Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 5., péntek 10:20

A Marvel állítólag Jason Stathemet akarja Bullseye-nak a Daredevil 2. évadába :roll: Mysterio is megjelenhet.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 5., péntek 10:14

Most nézem, hogy a Wayward Pines szereplőgárdája egész komoly :) A pilot jó volt, viszont félek, hogy átmegy egy sablonos összeesküvés-elméletektől duzzadó tucatsorozattá...
"And my heart will leave you never."

guti
Kedvenc játékosaid: Guti,Zidane

HozzászólásSzerző: guti » 2015. június 4., csütörtök 22:07

House of Cards 3. évad:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végre volt egy női karakter, akit lehetett szeretni, mert nem a szokásos hisztis picsa volt. erre gyönyörűen el :cens: ták... és nem is értem claire problémáit, frank tényleg mindent megtett neki, amit csak kért. nagyon nem tetszett ez az évadzáró...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 4., csütörtök 22:02

Megnéztem az Orphan Black első évadját és azt kell, hogy mondjam, hogyha nem nézne ki ilyen jól a klón meg nem lenne Felix ekkora forma benne, akkor egy kalap szar lenne. Így azért lehet belekezdek a második évadba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 21:54

Nagyjából három és fél hónapja kint a HoC, 13 rész, de látom ez a szerencsétlen még mindig nem végzett vele :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 3., szerda 15:02

Leírni felesleges, de dicsőíteni lehet, mi? :lol:
Simán. :mrgreen:
Jó amúgy komolyra fordítva, ha ultra gáz lesz akkor azért én se adok 10/10-et. :D
Nekem a Prison Break olyan, mint R24-nek a 24. :Đ

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 3., szerda 15:00

hamesz írta:
Jajj de erőltetett lesz ez a PB folytatás...az első évad nagy kedvenc, de egyre romlott a színvonal. persze aki hardcore fan volt, annak mindegy mit fognak csinálni, hamesztől a 10/10et már most látom itt... :lol:
Jól látod. :D Életem első sorozata és nagyon odarakták. A folytatást meg egyelőre felesleges leírni amíg nem láttuk az első részt. Tény, hogy a Prison Breaknek is azért esett a színvonala főleg az utolsó évadra, de ilyen minden sorozatba van. Még a hiperszuper Lost se úszta meg a mélyrepülést.
Leírni felesleges, de dicsőíteni lehet, mi? :lol:
Nem illik.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 3., szerda 14:54

Jajj de erőltetett lesz ez a PB folytatás...az első évad nagy kedvenc, de egyre romlott a színvonal. persze aki hardcore fan volt, annak mindegy mit fognak csinálni, hamesztől a 10/10et már most látom itt... :lol:
Jól látod. :D Életem első sorozata és nagyon odarakták. A folytatást meg egyelőre felesleges leírni amíg nem láttuk az első részt. Tény, hogy a Prison Breaknek is azért esett a színvonala főleg az utolsó évadra, de ilyen minden sorozatba van. Még a hiperszuper Lost se úszta meg a mélyrepülést.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 3., szerda 14:43

Nekem is a Prison Break volt az elso sorozat, amit heti szinten felirattal kovettem, az elso evad mai napig nagy kedvenc. A masodik evad is jo, a harmadik egynek elmegy, de az utolso.. Emlekszem, 2008-ban a hosszabb szunet utan nem tertem vissza az utolso evadra, de par eve egyik nyaron gondoltam hogy ledaralom az egeszet. Az vege mar annyira gyenge volt, hogy inkabb magyarul neztem, az utolso 7-8 resz pedig annyira idegesitett, hogy sokszor csak a hatterben ment. Egyaltalan nem orulok a feltamasztasanak, persze nem kotelezo nezni. Mar latom hamesztol a 10/10-es kommenteket. :mrgreen: (hopp, ziro megelozott :vivo: )

Heores-nal is hasonlo a helyzet, az elejet imadtam, majd valoszinuleg a sztrajk utan abbamaradt a sorozat, par eve ledaraltam, de annal se tetszett az utolso mafel - ket evad. Ebbol is nemsokara jon az uj evad Heroes Reborn cimmel.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 3., szerda 14:35

Wayward Pines első 3 részét ledaráltam, tetszetős. Hiába na, gyengém a téma, még ha a megvalósítás néha nem is annyira elit minőségű.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a 3. vége nagy wtf, eddig azt hittem szimplán csak hogy mind halottak, vagy valami párhuzamos dimenzió, erre jönnek a mutánszombidínók? mondjuk mindegy, 5. részben kiderül minden, kíváncsi leszek
Nem illik.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2015. június 3., szerda 14:23

tucsoki írta:A Wayward Pines nagyon hangulatos így 3 rész után, ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönöm, ez a sorozat valóban adja eddig, ez az ajánlás nem volt hiábavaló. :agree:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 3., szerda 14:17

hamesz írta: Ezt hol olvastad? :)
Nem Toti vagyok, viszont a sorozatjunkie fb oldalán van kint :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 3., szerda 14:16

