és Vilanova is csak kényszerből mondott le...A másik meg a Madrid eszi az edzőket. Nézzük a Barcát az elmúlt 10 évből Rijkaard, Guardiola, Martino, Vilanova, LE.
amúgy mi ez az ezt igazolnak azt igazolnak? feloldottak a tilalmat vagy mivan?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. június 7., vasárnap 11:26
és Vilanova is csak kényszerből mondott le...A másik meg a Madrid eszi az edzőket. Nézzük a Barcát az elmúlt 10 évből Rijkaard, Guardiola, Martino, Vilanova, LE.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 7., vasárnap 11:03
palesz77 írta:Jaja, oda, Alves utódnak. Játszott ott is többször a Sevillaban, nem is tolta rosszul. De gondolom azért ilyen stílusú játékos kell, hogy amikor Messi beljebb húzódik - lásd tegnap -, akkor valaki legyen a jobboldalon. Azt mondják amúgy védekezni elég jól tud, én nem tudok semmit róla, de a Sevilla nálunk jó ómen szokott lenni.KAG írta:Én is azt olvastam, hogy jobbhátvédbe akarják
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 7., vasárnap 10:59
Jaja, oda, Alves utódnak. Játszott ott is többször a Sevillaban, nem is tolta rosszul. De gondolom azért ilyen stílusú játékos kell, hogy amikor Messi beljebb húzódik - lásd tegnap -, akkor valaki legyen a jobboldalon. Azt mondják amúgy védekezni elég jól tud, én nem tudok semmit róla, de a Sevilla nálunk jó ómen szokott lenni.KAG írta:Én is azt olvastam, hogy jobbhátvédbe akarják
HozzászólásSzerző: Jester » 2015. június 7., vasárnap 10:58
Ez a Barca mellőzi a Pep féle Barcelona összes hibáját: A tilitolizás mérséklődött, végre van egy kis dinamika, rombolóbb kp. Messifüggőség mérsékeltebb.én elismerem a barcát, tényleg megérdemeltek mindent idén, csak érzékeltetni próbálom, hogy ez már nem a pep féle csúcsbarca, annak ellenére, hogy tripláztak
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 7., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 7., vasárnap 10:45
Őszintén fogalmam sincs, hogy mit akarnak a gyerektől. Lehet jobb hátvédet csinálnak belőle, de amúgy jobb támadó és a Sevillában egész korrektül tolja. Amúgy most hosszabbítottak Pedroval, Deulofeu is visszatér... Mondjuk nála biztos jobb. Talán isteni Tello is hazatérhet.Realista24 írta:Na, erről a Vidalról meséljen nekem valaki. Kell ő oda? Jó játékos? Miért nem mi vesszük meg?
Erre mondtam múltkor azt, hogy mert ők nem lecserélik a komplett rendszerüket, hanem mindig úgy választanak edzőt, aki új dolgot tud belevinni a taktikába, de az alapvető felfogásukon nem változtatnak Rijkaard óta.VanillaSky írta:A másik meg a Madrid eszi az edzőket. Nézzük a Barcát az elmúlt 10 évből Rijkaard, Guardiola, Martino, Vilanova, LE. A Madridnál ugyanez idő alatt kettővel több edző, az eredmények meg ég és föld. (persze ez költői túlzás, de ezt is csak a decima kozmetikázza valamelyest) Szóval nekik is sikerült viszonylag sok edzővel ami nekünk nem, így lehet fújolni, de jogosan lesz ez minden idők (egyik) legjobb Barca generációjának elkönyvelve. Sőt most már az átmenetük hozta a legújabb BL címüket.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 7., vasárnap 10:44
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 7., vasárnap 10:41
Ez a legszomorúbb az egészben, még így is.én elismerem a barcát, tényleg megérdemeltek mindent idén, csak érzékeltetni próbálom, hogy ez már nem a pep féle csúcsbarca
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 7., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 7., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 7., vasárnap 10:31
A Juve örülhetett, hogy megúszták az első 15 percet 3 góllal, utána valóban visszavett a Barca, főleg a második félidőben. Azért ez a Juve nem véletlen jutott el a döntőig, nagyon kellemetlen játszani ellenük, és ezt a katalánok is pontosan tudták, ezért húzták meg az elejét, teljesen más a meccs, ha az olaszok kell fussanak az eredmény után. A Real is jobb csapat (szerintem), mint a Juve, csak éppen nem sikerült a pályán bebizonyítani.___Samy___ írta:egyébként tegnap a juve is megmutatta, hogy ez a barca abszolút verhető, én komolyan mondom nem is értem, hogy jutottak el triplázásig meg miért kaptak ilyen kevés gólt
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 7., vasárnap 10:29
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 7., vasárnap 10:26
Azért remélem, hogy a Barca elmúlt 10 évét nem a szerencse számlájára írja bárki is. Persze mindenki verhető, csak vannak akik egy szezonban ynerik a rangadót meg a kötelezőt is meg vannak, akik a rangadókon kikapnak aztán meg keresik az okokat amik vagy valósak vagy csak takarónak jók. Persze a szerencsefaktor az egy ilyen megfoghatatlan mágikus joker, lehet Messiék kutyafuttatókon melegítenek meg a Camp Nouban is megy a négylevelű lóhere begyűjtése.egyébként tegnap a juve is megmutatta, hogy ez a barca abszolút verhető, én komolyan mondom nem is értem, hogy jutottak el triplázásig meg miért kaptak ilyen kevés gólt
természetesen ettől függetlenül gratulálok nekik
és tegnap is megfigyelhető volt, hogy mikor a juve odarakta magát, akkor a barca nem tudott mit kezdeni, nem váltottak
ugyanez már pep idejében is megvolt, egyszerűen nem tudott reagálni, mikor nem úgy alakult a meccs, ahogy ő akarta, inkább várt a szerencsére
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 7., vasárnap 10:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 7., vasárnap 10:13
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 7., vasárnap 1:40
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 7., vasárnap 0:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 7., vasárnap 0:02
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 6., szombat 23:52
Szerintem ősszel darálni fogtok, mint mi idén...a lendületet szerintem tartani tudjátok a Klub VB-ig...lesliejr írta:Előzetes a 3-1be bíztam, de 1-1 után a kövi 10-15 percben azt mondtam, hogy ez innen meleg ha nem fárad el a Juve. De elfáradtak, erőn felül teljesítettek. Messi különösen indiszponált volt ma, nem tudom mi lehetett vele, de ezt nem ő nyerte meg nekünk. Mintha néha bicegett volna, megint előrehajolt mint amikor rosszul van.
De Rakitic, Neymar és Suarez hozták a gólokat.
Ami jó hír ezen az oldalon, hogy jövőre még döntőbe se nagyon fogunk kerüpni. Korán kezdődik az idény, új emberek max januárban jöhetnek és címet védeni nagyon nehéz. Nem csak a legjobbnak, de a legszerencsésebbnek is kell lenni. Idén mind a kettő megvolt.
Meglátjuk Benitez Real-jának nyara, ősze hogy alakul, de nálam már most a fő esélyes a BL-re a Bayern-nel együtt. 3 csapat emelkedik ki, mi vagyunk a harmadikak (most az elsők), de következő szezonban a szerencse átpártol a másik két csapatra.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 6., szombat 23:45
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem