Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Előzetes a 3-1be bíztam, de 1-1 után a kövi 10-15 percben azt mondtam, hogy ez innen meleg ha nem fárad el a Juve. De elfáradtak, erőn felül teljesítettek. Messi különösen indiszponált volt ma, nem tudom mi lehetett vele, de ezt nem ő nyerte meg nekünk. Mintha néha bicegett volna, megint előrehajolt mint amikor rosszul van.
De Rakitic, Neymar és Suarez hozták a gólokat.
Ami jó hír ezen az oldalon, hogy jövőre még döntőbe se nagyon fogunk kerüpni. Korán kezdődik az idény, új emberek max januárban jöhetnek és címet védeni nagyon nehéz. Nem csak a legjobbnak, de a legszerencsésebbnek is kell lenni. Idén mind a kettő megvolt.
Meglátjuk Benitez Real-jának nyara, ősze hogy alakul, de nálam már most a fő esélyes a BL-re a Bayern-nel együtt. 3 csapat emelkedik ki, mi vagyunk a harmadikak (most az elsők), de következő szezonban a szerencse átpártol a másik két csapatra.
De Rakitic, Neymar és Suarez hozták a gólokat.
Ami jó hír ezen az oldalon, hogy jövőre még döntőbe se nagyon fogunk kerüpni. Korán kezdődik az idény, új emberek max januárban jöhetnek és címet védeni nagyon nehéz. Nem csak a legjobbnak, de a legszerencsésebbnek is kell lenni. Idén mind a kettő megvolt.
Meglátjuk Benitez Real-jának nyara, ősze hogy alakul, de nálam már most a fő esélyes a BL-re a Bayern-nel együtt. 3 csapat emelkedik ki, mi vagyunk a harmadikak (most az elsők), de következő szezonban a szerencse átpártol a másik két csapatra.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Volt egy hsz-em pár éve amit most nem akarok kikeresni(talán a Bayern győzelme után), hogy az elmúlt években minden nagy csapatra sor került a bl-ben és már csak mi maradtunk meg a Juve, akik nagy multú klub de rég nem láttak bl-trófeát.Mondjuk azt is leírtam,hogy a Juve jó ideig nem kerül a lehetőség közelébe Azóta mi behúztuk a Juve meg ma játssza a döntőt.
Mivel sima barca győzelmet várok így csak ilyesmikbe tudok kapaszkodni:
-2005től Liverpool,Barca,Milan,Manchester,Inter,Bayern,Real Madrid+1 a Chelsea akik nem tartoznak a nagy multú csapatok közé egyetlen hiányzó van szerintem és az a Juventus.
-A döntő Berlinben lesz, ami igen csak szép emlék buffon-éknak és egész olaszországnak
-Soha nem volt még olyan a BL történelmébe,hogy két azonos nemzetű csapat nyerjen zsinórban
Szóval én ennyiben tudok kapaszkodni
És természetesen Juventus szurkoló leszek, mondjuk én amúgy sem tartozom azok közé akik utálnak minden más nagy csapatot.A Barcával meg az Atletico-val vannak személyes problémáim, a többi nagy csapatnak (Manu,Juve,Chelsea,PSG,Milan stb.) még akár örülni is tudok. A Bayern-t is csak Guardiola miatt tettem most fekete listára, egyébként 13ban nekik szorítottam.Ma meg Buffon miatt tudnék örülni,meg úgy amblokk a haldokló olasz focinak, amit régen szerettem.
Na de mind1 a Barca behúzza.
Mivel sima barca győzelmet várok így csak ilyesmikbe tudok kapaszkodni:
-2005től Liverpool,Barca,Milan,Manchester,Inter,Bayern,Real Madrid+1 a Chelsea akik nem tartoznak a nagy multú csapatok közé egyetlen hiányzó van szerintem és az a Juventus.
-A döntő Berlinben lesz, ami igen csak szép emlék buffon-éknak és egész olaszországnak
-Soha nem volt még olyan a BL történelmébe,hogy két azonos nemzetű csapat nyerjen zsinórban
Szóval én ennyiben tudok kapaszkodni
És természetesen Juventus szurkoló leszek, mondjuk én amúgy sem tartozom azok közé akik utálnak minden más nagy csapatot.A Barcával meg az Atletico-val vannak személyes problémáim, a többi nagy csapatnak (Manu,Juve,Chelsea,PSG,Milan stb.) még akár örülni is tudok. A Bayern-t is csak Guardiola miatt tettem most fekete listára, egyébként 13ban nekik szorítottam.Ma meg Buffon miatt tudnék örülni,meg úgy amblokk a haldokló olasz focinak, amit régen szerettem.
Na de mind1 a Barca behúzza.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Azt nézem, hogy mindenhol a 0-2, 1-3 eredmény a "várt". Szóval biztos nem annyi lesz. Ha csak az olaszok, és a törökök tipszmiksz mentalitását tekintem is. Én több gólt várok, vagy döntetlent.
