Amúgy megint több aranylabdája lesz, mint VB góljaHolnap, h kinek szoritok....valszeg egyiknek sem, de ha Barca behuzza megerdemlik a dicseretet. Messi is ha triplaz, plusz a Copa, akkor nem is kerdes, h megerdemli az otodiket.
Real Madrid vs. Barcelona
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Mondjuk én igazából más dolognak szurkolok, de olyat ide nem lehet leírni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. június 6., szombat 9:14-kor.
vegre vkiRealista24 írta: Számomra ez valahol a "normális". Egész évben fikázzuk a másik csapatot, szidjuk őket mert csalnak, fetrengenek, bírózunk, eltiltanánk őket mindenért (és fordítva is persze). Számomra mókás lenne, ha ezek után nekik szorítanék.
evek ota ezt mondom.
h tud egy madrid szurkoko a barcelonanak szoritani egy bl dontoben??
erre regebben jottek ilyen valaszok, h mert spanyolorszag es az akkor milyen jo mar.. kinek jo? ok amugy is kataloniat hirdetik. meg ahh, nemistudom meg mi szoktak menni. de komolyan en belegobdolni sem tudok h drukkoljak nekik barmilyen meccsen, nem plane egy bl donton.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Számomra ez valahol a "normális". Egész évben fikázzuk a másik csapatot, szidjuk őket mert csalnak, fetrengenek, bírózunk, eltiltanánk őket mindenért (és fordítva is persze). Számomra mókás lenne, ha ezek után nekik szorítanék.TheKingSlayer írta:Érthető és vice versa igaz :-)Realista24 írta: Ezzel nincs gond, de lehánynám magam, ha a Barcának szurkolnék. E van
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Érthető és vice versa igaz :-)Realista24 írta: Ezzel nincs gond, de lehánynám magam, ha a Barcának szurkolnék. E van
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azon a meccsen a Barcanak drukkoltam, Laudrup es Romario kedvenceim voltak akkor, na meg az olaszokat mindig is ruheltem.DinhoL írta:
Még bőven hónaljalattjárós-koromban volt, de az egyik első barcás élményem. Szegény nagyapámnál hallgattuk még az idősebb Knézyt.A mindenki által lesajnált, azt hiszem pont ott is sérülélesek miatt pár játékosát nélkülöző AC Milan oktatott Athénban egy sztárokkal teletűzdelt Barcelonát. ( Jó mondjuk a Milanban is voltak nagy nevek de bőven nem ők voltak az esélyesek.) ..Na amilyen képet vágott Cruyff a másnap megjelenő újságokban..Annak itt sokan örültek volna.
Holnap, h kinek szoritok....valszeg egyiknek sem, de ha Barca behuzza megerdemlik a dicseretet. Messi is ha triplaz, plusz a Copa, akkor nem is kerdes, h megerdemli az otodiket.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A nagyképű alakokról beszéltem
Nem jól érted. Majd 1x megbeszéljük.h3x0r írta:Tehat ha jol ertem, a Barcanak szurkolsz, azt akarod hogy gyozzenek, de felhaborodsz, ha egy esetleges gyozelem utan elkezdik szopkodni oket azert, mert 9 ev alatt osszehoztak 4 BL-t, ami eddig 2 csapatnak sikerult, a Liverpoolnak 30 es nekunk 50 evvel ezelott.R.M.C.F írta:Annak ellenére hogy a riválisnak drukkolok,nekem senki se arcoljon,hogy mekkora ász a barca,meg minden idők legjobbja,meg ők a különlegesek,a saját nevelések,mert akkor vissza fogom dobni a szart.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Tehat ha jol ertem, a Barcanak szurkolsz, azt akarod hogy gyozzenek, de felhaborodsz, ha egy esetleges gyozelem utan elkezdik szopkodni oket azert, mert 9 ev alatt osszehoztak 4 BL-t, ami eddig 2 csapatnak sikerult, a Liverpoolnak 30 es nekunk 50 evvel ezelott.R.M.C.F írta:Annak ellenére hogy a riválisnak drukkolok,nekem senki se arcoljon,hogy mekkora ász a barca,meg minden idők legjobbja,meg ők a különlegesek,a saját nevelések,mert akkor vissza fogom dobni a szart.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Ezzel nincs gond, de lehánynám magam, ha a Barcának szurkolnék. E vanR.M.C.F írta:Én megértem realistát,igaza van,ne drukkoljon a real riválisnak,de én ezt másképpen látom,számomra a real akkora hogy ha a barca nyer holnap,akkor is tudom hogy kinek hol a helye.....a barca nagyon nagy sikerkorszakot él,vagy élt meg....ilyen nálunk is volt,igaz régebben,de ez nem lényeg......szóval,ha a barca 8:0 ra nyer,akkor is a real a király......más nem is jöhet szóba.
