Kerlon írta:Szerintem meg csak egy jó robot, de se védekezésben, se támadásban nem emelkedik ki. Az ilyen játékosokat már lassan el sem tudom képzelni a mai világ focijában... Régi módi szélsőnek lenne jó... Lefut a vonalig, oszt bead...R.M.C.F írta:Akkor jó.... megnyugodtam,mert ha ramirest is szarnak tartod,akkor paulinho is lehet jó,mert ramires elég jó.....szerintem. Sőt....nagyon jó.
Gyerekek.....vége az alemao,redondo,cerezo féle focistáknak........vége....ha robotoztok,akkor azért ezt gondoljátok végig,mert ezt el kell tudni majd fogadni az elkövetkező 10-20 évben......a szupertechnika kora lejárt,azok a focisták már a hattyúdalukat éneklik......vége........kevés ma már....és egyre kevesebb.
Régen kiszínezték a pályát...mert az ellenfél,a többi nem volt rá felkészülve,nem tudta beérni a tudását....de ma már taktikailag,és védekező tudásban is könnyen hatástalanítod,nincs akkora területe,nincs lehetősége felgyorsulni,nincs álló védelem, a védők is egyre ügyesebbek (nem csak kirúgóbekk).....stb......
A jövő...a katonáké....akik mindenben jók,de semmiben sem a legjobbak.....hidd el,övék a jövő.