Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 16:00

BarçaNorbi írta:
wZoLee7 írta:BarçaNorbi, kedvenc játékosaid listán miért van Isco? Nem azért kérdezem, mert barcás vagy, attól még lehet kedvenc, csak érdekel az indok. Jó játékos, de azért szerintem még nem bizonyított eleget, és pl Modric jobb nála...csak a logikád érdekelne.
Ha megnézed a listát "varázslók", labdazsonglőrök vannak rajta, talán Henry aki kicsit kilóg a sorból. Egyébként szeretem Modricot is, szerettem a MU-s CR-t, habár a Realban jobb játékos lett ezerszer, de az ottani sokszor értelmetlen cselei élményszámba mentek nálam, azokat a játékosokat szeretem, akik kiszolgálják a nézőket, akiknek egy-egy cseléről, villanásáról, labdaérintéséről eszembe jut a baráti focik hangulata, ahol csak a játék szeretetéért megy a zsuga.

Akkor ha már személyes kérdéseknél tartunk, akkor itt az enyém: a neved honnan jött? Van közöd a művész úrhoz, esetleg személyesen ön az? :lol: Remélem nem veszed sértésnek.
https://www.youtube.com/watch?v=2Rji7bfGhDY
Henry is jól bánt a labdával, bár így hirtelen nem emlékszem hogy jobb vagy bal kezével :lol: :lol:
Nem, vezetéknév+keresztnév a kedvenc számmal, régimódi megoldás, ezért "w" lett hogy modernebb és menőbb legyen :lol:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 5., péntek 15:56

Valaki jobb angolos segítsen nekem légyszi.
twitteren barcastuff írta:"Barcelona have sounded out the agent of PSG midfielder Marco Verratti (22), who would already have a personal deal with Madrid." [gazzetta]
Nem egészen értem mit jelent ez, az a sounded out megkavar. Azt jelenti, hogy a Barca megérdeklődte a szitut Verratti ügynökénél, aki mint kiderült szóban megegyezett már a Madriddal?

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. június 4., csütörtök 23:03

wZoLee7 írta:BarçaNorbi, kedvenc játékosaid listán miért van Isco? Nem azért kérdezem, mert barcás vagy, attól még lehet kedvenc, csak érdekel az indok. Jó játékos, de azért szerintem még nem bizonyított eleget, és pl Modric jobb nála...csak a logikád érdekelne.
Ha megnézed a listát "varázslók", labdazsonglőrök vannak rajta, talán Henry aki kicsit kilóg a sorból. Egyébként szeretem Modricot is, szerettem a MU-s CR-t, habár a Realban jobb játékos lett ezerszer, de az ottani sokszor értelmetlen cselei élményszámba mentek nálam, azokat a játékosokat szeretem, akik kiszolgálják a nézőket, akiknek egy-egy cseléről, villanásáról, labdaérintéséről eszembe jut a baráti focik hangulata, ahol csak a játék szeretetéért megy a zsuga.

Akkor ha már személyes kérdéseknél tartunk, akkor itt az enyém: a neved honnan jött? Van közöd a művész úrhoz, esetleg személyesen ön az? :lol: Remélem nem veszed sértésnek.
https://www.youtube.com/watch?v=2Rji7bfGhDY

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 4., csütörtök 22:23

BarçaNorbi, kedvenc játékosaid listán miért van Isco? Nem azért kérdezem, mert barcás vagy, attól még lehet kedvenc, csak érdekel az indok. Jó játékos, de azért szerintem még nem bizonyított eleget, és pl Modric jobb nála...csak a logikád érdekelne.

A Bayern cserben hagyott, még amikor először kisorsolták a párosításokat a csoport meccsek után, egyik haverommal osztottunk-szoroztunk és egy bayern-juve döntőt hoztunk ki a végére. Az a haver barcás :D Nagyon sokan mondták nekem, és itt is írták páran hogy meglepetés győztes lesz idén, de én valahogy most nem érzem ezt.

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. június 4., csütörtök 22:14

KAG írta:Jajaja, amúgy Szombattól mondjuk 1 hétig nem lehetne befagyasztani a regisztrációt? :lol:
De jó, hogy már regeltem, így már jöhetek majd fröcsögni, vagy örömömben, vagy bánatomban! :Đ

Amúgy tényleg sok szerencsénk volt, főleg az sérülésekkel (saját és ellenfél egyaránt), de minden BL címhez kell szerencse szerintem, de ki kell érdemelni a szerencsét, ilyen szinten a legjobb csapatok között már olyan nüanszok múlnak, idén kijött a lépés.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 4., csütörtök 21:47

csabi87 írta:Az előbb olvastam,hogy Chiellini nem játszhat szombaton.
Ilyen tényleg nincs. :lol:
Talán jobb is, Monaco ellen is volt egy érdekes megmozdulása, meg nekünk is összehozott egy 11-est. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 20:42

csabi87 írta:Az előbb olvastam,hogy Chiellini nem játszhat szombaton.
Egy fokkal jobb mintha a meccsen dőlt volna ki. Igy van ido variálni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 4., csütörtök 20:41

Így is úgy is sima lesz

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. június 4., csütörtök 20:36

Az előbb olvastam,hogy Chiellini nem játszhat szombaton.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 4., csütörtök 20:17