Allegri úgyis egy lapra tesz fel mindent, a Barca meg játssza, amit eddig. Valószínűleg kemény buszozás lesz, ami ellen ennek a Barcának jobban megy, mint a pár évvel ezelőttinek, már csak Suarez plusz munkája miatt is, meg Messi szélen való játéka miatt, aki lehet ma inkább a középpályára húzódik vissza, mert ott dől el a meccs.
Én MOM-nak Iniesta-t várom. Pár hete felcsillant a régi énje, talán Berlinbe is elhozza. A túloldalon meg Pirlo-t. Pogba meg lenyomhatja a saját árát ma, ha úgysem hoz semmi extrát.
Allegri úgyis egy lapra tesz fel mindent, a Barca meg játssza, amit eddig. Valószínűleg kemény buszozás lesz, ami ellen ennek a Barcának jobban megy, mint a pár évvel ezelőttinek, már csak Suarez plusz munkája miatt is, meg Messi szélen való játéka miatt, aki lehet ma inkább a középpályára húzódik vissza, mert ott dől el a meccs.
Én MOM-nak Iniesta-t várom. Pár hete felcsillant a régi énje, talán Berlinbe is elhozza. A túloldalon meg Pirlo-t. Pogba meg lenyomhatja a saját árát ma, ha úgysem hoz semmi extrát.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Rühelltem mindkét válogatottat, amúgy semmi extra.numberone1 írta:A Franciak nyertek ezzel mi volt a gond?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A Franciak nyertek ezzel mi volt a gond?nmate írta:
Amúgy sanszosan nem nézem a meccset sem. Ez a finálé legalább akkora szenvedés a lelkemnek, mint a 2000-es EB döntő. Barca focija miatt valszeg megérné meglesni, ha megy az első triónak remekül zsugáznak, el kell ismerni. De valamilyen szinten az meg fáj a szívemnek. Szóval ja.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Nem szeretem a whoscored oldalt, de itt le van írva, hogy hány meccset játszott az egyes posztokon.palesz77 írta:Játszik azt is elég sűrűn a Sevillaban, szóval ezzel nincs gond, nem mi akarjuk csak átnevelni. De nem tudom, hogy mennyire hozza jól a posztot - igazából semmit nem tudok róla, szóvl ez nem meglepő..pheco írta:Én konkrétan úgy emlékszem, hogy ellenünk meg szerintem az EL döntőben is jobb szélső támadót játszott. Ő nevét hallottam ellenünk is a legtöbbet, amikor a Sevilla támadott. Szóval nem tudom mennyire válna be védőként.
Hát nem a védekezés szerintem a fő feladata...
Kövezzetek meg, de én azt érzem, hogy ma 3-0ra simán nyer a Barca a döntőben.
Sokkal jobb csapat, minta Juve, nincs sérült, eltiltott, együtt a csapat. És sajnos tapasztalhattuk a klasszikusokon, hogy nekik nem kell 3-4 helyzet, hogy berúgjanak egy gólt... a Juve meg küzdhet emberfeletti mód, csak akkor van valami kis esélye, ha korai 11es vagy piros lapot sújtja a katalánokat. Én így látom, és nem sz_pkodom őket, de mi nagyon elbalf_szkodtuk a Juve ellen, és ezért vannak ők ott, és nem mi...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Játszik azt is elég sűrűn a Sevillaban, szóval ezzel nincs gond, nem mi akarjuk csak átnevelni. De nem tudom, hogy mennyire hozza jól a posztot - igazából semmit nem tudok róla, szóvl ez nem meglepő..pheco írta:Én konkrétan úgy emlékszem, hogy ellenünk meg szerintem az EL döntőben is jobb szélső támadót játszott. Ő nevét hallottam ellenünk is a legtöbbet, amikor a Sevilla támadott. Szóval nem tudom mennyire válna be védőként.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én konkrétan úgy emlékszem, hogy ellenünk meg szerintem az EL döntőben is jobb szélső támadót játszott. Ő nevét hallottam ellenünk is a legtöbbet, amikor a Sevilla támadott. Szóval nem tudom mennyire válna be védőként.palesz77 írta: Közben elvileg Aleix Vidal lesz az új jobbhátvédünk, hát kíváncsi leszek - forrás a barcastuff twitter, nekik meg a Sport. Alapvetően az a legfőbb bajom vele - azon kívül, hogy nem ismerem a játékát -, hogy nem is hátvédként kezdte elvileg, Sevillaban sem azt játszik mindig, szóval kicsit érdekes. De onnan az utóbbi időben csak jó vásárokat csináltunk, szóval bizakodó vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Ha eldönti ezt is, tuti visszaveszitek 30-ért, ezt szeretnéd?pheco írta:Szóval hajrá Juve, hajrá Morata!
