott reális a játék. 4-5 csillagos edzőim vannak, orvosok is maxosak, Sevilla elleni ESZK előtt 9 sérültem van. Azért nevetséges, hogy ezt nem tudják normálisan megoldani. Egy korábbi mentésemben is szezon elején ha valaki lement a boltba tuti hogy combnyak törést szenvedett, de szezon végére ez a helyzet már javult. De ezt a kezdést nem értem.
Mondom, hogy reális. 8-1-re csaptuk az Atleticot a Szuperkupa első meccsén.
Kibaszott reális a játék. 4-5 csillagos edzőim vannak, orvosok is maxosak, Sevilla elleni ESZK előtt 9 sérültem van. Azért nevetséges, hogy ezt nem tudják normálisan megoldani. Egy korábbi mentésemben is szezon elején ha valaki lement a boltba tuti hogy combnyak törést szenvedett, de szezon végére ez a helyzet már javult. De ezt a kezdést nem értem.
hát ez nem kiskutya kollega, egészen Fenomenális. odAtetted. megaláztad. keményen. ahogy kell. le kell törni az ilyen warezoló kisköcSögök sZarvát. Fogadjunk sEmmiért nem fizet a Jampigyerek.tucsoki írta: Boltban, "ami nem fizetős, az ingyenes"-nek hívják.
Boltban, "ami nem fizetős, az ingyenes"-nek hívják.mocsok írta:15-el játszik valaki?
hol vette?
- mocsok
15-el játszik valaki?
hol vette?
hol vette?
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mi ez a játék, úristen Letöltöttem a megyei kiegészítőket és az egyik Szabolcs megyei csapatnak a general menedzsere lett Sandro Rosell. Azt meg hogy?
KÉP
A csatáraim kicsit kitettek magukért. Hoztam is a bundást. 5 szezont húztam le eddig, 3 bajnokság 3 kupa + EL döntő esett le eddig. 2 éve amikor 7-8 szezont lehúztam a Dortmunddal, akkor a BL-t is sikerült megnyernem, pont Barca ellen sima 4-0-al. Kíváncsi vagyok, most sikerülni fog-e.
Azért néha tényleg olyan kamu ez a játék, 0-2-re mentem Bayern ellen, 10 perc alatt kiegyenlítettek, majd 88. percben 3-2-re megfordították, majd nyertek.
A csatáraim kicsit kitettek magukért. Hoztam is a bundást. 5 szezont húztam le eddig, 3 bajnokság 3 kupa + EL döntő esett le eddig. 2 éve amikor 7-8 szezont lehúztam a Dortmunddal, akkor a BL-t is sikerült megnyernem, pont Barca ellen sima 4-0-al. Kíváncsi vagyok, most sikerülni fog-e.
Azért néha tényleg olyan kamu ez a játék, 0-2-re mentem Bayern ellen, 10 perc alatt kiegyenlítettek, majd 88. percben 3-2-re megfordították, majd nyertek.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hali!
Aki esetleg játszott magyar bajnokságban (FM 12!), az árulja el legyen szíves, hogy hogyan tudta megnövelni a youth recruitment-t és a junior coaching-t? 2017-ben járok a Nyíregyházával és hát a junior coaching-t 1x tudtam fejleszteni, a recruitment-t pedig egyszer se. Ezek pedig kellenének, hogy viszonylag jó magyar ifiket kapjak. Az editorhoz nem nyúltam, mert nem eredetim van.
Aki esetleg játszott magyar bajnokságban (FM 12!), az árulja el legyen szíves, hogy hogyan tudta megnövelni a youth recruitment-t és a junior coaching-t? 2017-ben járok a Nyíregyházával és hát a junior coaching-t 1x tudtam fejleszteni, a recruitment-t pedig egyszer se. Ezek pedig kellenének, hogy viszonylag jó magyar ifiket kapjak. Az editorhoz nem nyúltam, mert nem eredetim van.
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nekem a legnagyobb gondom a januar- februar. Barmelyik fm barmelyik csapat, azokban a honapokbN nem megy. Nem tudom miert... Lehet, mert altalaban nagyon szuk a keretem vagy nem tudom. 6-7 meccses gyozelmi szeriam is lehet, mind a 20-22 jatekosom superb morale, de jon a januar, februar es nem tudok goltloni, csak a veresegek, egy dontetlen mar elmenyszamba megy. Ez elojon fm10, 11, 12, 13, 14 lehetek barkivel. Marciusra meg karikacsapasra visszater a csapat formaja
[FIFA WORLD]