Nekem nagyon bejött a Prison Break. Az első sorozatom volt és imádtam. Szerintem csak a 4. évad volt gyenge. Az 1. évad nálam üt mindent. A 2. évad is nekem hozta a szintet noha ugyan voltak gyengébb részek, de azért jó volt. A 3. évadnak jót tett a sztrájk így csak 13. részes lett és jól is sikerült szerintem. A 4. évadnál már nagyon esett a színvonal. Az első fele mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!keresgélték a scylla darabjait nagyon nem jött be. Aztán a tábornokos rész megint atom volt.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha jól emlékszem a 12. rész volt, amikor behatoltak öreghez. Aztán már olyan felemás volt. Voltak jó részek meg rosszabbak is. Nekem nem tetszett, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!visszahozták az anyjukat, de hát ez van. Gyengébb évad mindegyik sorozatban van. Ha meg mind a 4. évadban szöktek volna valahonnan akkor az lett volna unalmas, hogy már megint? :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 3., szerda 14:15

peetör, a spoilert az nagyon keményen beidézted. :Đ
egyébként igen, nálam az első évad maga a prisonbreak. mondjuk nemtudom, h h akarják, előzmény lesz? v folytatás? ugye volt egy lezáró film, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!scofield halála? végülis nem mutatták. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. június 3., szerda 14:17-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 3., szerda 14:04

Toti írta:
Most már biztos, hogy a FOX nekidurálta magát a Prison Break folytatásának, készül a szkript - amiből sorozatberendelés is lehet, ha minden rendben találtatik.
A főszereplő Wentworth Miller és Dominic Purcell lenne, és egy harmadik karaktert is kapnának maguk mellé.
:iszunk: :iszunk: :agree:
Ezt folytatják, a Firefly-t meg anno elkaszálták egy évad után, brafo.
én szerettem a prison breaket, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
az utolsó 2 (?) évadot szerintem nagyon elrontották azzal a hülye chip keresgéléssel vagy mi volt. ott már egyáltalán nem arról szólt a sorozat, mint az elején amikor börtönben voltak. ott nagyon izgalmas volt, a végére nekem már vontatott lett.
Az első évad zseniális volt, lehet, újra is nézem valamikor, de a többi erősen felejtős...még más címmel talán, de így?
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 3., szerda 13:58

Toti írta:
Most már biztos, hogy a FOX nekidurálta magát a Prison Break folytatásának, készül a szkript - amiből sorozatberendelés is lehet, ha minden rendben találtatik.
A főszereplő Wentworth Miller és Dominic Purcell lenne, és egy harmadik karaktert is kapnának maguk mellé.
Ezt hol olvastad? :)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 3., szerda 13:55

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 3., szerda 13:45

Amúgy valaki belekezdett a Wayward Pines-ba? Biztos nekiállok, de nem tudom minek. Könyv vagy sorozat? Tanács? :hmmm:
Könyvet nem olvastam, de a sorozat kurva jó. :)

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. június 3., szerda 13:42

realcamp írta:
Valaki amúgy Originals 2. évadát nézi?
Én végignéztem,szerintem jó sorozat,Klaus karakterével amúgy is nagyon tudok azonosulni,szóval engem megnyert a sorozat.
Én is nézem folyamatosan, bár én még csak a 17. résznél járok. Teljesen korrekt a sorozat, nem túl kiemelkedő, de nekem tetszik. S szerintem (a kritikákkal ellentétben) a 2. évad sem rosszabb mint az első.

Amúgy valaki belekezdett a Wayward Pines-ba? Biztos nekiállok, de nem tudom minek. Könyv vagy sorozat? Tanács? :hmmm:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 3., szerda 13:27

Néhány Marvel sorozatos pletyka, úgy is régen volt már szó róluk. Akit nem érdekel, az ne olvassa tovább :)

ABC csatorna:
Az okosok szerint Kevin Feige szeretne Cloak és Dagger, Ms. Marvel és a Hulk előzmény sorozatot.

Netflix:
Megerősíti, hogy Elektra valóban jön a Daredevil 2. évadába.
Már tárgyaltak, hogy legyen Penge, Szellemlovas és Megtorló sorozat.
Azt szeretnék, hogy Strange doki a saját filmje mellett megjelenjen a Defenders sorozatban is.
A Netflix szívesen csinálna filmet vagy mini sorozatot Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek.

Vissza: