Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Én meg úgy értelmezem, hogy azt hallotta a Verratti ügynökétől, hogy meg van a megállapodás a klub és a játékos között.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem biztos hogy helyes, de én ezt úgy értelmezném hogy a Barca beszélt Verratti ügynökével, akinek elvileg/hírek szerint már van egy szerződése Madriddal. (szóval ez az előszerződés még nincsen megerősítve, érdeklődtek hogy mi a helyzet)palesz77 írta:Valaki jobb angolos segítsen nekem légyszi.Nem egészen értem mit jelent ez, az a sounded out megkavar. Azt jelenti, hogy a Barca megérdeklődte a szitut Verratti ügynökénél, aki mint kiderült szóban megegyezett már a Madriddal?twitteren barcastuff írta:"Barcelona have sounded out the agent of PSG midfielder Marco Verratti (22), who would already have a personal deal with Madrid." [gazzetta]
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Henry is jól bánt a labdával, bár így hirtelen nem emlékszem hogy jobb vagy bal kezévelBarçaNorbi írta:Ha megnézed a listát "varázslók", labdazsonglőrök vannak rajta, talán Henry aki kicsit kilóg a sorból. Egyébként szeretem Modricot is, szerettem a MU-s CR-t, habár a Realban jobb játékos lett ezerszer, de az ottani sokszor értelmetlen cselei élményszámba mentek nálam, azokat a játékosokat szeretem, akik kiszolgálják a nézőket, akiknek egy-egy cseléről, villanásáról, labdaérintéséről eszembe jut a baráti focik hangulata, ahol csak a játék szeretetéért megy a zsuga.wZoLee7 írta:BarçaNorbi, kedvenc játékosaid listán miért van Isco? Nem azért kérdezem, mert barcás vagy, attól még lehet kedvenc, csak érdekel az indok. Jó játékos, de azért szerintem még nem bizonyított eleget, és pl Modric jobb nála...csak a logikád érdekelne.
Akkor ha már személyes kérdéseknél tartunk, akkor itt az enyém: a neved honnan jött? Van közöd a művész úrhoz, esetleg személyesen ön az? Remélem nem veszed sértésnek.
https://www.youtube.com/watch?v=2Rji7bfGhDY
Nem, vezetéknév+keresztnév a kedvenc számmal, régimódi megoldás, ezért "w" lett hogy modernebb és menőbb legyen
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Valaki jobb angolos segítsen nekem légyszi.
Nem egészen értem mit jelent ez, az a sounded out megkavar. Azt jelenti, hogy a Barca megérdeklődte a szitut Verratti ügynökénél, aki mint kiderült szóban megegyezett már a Madriddal?twitteren barcastuff írta:"Barcelona have sounded out the agent of PSG midfielder Marco Verratti (22), who would already have a personal deal with Madrid." [gazzetta]
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ha megnézed a listát "varázslók", labdazsonglőrök vannak rajta, talán Henry aki kicsit kilóg a sorból. Egyébként szeretem Modricot is, szerettem a MU-s CR-t, habár a Realban jobb játékos lett ezerszer, de az ottani sokszor értelmetlen cselei élményszámba mentek nálam, azokat a játékosokat szeretem, akik kiszolgálják a nézőket, akiknek egy-egy cseléről, villanásáról, labdaérintéséről eszembe jut a baráti focik hangulata, ahol csak a játék szeretetéért megy a zsuga.wZoLee7 írta:BarçaNorbi, kedvenc játékosaid listán miért van Isco? Nem azért kérdezem, mert barcás vagy, attól még lehet kedvenc, csak érdekel az indok. Jó játékos, de azért szerintem még nem bizonyított eleget, és pl Modric jobb nála...csak a logikád érdekelne.
Akkor ha már személyes kérdéseknél tartunk, akkor itt az enyém: a neved honnan jött? Van közöd a művész úrhoz, esetleg személyesen ön az? Remélem nem veszed sértésnek.
https://www.youtube.com/watch?v=2Rji7bfGhDY
- wZoLee7
BarçaNorbi, kedvenc játékosaid listán miért van Isco? Nem azért kérdezem, mert barcás vagy, attól még lehet kedvenc, csak érdekel az indok. Jó játékos, de azért szerintem még nem bizonyított eleget, és pl Modric jobb nála...csak a logikád érdekelne.
A Bayern cserben hagyott, még amikor először kisorsolták a párosításokat a csoport meccsek után, egyik haverommal osztottunk-szoroztunk és egy bayern-juve döntőt hoztunk ki a végére. Az a haver barcás Nagyon sokan mondták nekem, és itt is írták páran hogy meglepetés győztes lesz idén, de én valahogy most nem érzem ezt.