Értem,és tényleg megértem,én sem szeretem őket,de én főleg a patkány drukkereiket nem szívelem....tisztelet a kivételnek,az is van,csak kevés....szóval,2006 ban is nekik drukkoltam az arsenal ellen,a juvét meg ki nem állhatom.
Persze ha nálunk is mint náluk is minden klappolt volna,vagyis modric és james nem esik ki hosszabb időre,akkor mi is jelentősen más állapotban érkezünk a DÖNTŐBE........és ott nyertünk volna!
A real ha mindenki egészséges,akkor jobb náluk.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Najó erre a véleményre mondjuk számítottam.. Nem fogok kiugrani az ablakon ha győz a Juve, már ők is nagyon megérdemelnék, de ha antifocival és a büntetőkre játszással nyernek akkor azért kiakadok kicsit.Realista24 írta:Engem nem érdekel, hogy hogyan és miként, de a Juve győzzön. Felőlem lehet 90/120 perc antifoci is.
Som i Serem!
6oat
6oat
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Még bőven hónaljalattjárós-koromban volt, de az egyik első barcás élményem. Szegény nagyapámnál hallgattuk még az idősebb Knézyt.A mindenki által lesajnált, azt hiszem pont ott is sérülélesek miatt pár játékosát nélkülöző AC Milan oktatott Athénban egy sztárokkal teletűzdelt Barcelonát. ( Jó mondjuk a Milanban is voltak nagy nevek de bőven nem ők voltak az esélyesek.) ..Na amilyen képet vágott Cruyff a másnap megjelenő újságokban..Annak itt sokan örültek volna.numberone1 írta:Lattad is vagy csak olvastal rola?.....ezt most nem rosszbol.DinhoL írta:Ahogy közeledünk a holnap estéhez egyre inkább felrémlik bennem az a bizonyos '94-es BL döntő. Ugyanez volt a szituáció, a felvezetés szinte egészen..Az a nap egy rémálom volt.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezzel nincs gond, de lehánynám magam, ha a Barcának szurkolnék. E vanR.M.C.F írta:Én megértem realistát,igaza van,ne drukkoljon a real riválisnak,de én ezt másképpen látom,számomra a real akkora hogy ha a barca nyer holnap,akkor is tudom hogy kinek hol a helye.....a barca nagyon nagy sikerkorszakot él,vagy élt meg....ilyen nálunk is volt,igaz régebben,de ez nem lényeg......szóval,ha a barca 8:0 ra nyer,akkor is a real a király......más nem is jöhet szóba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Én megértem realistát,igaza van,ne drukkoljon a real riválisnak,de én ezt másképpen látom,számomra a real akkora hogy ha a barca nyer holnap,akkor is tudom hogy kinek hol a helye.....a barca nagyon nagy sikerkorszakot él,vagy élt meg....ilyen nálunk is volt,igaz régebben,de ez nem lényeg......szóval,ha a barca 8:0 ra nyer,akkor is a real a király......más nem is jöhet szóba.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
+atma, muKerlon írta:ha van csapat, akiket egy formán ki nem állhatok az a barca-juve-bayern trió, szóval veszek egy mély levegőt és nem érdekel, ohgy a barca simán fog nyerni
Ja meg még egy Evra-Suarez fight mehet tőlem. Lichtsteiner is be fog köszönni hamar Neymarnak az is tuti.
Nem illik.
- h3x0r
Engem nem erdekel a meccs, de egyebkent se fogom latni, mert mas programom lesz.
ha van csapat, akiket egy formán ki nem állhatok az a barca-juve-bayern trió, szóval veszek egy mély levegőt és nem érdekel, ohgy a barca simán fog nyerni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
+1R.M.C.F írta:szóval,én a barcának drukkolok,a juvét nem szeretem,egy csaló csapat,akik mindig is próbálkoztak mindennel ami nem korrekt.
Ha az életem múlna sem szurkolnék nekik. Másik ilyen a BM, csak az indok más.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valahogy így. Meg is teszem holnap a barcát.Realista24 írta:Engem nem érdekel, hogy hogyan és miként, de a Juve győzzön. Felőlem lehet 90/120 perc antifoci is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Engem nem érdekel, hogy hogyan és miként, de a Juve győzzön. Felőlem lehet 90/120 perc antifoci is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Én is a Barcanak szorítok majd. Jobb a focijuk és spanyolok.Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legyen izgalmas, fordulatos meccs annyit szeretnék csak. Nem juve passzivitást és bekkelést akarok nézni végig.
Nem illik.