Probléma?pátkán írta:Azaz, sorold fel amiket előtted írtak.
OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
én is erre nyomtam.
Azaz, sorold fel amiket előtted írtak.L.Miki írta:Én Ronaldo Manchester United elleni bivaly fejesét jelöltem. Eszméletlenül tetszett. De Modric gólja se kicsi. Vagy Benzemáé az Ajax ellen.
joabulicsak
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én Ronaldo Manchester United elleni bivaly fejesét jelöltem. Eszméletlenül tetszett. De Modric gólja se kicsi. Vagy Benzemáé az Ajax ellen.Demes írta:A legszebb gólra is jöhetnének tippek.
- ___Samy___
nálam benzema vitte az ajax ellenDemes írta:A legszebb gólra is jöhetnének tippek.
én a deport írtamki volt idén szimpatikus ellenfél?
és az év fórumozója?
a másik meg CS0ki
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szimpatikusnak a BVBt írtam. Csalódásnak meg Casillast...
Gólt nem tudtam.
fórumozó hehe
Gondoltam beírom hogy Diego Costát akarom de inkább nem
Gólt nem tudtam.
fórumozó hehe
Gondoltam beírom hogy Diego Costát akarom de inkább nem
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
A legszebb gólra is jöhetnének tippek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Galacticos írta:ki volt idén szimpatikus ellenfél?
és az év fórumozója? írjátok már le ti kit írtatok ezekre mert fogalmam sincs. hátha beugrik egy "ja hát tényleg".
én a dortmundot akartam az elsőre de aztán nem írtam be, a fórumozónak pedig CS0ki-t.
- Galacticos
ki volt idén szimpatikus ellenfél?
és az év fórumozója? írjátok már le ti kit írtatok ezekre mert fogalmam sincs. hátha beugrik egy "ja hát tényleg".
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Gyorsan megoldotta:hogyha ennyi elég, akkor a google maps is megteszi, talán még a menetrendre is rákeres neked... én legalábbis azzal tervezem minden utamat, és még csak egyszer hagyott cserben (de akkor is én voltam a figyelmetlen. nem jött a hajnali busz, mivel hogy egyáltalán nem is jár )
Sétáljon ide: Untere Augartenstraße 31, 1020 Wien, Ausztria
Körülbelül 54 perc (4,5 km)
Pedig tömegközlekedésre állítottam!
- Monkey
Nem is tudtam, hogy a google maps menetrendet is tervez tömegközlekedésre, akkor megpróbálom ezzel. Kössz!!hogyha ennyi elég, akkor a google maps is megteszi, talán még a menetrendre is rákeres neked... én legalábbis azzal tervezem minden utamat, és még csak egyszer hagyott cserben (de akkor is én voltam a figyelmetlen. nem jött a hajnali busz, mivel hogy egyáltalán nem is jár )Ismer valaki olyan programot vagy oldalt amivel Bécsi tömegközlekedést meg tudom szervezni? Értehtőbben, Bécsben A-ból el akarok jutni B-be akkor hol melyik villamosra, metróra kell felszállnom, hol kell átszállnom... Kössz
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
hogyha ennyi elég, akkor a google maps is megteszi, talán még a menetrendre is rákeres neked... én legalábbis azzal tervezem minden utamat, és még csak egyszer hagyott cserben (de akkor is én voltam a figyelmetlen. nem jött a hajnali busz, mivel hogy egyáltalán nem is jár )Ismer valaki olyan programot vagy oldalt amivel Bécsi tömegközlekedést meg tudom szervezni? Értehtőbben, Bécsben A-ból el akarok jutni B-be akkor hol melyik villamosra, metróra kell felszállnom, hol kell átszállnom... Kössz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor nem úgy csináltál, mint tavaly.én azokat a kérdéseket kihúztam, amit barcásként nem tudsz megválaszolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Monkey
Ismer valaki olyan programot vagy oldalt amivel Bécsi tömegközlekedést meg tudom szervezni? Értehtőbben, Bécsben A-ból el akarok jutni B-be akkor hol melyik villamosra, metróra kell felszállnom, hol kell átszállnom... Kössz
- ___Samy___
kipróbáltam már én is
nekem harmadjára 66 wpm sikerült, 57 helyes 0 helytelen
nekem harmadjára 66 wpm sikerült, 57 helyes 0 helytelen
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"