A Bayern cserben hagyott, még amikor először kisorsolták a párosításokat a csoport meccsek után, egyik haverommal osztottunk-szoroztunk és egy bayern-juve döntőt hoztunk ki a végére. Az a haver barcás Nagyon sokan mondták nekem, és itt is írták páran hogy meglepetés győztes lesz idén, de én valahogy most nem érzem ezt.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
De jó, hogy már regeltem, így már jöhetek majd fröcsögni, vagy örömömben, vagy bánatomban! :ĐKAG írta:Jajaja, amúgy Szombattól mondjuk 1 hétig nem lehetne befagyasztani a regisztrációt?
Amúgy tényleg sok szerencsénk volt, főleg az sérülésekkel (saját és ellenfél egyaránt), de minden BL címhez kell szerencse szerintem, de ki kell érdemelni a szerencsét, ilyen szinten a legjobb csapatok között már olyan nüanszok múlnak, idén kijött a lépés.
Talán jobb is, Monaco ellen is volt egy érdekes megmozdulása, meg nekünk is összehozott egy 11-est.csabi87 írta:Az előbb olvastam,hogy Chiellini nem játszhat szombaton.
Ilyen tényleg nincs.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egy fokkal jobb mintha a meccsen dőlt volna ki. Igy van ido variálni.csabi87 írta:Az előbb olvastam,hogy Chiellini nem játszhat szombaton.
Ilyen tényleg nincs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Így is úgy is sima lesz
Az előbb olvastam,hogy Chiellini nem játszhat szombaton.
Ilyen tényleg nincs.
Ilyen tényleg nincs.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jajaja, amúgy Szombattól mondjuk 1 hétig nem lehetne befagyasztani a regisztrációt?
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Velem van a baj. Egyet kirakok, jon ketto
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Ha szombaton gyoznek, kivancsi vagyok hanyan fognak regisztralni hetvegenpheco írta:Nem értem honnan bújik elő ennyi Barcás egy sikeres szezon után.
-
Szó sincs erről, én pont azt mondom, hogy Övrebö nem nekünk fújt, hanem szimplán vakon volt. Ide is, oda is hajmeresztő dolgokat nézett el. Ehhez képest azóta is megy az Övrebö-zés, mint annak szinonimája, hogy nekünk csalt.pheco írta:Azt mondjuk be tudta volna biztosítani legalább 3 tizivel, de mindegy. Barcások ki tudják hozni abból a párharcból is azt, hogy ellenük fújtakTheKingSlayer írta:kamura kiszórták Abidalt (biztos Övrebö be akarta biztosítani a Barca győzelmét ezzel, 1:0-ás Chelsea vezetésnél).
Nem értem honnan bújik elő ennyi Barcás egy sikeres szezon után.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem meg azt illik észrevenni, hogy azt a Barcelonát, amely abban a korszakban kiemelkedő volt, azért megtámogatták a bírok néha nem is kicsit, amikor többnyire idegenben indokolatlanul gyenge volt.TheKingSlayer írta:Ettől még amiket leírtam a mérleg másik serpenyője. Illik észrevenni.ziro4vr írta: Szerintem is, mert súlyosan elfogult vagy.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt mondjuk be tudta volna biztosítani legalább 3 tizivel, de mindegy. Barcások ki tudják hozni abból a párharcból is azt, hogy ellenük fújtakTheKingSlayer írta:kamura kiszórták Abidalt (biztos Övrebö be akarta biztosítani a Barca győzelmét ezzel, 1:0-ás Chelsea vezetésnél).
Nem értem honnan bújik elő ennyi Barcás egy sikeres szezon után.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ne kezdjük újra... pls. Övrebő meg barátai. Tudjuk a storyt, és nem kell a ferdítés. Az utóbbi évtized talán legjobban elcsalt meccse volt.
Kismillió szerencse segíti a barcát. Szóval nem kell megmagyarázni... ja, és ez nem azt jelenti, hogy ne lennétek jók.
Kismillió szerencse segíti a barcát. Szóval nem kell megmagyarázni... ja, és ez nem azt jelenti, hogy ne lennétek jók.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Ettől még amiket leírtam a mérleg másik serpenyője. Illik észrevenni.ziro4vr írta: Szerintem is, mert súlyosan elfogult vagy.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem is, mert súlyosan elfogult vagy.TheKingSlayer írta:Jah, a Chelsea elleni elődöntő, meg Övrebö :-) Ne zavarjon senkit, hogy az odavágón nem kaptunk meg egy jogos tizit, Londonban meg elnézték Ballack kezezését az 5. percben, kamura kiszórták Abidalt (biztos Övrebö be akarta biztosítani a Barca győzelmét ezzel, 1:0-ás Chelsea vezetésnél).
Inter párharc meg főleg vicces. Odavágón Milito lesgól, Dani Alves tizi gyanús eset, visszavágón Bojan meg nem adott szabályos gólja (Touré fantom kezezés).
Szerintem hagyjuk :-)
Nem illik.