Ezzel nincs gond, de lehánynám magam, ha a Barcának szurkolnék. E vanR.M.C.F írta:Én megértem realistát,igaza van,ne drukkoljon a real riválisnak,de én ezt másképpen látom,számomra a real akkora hogy ha a barca nyer holnap,akkor is tudom hogy kinek hol a helye.....a barca nagyon nagy sikerkorszakot él,vagy élt meg....ilyen nálunk is volt,igaz régebben,de ez nem lényeg......szóval,ha a barca 8:0 ra nyer,akkor is a real a király......más nem is jöhet szóba.
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én megértem realistát,igaza van,ne drukkoljon a real riválisnak,de én ezt másképpen látom,számomra a real akkora hogy ha a barca nyer holnap,akkor is tudom hogy kinek hol a helye.....a barca nagyon nagy sikerkorszakot él,vagy élt meg....ilyen nálunk is volt,igaz régebben,de ez nem lényeg......szóval,ha a barca 8:0 ra nyer,akkor is a real a király......más nem is jöhet szóba.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
+atma, muKerlon írta:ha van csapat, akiket egy formán ki nem állhatok az a barca-juve-bayern trió, szóval veszek egy mély levegőt és nem érdekel, ohgy a barca simán fog nyerni
Ja meg még egy Evra-Suarez fight mehet tőlem. Lichtsteiner is be fog köszönni hamar Neymarnak az is tuti.
Nem illik.
- h3x0r
Engem nem erdekel a meccs, de egyebkent se fogom latni, mert mas programom lesz.
ha van csapat, akiket egy formán ki nem állhatok az a barca-juve-bayern trió, szóval veszek egy mély levegőt és nem érdekel, ohgy a barca simán fog nyerni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
+1R.M.C.F írta:szóval,én a barcának drukkolok,a juvét nem szeretem,egy csaló csapat,akik mindig is próbálkoztak mindennel ami nem korrekt.
Ha az életem múlna sem szurkolnék nekik. Másik ilyen a BM, csak az indok más.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valahogy így. Meg is teszem holnap a barcát.Realista24 írta:Engem nem érdekel, hogy hogyan és miként, de a Juve győzzön. Felőlem lehet 90/120 perc antifoci is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Engem nem érdekel, hogy hogyan és miként, de a Juve győzzön. Felőlem lehet 90/120 perc antifoci is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Én is a Barcanak szorítok majd. Jobb a focijuk és spanyolok.Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legyen izgalmas, fordulatos meccs annyit szeretnék csak. Nem juve passzivitást és bekkelést akarok nézni végig.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én nem tudom eldönteni. Leginkább egy jó focinak szurkolok, de inkább nyerje meg spanyol, mint más. Megkel mutatni a világnak hol játszák a focit, mert h a pl-ben nem az beton.DinhoL írta:Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Tök jó. Egyértelmű, hogy én meg se próbálkoznék ilyennel..R.M.C.F írta: Annak ellenére hogy a riválisnak drukkolok,nekem senki se arcoljon,hogy mekkora ász a barca,meg minden idők legjobbja,meg ők a különlegesek,a saját nevelések,mert akkor vissza fogom dobni a szart.
Som i Serem!
6oat
6oat
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lattad is vagy csak olvastal rola?.....ezt most nem rosszbol.DinhoL írta:Ahogy közeledünk a holnap estéhez egyre inkább felrémlik bennem az a bizonyos '94-es BL döntő. Ugyanez volt a szituáció, a felvezetés szinte egészen..Az a nap egy rémálom volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
DinhoL írta:Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..
Engem meghívtak egy egységbe nézni,rengeteg ember lesz,italosan....én mondjuk nem szoktam inni.....de majd felveszem a stilust/ritmust.....szóval,én a barcának drukkolok,a juvét nem szeretem,egy csaló csapat,akik mindig is próbálkoztak mindennel ami nem korrekt.
Annak ellenére hogy a riválisnak drukkolok,nekem senki se arcoljon,hogy mekkora ász a barca,meg minden idők legjobbja,meg ők a különlegesek,a saját nevelések,mert akkor vissza fogom dobni a szart.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- DinhoL
Ahogy közeledünk a holnap estéhez egyre inkább felrémlik bennem az a bizonyos '94-es BL döntő. Ugyanez volt a szituáció, a felvezetés szinte egészen..Az a nap egy rémálom volt.
Som i Serem!
6oat
6oat
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akármennyire is kemény dió a Juve, a Barca csatársora fénykorát éli, Suarez, Neymar és Messi... lesz ott olyan fejfájás az olaszok részéről, hogy csak na... persze nincs lehetetlen, de a Barcának dukál a meccs. Reménykedem természetesen inkább a zebrák sikerében, mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok.TheKingSlayer írta:Ha.... a Juve kemény dió lesz, a döntő meg egy meccs, ahol bármi lehet.csabi87 írta:Fjfúúú gyerekek mi lesz itt,ha megnyeri ezek holnap.
Tiszta szánalom...
- DinhoL
Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..
Som i Serem!
6oat
6oat
én merek rá valamiben fogadni, hogy 2 vagy 2nél több lesz közötte a Barcának
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ha.... a Juve kemény dió lesz, a döntő meg egy meccs, ahol bármi lehet.csabi87 írta:Fjfúúú gyerekek mi lesz itt,ha megnyeri ezek holnap.
Tiszta szánalom...
Fjfúúú gyerekek mi lesz itt,ha megnyeri ezek holnap.
Tiszta szánalom...
Tiszta szánalom...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.