Közben elvileg Aleix Vidal lesz az új jobbhátvédünk, hát kíváncsi leszek - forrás a barcastuff twitter, nekik meg a Sport. Alapvetően az a legfőbb bajom vele - azon kívül, hogy nem ismerem a játékát -, hogy nem is hátvédként kezdte elvileg, Sevillaban sem azt játszik mindig, szóval kicsit érdekes. De onnan az utóbbi időben csak jó vásárokat csináltunk, szóval bizakodó vagyok.
- ateeemadrid
Ezzel mondjuk óvatosan, ha mondjuk eldöntené a BL döntőt Perez elkattan azt még visszahozza a nyakunkra egy laza 50 millióért.hajrá Morata!
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- pheco
Igazából azért nem tudok a Barcának szorítani, mert elkorcsosult kurva világ van, ahol a Barca sikere egyenlő a Real bukásával és a cikkek fele azzal foglalkozik, hogy haha Messi nyert, Ronaldo nem. Plusz ugye tudjuk, hogy megjelennek a kárörvendő korcsok is, mint a tegnapi kisdivatbarcásszarházi. Szóval hajrá Juve, hajrá Morata!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én inkább abbahagyok a focizással, foci nézéssel, fociról beszélgetéssel mindennel, minthogy egy percig is szorítsak a Juve sikerért. Amit a negyeddöntőben leműveltek, azt nem kell kommentálni. Tipikus mákos, csaló banda. A hazai "teljesítményüket" meg gondolom említenem sem kell, abból a sok scudettoból a negyede jó ha nem bundázással lett meg, ebben biztos vagyok.
Amúgy sanszosan nem nézem a meccset sem. Ez a finálé legalább akkora szenvedés a lelkemnek, mint a 2000-es EB döntő. Barca focija miatt valszeg megérné meglesni, ha megy az első triónak remekül zsugáznak, el kell ismerni. De valamilyen szinten az meg fáj a szívemnek. Szóval ja.
- pheco
Volt pár meccs ami előtt azt mondtam, hogy nem drukkolok senkinek vagy inkább a Barcának. 2000-es évek közepén a Milan és Chelsea ellen volt ilyen(ugyanígy voltam az utóbbi években is ezekkel a párosításokkal), aztán 90 perce akkora Milan és Chelsea drukker lettem... Tavaly is simán tudtam az Atleticonak drukkolni ellenük, a Bayernt is "megszeretem" 90 percig, ha a Barca ellen játszik. Szóval ma simán tudok a Juvénak drukkolni, bár szinte semmi esélyt nem adok nekik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
TheKingSlayer írta:Ősrégi tétel: hajrá Barcelona és a Real aktuális ellenfele, nálatok meg fordítva, nincs ezzel baj.
A Real játékosoknak csakis a válogatottban tudok drukkolni, valahogy ott más a szitu, más dimenziót kap a dolog.
Mellesleg fura is lenne az elképzelt szitu, hogy egy Barcának szorító Real drukkerrel összepacsizunk Messi gólja után....brrrrr :-)
Most ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ugrándozom ha a barca gólt szerez.....egy számomra érzelmileg független meccs, és a juvét eléggé utálom, igy inkább a kevésbé nem szimpibb felé tartok.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
az olaszok ebben a stadionban már nyertek. akkor sem ők voltak az esélyesek.
Nagyon rafináltak, egyáltalán nem tartom őket esélytelennek, sőt..
Nagyon rafináltak, egyáltalán nem tartom őket esélytelennek, sőt..
- ateeemadrid
Én csatlakozom a Barca-ellenes táborhoz, elképzelni sem tudom, hogy a katalánoknak szorítsak. Az egyetlen párosítás ahol nem drukkolnék a katalánok ellenfelének az egy jó kis Atletico Barca, de minden más csapat közelebb áll hozzám mint a Barca. Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy a Bayern vagy esetleg a Juve bármilyen szinten is szimpatikus lenne számomra.
Na szóval, ma hajrá Juve, habár kb. semmi esélyt nem látok a győzelmükre.
Na szóval, ma hajrá Juve, habár kb. semmi esélyt nem látok a győzelmükre.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nehéz dolog ez...ennél csak az lenne rosszabb ha a négy között lenne egy Barca, Juve, Bayern, MU
azt hittem csak én szurkolok annak, hogy dőljön össze a stadion ma estenmate írta:Mondjuk én igazából más dolognak szurkolok, de olyat ide nem lehet leírni
akkor csak a Bayern maradna a szívemcsücskében.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ősrégi tétel: hajrá Barcelona és a Real aktuális ellenfele, nálatok meg fordítva, nincs ezzel baj.
A Real játékosoknak csakis a válogatottban tudok drukkolni, valahogy ott más a szitu, más dimenziót kap a dolog.
Mellesleg fura is lenne az elképzelt szitu, hogy egy Barcának szorító Real drukkerrel összepacsizunk Messi gólja után....brrrrr :-)