Bajnokok Ligája
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Bajnokok Ligája
Grat kicsi.
De ha visszahozzuk én leugrok egy hídról
De ha visszahozzuk én leugrok egy hídról
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Perezt a torinoi reptéren látták
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megint Morata!!! ISTEN vagy bazzeee!!!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- András93
Ugyanaz mint ellenünk.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na visszatért a meccs.... Morata
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Morata #BOSS
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
MORATA
szerk.: HOZZUKVISSZA
szerk.: HOZZUKVISSZA
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nika91127 2015. június 6., szombat 22:00-kor.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
100 millió, vegyük vissza
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boky 2015. június 6., szombat 22:00-kor.
Pontatlan a juve...valoban, igen meg voltak szeppenve az elején, barca at is ment rajtuk mint kes a vajon, egy helyzet kellett hozza. Rendre hibáznak az olaszok, es ezekbol mindig helyzetig vagy veszélyes szituacioig jutnak a katalanok. Vidal mentalisan nagyon gyenge, alapból se a nyugalom szobra de ekkora nyomás alatt sokkal jobban latszik ez. De ugy latom az egesz juve nincs kesz egy ilyen volumenu dontore..
Buffon, Pirlo...ok azok akiken látszik hogy nem ez az első ilyen meccsuk, pogba egesz jo, de még kevés o is ide, viszont rettento fiatal es ez a rutin nagyon jo lesz neki a kesobbiekre, szerintem bőven ki fognak belole jonni a benne rejlo lehetosegek.
OTTVAAAAAN, GG MORATA.
Buffon, Pirlo...ok azok akiken látszik hogy nem ez az első ilyen meccsuk, pogba egesz jo, de még kevés o is ide, viszont rettento fiatal es ez a rutin nagyon jo lesz neki a kesobbiekre, szerintem bőven ki fognak belole jonni a benne rejlo lehetosegek.
OTTVAAAAAN, GG MORATA.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kodo 2015. június 6., szombat 22:00-kor.
- nmate
Focihoz azért van sütnivalója, persze nem egy Modric.sonic írta:Egy kis agy sem art.
Nem. De hogy jön ez ide?Kerlon írta:Egy kérdés: szerinted, ha Kroos vagy Modric kidőlne, akkor ő tudná őket megfelelően pótolni? Mert szerintem nem, viszont Verratti igen. És a kis gyerek a komoly meccseken rendre jól játszott eddig.
Egy kérdés: szerinted, ha Kroos vagy Modric kidőlne, akkor ő tudná őket megfelelően pótolni? Mert szerintem nem, viszont Verratti igen. És a kis gyerek a komoly meccseken rendre jól játszott eddig.nmate írta:Nem is kell mindenkinek ilyennek lennie.M1Ö írta:Viszont a játékán látszik, hogy soha nem lesz olyan típusú, hogy majd megdöglik a pályán és mindent megtesz a mezért.
Tehetséges, jó fizikummal. Jó ütemérzéke van. Hosszú lábak, mégse birodalmi lépegető sebességben közlekedik. Kis területen jól tartja meg. Passzkészség rendben bár nem kiemelkedő. A lövője átlag feletti.
Mi kell még?
Hoppá, ez meglepett, hogy kihagyták.
Ez meg a transfermarkt év csapata.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Ezekkel nem tudok vitatkozni, így van.nmate írta:Nem is kell mindenkinek ilyennek lennie.
Tehetséges, jó fizikummal. Jó ütemérzéke van. Hosszú lábak, mégse birodalmi lépegető sebességben közlekedik. Kis területen jól tartja meg. Passzkészség rendben bár nem kiemelkedő. A lövője átlag feletti.
Mi kell még?
Ez az MSN meg elmehet a csába... Ez is milyen játék volt már megint...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egy kis agy sem art.nmate írta:Nem is kell mindenkinek ilyennek lennie.
Mi kell még?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- nmate
Nem is kell mindenkinek ilyennek lennie.M1Ö írta:Viszont a játékán látszik, hogy soha nem lesz olyan típusú, hogy majd megdöglik a pályán és mindent megtesz a mezért.
Mi kell még?
Hoppá, ez meglepett, hogy kihagyták.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. június 6., szombat 21:54-kor.
- M1Ö
Nincs vele különösebb bajom, mert tényleg thetséges, viszont nem annyira, mint amennyire be van állítva. Mondjuk a posztján per pill nem sok tehetség van, így érthető. Viszont a játékán látszik, hogy soha nem lesz olyan típusú, hogy majd megdöglik a pályán és mindent megtesz a mezért.nmate írta:Ez alapján nem lehet megítélni.
Gyenge a meccs amúgy szerintem, 1-1 Barca villanástól eltekintve. Abszolút nem érződik rajta, hogy ez egy BL döntő lenne. Lehet azért, mert amúgy nem igazán érdekel, de nekem nagyon lötyögősnek tűnik mindkét csapat.
- ___Samy___
1-3 legyen egy messi gollal, a tobbit szarom le. Legalabb penzt nyerjek ha mar nem szurkolok senkinek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Még ha így is van, a foci iránt ettől még lehet alázatos és én ezt is látom rajta a pályán.L.Miki írta:A kisugárzása mindent elmond... legalábbis nekem ez jön le a srácról.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mikor sokan ide kívánták Vidalt, akkor is írtam, egy kezelhetetlen idegbeteg állat. Sima piros meglesz neki. Nagyon pontatlan a Juve, nem tudom...szerintem az első félidő alapján semmi esélyük
- nmate
Ez alapján nem lehet megítélni.
Nagyon sok van benne, én remélem kijön 2-3 év múlva.
Nagyon sok van benne, én remélem kijön 2-3 év múlva.