Zene
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Zene
A szomorú szombat estére itt egy kis gyógyír:
Three Days Grace - Painkiller
Three Days Grace - Painkiller
+1nmate írta:Értem a gondolatmenetedet, de szerintem nem vicces, szóval nem poén. Szánalmas inkább.
ez is +1ziro4vr írta:Nem lenne ezzel gond, ha úgy kerül a köztudatba az ilyen szenny mint anno. Pár elvetemült tróger a garázs mélyén mutogatta egymásnak és titokban rázták rá. Ma meg erre bulizik a sok kis menő gyerek, formálva a tömeget. Elcseszett egy világ ez.
meg ez is +1Enrique írta:Nekem az a bajom, hogy túl sok már a 'poén'.sebydani írta:Szerintem amúgy óriási poén az egész
Mert egy-két ilyen még tényleg vicces, ennek a stílusnak is van létjogosultsága egy bizonyos határig, de az hogy most már özönlenek az ilyen szarok, és akárhova kattintok, mindenhol ezekbe botlok, na ez már baromi sok. Én tényleg kíváncsian várom, hogy meddig van még az embereknek igénye a szemétre, és mikor jön el a pont, hogy megint a minőségi produktum lesz a trendi.
Kiegészítem kicsit a saját véleményemmel: Azért jó, hogy Pixáék tudnak mentegetőzni, hogy ez direkt sz_r....
Megmondom őszintén, hogy egy komoly zenei ember, ilyen sz_rhoz nem adná a nevét, bárki bármit mond.
Minden épeszű ember valami plusz szeretne adni a világnak, amivel több lesz az emberiség, amivel előre halad a világ.
Ez nem az.
A zene nem vicc, hanem szórakoztatás, és a kettő nem ugyan az.
Nekem ne mondja senki, hogy egy jó zene vicces! Jah egy jó poén vicces, de egy jó zene nem. Ahogy egy jó vicc se zenés...
Én is azon vagyok, hogy elmegy 1-2 ilyen sz_r.... de kezd kicsit átesni a ló túloldalára a világ ebben, és a legnagyobb baj, hogy a sok hülye ezt támogatja. Kis is lyukadtunk a lényeghez: Pixáék ezt kurvára nem poénból csinálták (vagy nem csak abból, bár ők biztos k_rvajól szórakoztak, idétlenkedtek közben- mert idétlenek alapból) hanem azért, mert tudták hogy a sok hülye ezt benyeli, nekik meg dőőőőőlni fog a lové. Ez ilyen egyszerű. Sajnos amíg a nép támogatja ezt a sz_rt addig sajnos ezt meg is fogják csinálni, mivel sok pénzt hoz (többet mint egy normális zene) és könnyebb is elkészíteni.
A fanok meg végletekig védeni fogják: jaj vicc, hülye aki nem érti stb.
Szerintem sokan értik....többen is mint hiszik, csak sokaknak nem jön be ez a "vicc", mert nem így tekintenek a zenére..
Alice Phoebe Lou // Berlin Blues
Most pont ez szólt, és gondoltam bedobok akkor valamit.
Szóval lehet Pixa meg Grófó nagyon menő meg nagyon vicces, de k_rvára nem zenét csináltak.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez fain cucc. MN84 albumokat most hallgattam rongyosra.hehe írta:https://www.youtube.com/watch?list=PL8F ... TEDifX4UQg
Több vonalon mozgok. :Đ
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Zsombor írta:FIDLAR - 40oz. On Repeat
Én meg rákattintok, várnám a jó kis hip-hopot . . .
ZIDANE
Nekem az a bajom, hogy túl sok már a 'poén'.sebydani írta:Szerintem amúgy óriási poén az egész
Mert egy-két ilyen még tényleg vicces, ennek a stílusnak is van létjogosultsága egy bizonyos határig, de az hogy most már özönlenek az ilyen szarok, és akárhova kattintok, mindenhol ezekbe botlok, na ez már baromi sok. Én tényleg kíváncsian várom, hogy meddig van még az embereknek igénye a szemétre, és mikor jön el a pont, hogy megint a minőségi produktum lesz a trendi.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
SIDO feat. Dillon Cooper - Ackan
Nem hallottam még Dillionról, de elég pöpecül tolja a srác!
Dillon Cooper - Kung Foo
Dropkick Murphys - I'm Shipping Up To Boston
Five Finger Death Punch - Wrong Side Of Heaven
Nem hallottam még Dillionról, de elég pöpecül tolja a srác!
Dillon Cooper - Kung Foo
Dropkick Murphys - I'm Shipping Up To Boston
Five Finger Death Punch - Wrong Side Of Heaven
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Világos Máté meg tudom én nem mindenki veszi poénra ha meg igen akkor sem feltétlenül vicces mindenkinek a dolog. Ziro meg amit írtál azt meg adom. De attól még Pixa egy kecskével adja
Rudimental - Never Let You Go
Rudimentalék továbbra is hozzák magukat
Rudimental - Never Let You Go
Rudimentalék továbbra is hozzák magukat
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem lenne ezzel gond, ha úgy kerül a köztudatba az ilyen szenny mint anno. Pár elvetemült tróger a garázs mélyén mutogatta egymásnak és titokban rázták rá. Ma meg erre bulizik a sok kis menő gyerek, formálva a tömeget. Elcseszett egy világ ez.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerintem amúgy óriási poén az egész, de látom a youtube kommentekben megint kijön a boldog magyar valóság Én gyűlölöm a mulatóst, de tényleg.. nálunk otthon értelmes előadók nem sokat vannak, mindenhol csak ez a fos mulatós, ünnep amikor jön egy-egy normálisabb fellépő, menekülök bárhol meghallok mulatós zenét, de ez úgy ahogy van egy poén és én jól tudok rajta szórakozni. Plusz ez semmivel sem rosszabb mint azok a magyar rapperek akik állandóan pinafaszfegyverdekeményekvagyunk mondandóval tolják ki a zenéiket, szerintem az is ugyanolyan szörnyű mint maga a mulatós, csak az a baj, hogy ők komolyan gondolják ez meg egy vicc.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elbaszott egy világban élünk.pheco írta:PIXA X KIS GRÓFO - BULIBÁRÓ (Official Music Video)
Itt is van :Đ
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
PIXA X KIS GRÓFO - BULIBÁRÓ (Official Music Video)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nyár slágere Én nem veszem komolyan,ők se,sok normális zene közé elfér nekem hülyeségnek. #mindenkinekapampamkelemen.istvan írta:Reggel a Petőfi rádión leadták a Pixa-Grófó: Bulibáró számot. Meg fogja osztani az embereket, de ez is sláger lesz.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
kelemen.istvan írta:Reggel a Petőfi rádión leadták a Pixa-Grófó: Bulibáró számot. Meg fogja osztani az embereket, de ez is sláger lesz.
Vicc amúgy, hogy az elején mindenki azért hallgatta Őt egy nagyon nagyon kis körön kívül, hogy nevessen rajta.
Most meg már tényleg még a budapesti fiatalság körében is "divat" lett.
ZIDANE