Zsombor írta:Pels felhozása említésre se méltó.
--->
Galacticos írta:Az elso kort ne nezzuk, lenyegtelen lett vna ha holiday vegig jatszik, az a nop-nak jutalomjatek volt, a gswnek meg egy konnyebb edzes.
Zsombor írta:Ez meg nevetséges. 8-1 volt idén a mérleg ellenük. Szóval aki itt a sérülést hozza fel kifogásnak, az eléggé nevetséges.
és azt akkor nézd már meg hogy a 9meccs alatt, a rockets hányszor állt ki a legjobb csapatával és hányszor a gsw.
de hát igen mit számít az nba egyik legjobb csapata ellen ha egy dwight howard hiányzik a csapatodból, vagy a az nba egyik legjobban védekező irányítója aki jó opció lenne curryre...
és azt sem mondtam hogy a memphis nyert volna ha végig egészségesek. ahogy azt sem hogy a pelicans vagy a rockets.
szóval nem ártana ha értelmeznéd is amit írok.
nmate írta:Akkor félreértettelek, de én egyértelműen erre következtettem az eddigi írásaid alapján, hogy szerinted Currynek szerencséje volt, hogy lesérültek az ellenfél kezdő irányítói, azért nyomta jó formában.
hát ez nem szerencse? én nem veszem el az érdemeit, mert bebizonyította hogy megérdemelte az mvp címet.. de csak hogy ismételjem magam ezt még mindig csak azért írtam le mert így kerek a sztori.
ha lebronnál meg van említve hogy mi ez a szar kelet ahonnan dontőbe megy? akkor currynél is meg kellene szerintem említeni hogy oké hogy elment a warriorsszal a dontőbe amit meg is fognak így már nyerni, de így curry útja sem volt épp a legnehezebb hogy az ellenfelek nem tudtak legjobb csapattal kiállni.
és még valami zsombor, a 8-1 te is tudod hogy nem reális. és engem ez egyáltalán nem is érdekel, egyáltalán nem volt reális elvárás hogy dontőbe jusson a rockets de a konferencia dontő sem.
ha már azt nézném hogy rocketses szemmel miért akarnám utálni a warriorst -nem akarom..- akkor sokkal inkább a két évvel ezelőtti tripla rekordot hoznám fel..