Jajaja, amúgy Szombattól mondjuk 1 hétig nem lehetne befagyasztani a regisztrációt? :lol:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 20:15

Velem van a baj. Egyet kirakok, jon ketto :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 4., csütörtök 19:58

pheco írta:Nem értem honnan bújik elő ennyi Barcás egy sikeres szezon után.
Ha szombaton gyoznek, kivancsi vagyok hanyan fognak regisztralni hetvegen :lol:

TheKingSlayer

HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 4., csütörtök 19:54

pheco írta:
TheKingSlayer írta:kamura kiszórták Abidalt (biztos Övrebö be akarta biztosítani a Barca győzelmét ezzel, 1:0-ás Chelsea vezetésnél).
Azt mondjuk be tudta volna biztosítani legalább 3 tizivel, de mindegy. Barcások ki tudják hozni abból a párharcból is azt, hogy ellenük fújtak :mrgreen:

Nem értem honnan bújik elő ennyi Barcás egy sikeres szezon után.
Szó sincs erről, én pont azt mondom, hogy Övrebö nem nekünk fújt, hanem szimplán vakon volt. Ide is, oda is hajmeresztő dolgokat nézett el. Ehhez képest azóta is megy az Övrebö-zés, mint annak szinonimája, hogy nekünk csalt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 4., csütörtök 19:51

TheKingSlayer írta:
ziro4vr írta: Szerintem is, mert súlyosan elfogult vagy.
Ettől még amiket leírtam a mérleg másik serpenyője. Illik észrevenni.
Szerintem meg azt illik észrevenni, hogy azt a Barcelonát, amely abban a korszakban kiemelkedő volt, azért megtámogatták a bírok néha nem is kicsit, amikor többnyire idegenben indokolatlanul gyenge volt.
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 4., csütörtök 19:50

TheKingSlayer írta:kamura kiszórták Abidalt (biztos Övrebö be akarta biztosítani a Barca győzelmét ezzel, 1:0-ás Chelsea vezetésnél).
Azt mondjuk be tudta volna biztosítani legalább 3 tizivel, de mindegy. Barcások ki tudják hozni abból a párharcból is azt, hogy ellenük fújtak :mrgreen:

Nem értem honnan bújik elő ennyi Barcás egy sikeres szezon után.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 4., csütörtök 19:49

Ne kezdjük újra... pls. :) Övrebő meg barátai. Tudjuk a storyt, és nem kell a ferdítés. Az utóbbi évtized talán legjobban elcsalt meccse volt.

Kismillió szerencse segíti a barcát. Szóval nem kell megmagyarázni... ja, és ez nem azt jelenti, hogy ne lennétek jók. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

TheKingSlayer

HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 4., csütörtök 19:49

ziro4vr írta: Szerintem is, mert súlyosan elfogult vagy.
Ettől még amiket leírtam a mérleg másik serpenyője. Illik észrevenni.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 4., csütörtök 19:48

TheKingSlayer írta:Jah, a Chelsea elleni elődöntő, meg Övrebö :-) Ne zavarjon senkit, hogy az odavágón nem kaptunk meg egy jogos tizit, Londonban meg elnézték Ballack kezezését az 5. percben, kamura kiszórták Abidalt (biztos Övrebö be akarta biztosítani a Barca győzelmét ezzel, 1:0-ás Chelsea vezetésnél).
Inter párharc meg főleg vicces. Odavágón Milito lesgól, Dani Alves tizi gyanús eset, visszavágón Bojan meg nem adott szabályos gólja (Touré fantom kezezés).
Szerintem hagyjuk :-)
Szerintem is, mert súlyosan elfogult vagy.
Nem illik.

TheKingSlayer

HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 4., csütörtök 19:44

Jah, a Chelsea elleni elődöntő, meg Övrebö :-) Ne zavarjon senkit, hogy az odavágón nem kaptunk meg egy jogos tizit, Londonban meg elnézték Ballack kezezését az 5. percben, kamura kiszórták Abidalt (biztos Övrebö be akarta biztosítani a Barca győzelmét ezzel, 1:0-ás Chelsea vezetésnél).
Inter párharc meg főleg vicces. Odavágón Milito lesgól, Dani Alves tizi gyanús eset, visszavágón Bojan meg nem adott szabályos gólja (Touré fantom kezezés).
Szerintem hagyjuk :-)

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 4., csütörtök 17:17

TheBull6 írta:Ha már a nagy inter párharc ugye nem úgy alakult ahogy akartátok és lesgólok és miegymás, akkor meseljetek a nagy cselzi meccsrol, Ini történelmi góljaval és stb :)
De remélem elfujjak a hétvégi meccset a javatokra :mrgreen: :lol:
Inter ellen kaptuk vissza, nem elég az? :D Amúgy az a meccs is vicces nekem, első meccsen asszem 2 tizit nem kaptunk meg, másodikon Abidalt kiszórták jogtalanul a 66. percben. Nem azt mondom, hogy nem kellett volna a Chelseanek tizi(ke)t kapnia, de nem csak őket sújtották a bírók azon a 2 meccsen, és ha mondjuk emberelőnyben fél óra alatt nem csak bekkelni akartak volna, hanem bevinni a kegyelemdöfést nekünk - kontrázni akkor nem tudtunk, szóval azoktól se kellett volna tartaniuk -, akkor lehet máshogy alakul..

Vissza: