Unzué csak akkor kiabált befelé amikor pontrúgások voltak,mivelhogy ezekre a taktikát ő dolgozta ki.Amúgy meg amikor Pep nyerte szarrá magát a csapattal akor az ment,hogy igazából Tito az igazi sikerkovács Pep meg nem tud semmit....Nemtudom miért olyan nehéz elhinni azt,hogy LE egy elég jó edző,aki már a Celtánál is bizonyított valamit,a Barcánál meg szembe mert menni a tikitakával és a saját elképzelésére formálta a csapatot.Anthony írta:Egyébként nekem az tűnt fel a meccs alatt, hogy a segédedző többet beszélt, aktivált, mint Enrique? Lehet, hogy ő az igazi letéteményese a Barca eredményeinek? Mit lehet erről tudni?
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: Real Madrid vs. Barcelona
mi? hosszabbítottak pedroval? egész évben az ment, h eladják, meg ő is lépne mivel látja, h semmi esélye bekerülnie oda előre. ez meglepett.Amúgy most hosszabbítottak Pedroval,
mondjuk ő is érezheti, behozták a bl döntőben a 95.percben időhúzó cserének. biztos sok öröme lesz jövőre. bár a spanyolkupa az övé egészen a negyeddöntőig.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként nekem az tűnt fel a meccs alatt, hogy a segédedző többet beszélt, aktivált, mint Enrique? Lehet, hogy ő az igazi letéteményese a Barca eredményeinek? Mit lehet erről tudni?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem, a játékosokkal és a klubokkal megegyezhetünk ugyanúgy, csak beregisztrálni nem regisztrálhatjuk be őket Januárig. Tegnap amúgy már a Sport is leközölte, hogy Gündogan is közel van, kíváncsi leszek, végül mi lesz belőle..Csabi írta:amúgy mi ez az ezt igazolnak azt igazolnak? feloldottak a tilalmat vagy mivan?
Pogba meg számomra tegnap is bizonyította, hogy tehetséges gyerek, de a felét ha éri annak, amennyit kérnének érte. Remélem ilyen összegekért nem fogjuk megvenni, van még más tehetséges támadóbb szellemű középpályás a piacon fele ennyiért, vagy olcsóbban is.
Én eddig a B verzióról olvastam, tiszta Pato feeling..ateeemadrid írta:Vidalt nemtudom hogy kölcsönadják-e addig, vagy csak szimplán fél szezonon keresztül veri majd az edzéseken és otthonról nézi a meccseket.
- ateeemadrid
Igazolni igazolhatnak, csak a szezon első felében nem léphetnek pályára, de a téli szünet után már igen.amúgy mi ez az ezt igazolnak azt igazolnak? feloldottak a tilalmat vagy mivan?
Vidalt nemtudom hogy kölcsönadják-e addig, vagy csak szimplán fél szezonon keresztül veri majd az edzéseken és otthonról nézi a meccseket.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
és Vilanova is csak kényszerből mondott le...A másik meg a Madrid eszi az edzőket. Nézzük a Barcát az elmúlt 10 évből Rijkaard, Guardiola, Martino, Vilanova, LE.
amúgy mi ez az ezt igazolnak azt igazolnak? feloldottak a tilalmat vagy mivan?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
palesz77 írta:Jaja, oda, Alves utódnak. Játszott ott is többször a Sevillaban, nem is tolta rosszul. De gondolom azért ilyen stílusú játékos kell, hogy amikor Messi beljebb húzódik - lásd tegnap -, akkor valaki legyen a jobboldalon. Azt mondják amúgy védekezni elég jól tud, én nem tudok semmit róla, de a Sevilla nálunk jó ómen szokott lenni.KAG írta:Én is azt olvastam, hogy jobbhátvédbe akarják
Amúgy szerintem is megfelelően fogja pótolni Alvest.
Hozzátok elfér, elbírja a csapat. Mi rengeteg gólt szopnánk róla...
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jaja, oda, Alves utódnak. Játszott ott is többször a Sevillaban, nem is tolta rosszul. De gondolom azért ilyen stílusú játékos kell, hogy amikor Messi beljebb húzódik - lásd tegnap -, akkor valaki legyen a jobboldalon. Azt mondják amúgy védekezni elég jól tud, én nem tudok semmit róla, de a Sevilla nálunk jó ómen szokott lenni.KAG írta:Én is azt olvastam, hogy jobbhátvédbe akarják
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Ez a Barca mellőzi a Pep féle Barcelona összes hibáját: A tilitolizás mérséklődött, végre van egy kis dinamika, rombolóbb kp. Messifüggőség mérsékeltebb.én elismerem a barcát, tényleg megérdemeltek mindent idén, csak érzékeltetni próbálom, hogy ez már nem a pep féle csúcsbarca, annak ellenére, hogy tripláztak
Mert azt gondolom ti is észrevettétek azt, hogy Messi mennyire eltűnt és ezt a csapat szinte meg sem érezte. Habár ez nem azért volt mert Messinek baja lett volna, csupán szerintem egy kicsit hátravontabban játszott, előkészítő szerepben. Ráadásul a szélen.
Nagy esélyük van a címvédésre, de szerintem nem jön össze, mert ahhoz már tényleg szerencse kell, a mai fociban legalábbis...
Őszintén fogalmam sincs, hogy mit akarnak a gyerektől. Lehet jobb hátvédet csinálnak belőle, de amúgy jobb támadó és a Sevillában egész korrektül tolja. Amúgy most hosszabbítottak Pedroval, Deulofeu is visszatér... Mondjuk nála biztos jobb. Talán isteni Tello is hazatérhet.Realista24 írta:Na, erről a Vidalról meséljen nekem valaki. Kell ő oda? Jó játékos? Miért nem mi vesszük meg?
Erre mondtam múltkor azt, hogy mert ők nem lecserélik a komplett rendszerüket, hanem mindig úgy választanak edzőt, aki új dolgot tud belevinni a taktikába, de az alapvető felfogásukon nem változtatnak Rijkaard óta.VanillaSky írta:A másik meg a Madrid eszi az edzőket. Nézzük a Barcát az elmúlt 10 évből Rijkaard, Guardiola, Martino, Vilanova, LE. A Madridnál ugyanez idő alatt kettővel több edző, az eredmények meg ég és föld. (persze ez költői túlzás, de ezt is csak a decima kozmetikázza valamelyest) Szóval nekik is sikerült viszonylag sok edzővel ami nekünk nem, így lehet fújolni, de jogosan lesz ez minden idők (egyik) legjobb Barca generációjának elkönyvelve. Sőt most már az átmenetük hozta a legújabb BL címüket.
Mi meg: Pellegrini... kitudja mit játszott már, Mourinho 4231 biztos védekezéssel(az sem volt meg), Ancelotti 433,442 labdatartós focival, Benitez meg megint mást... Kb egy évünk mindig elveszik ott, hogy belerázódjon a csapat az új edző elképzeléseibe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
rijkaardon kívül az összes edző ugyanazt a szisztémát használta, kisebb finomhangolásokkal, plusz a keret majdnem ugyanaz
nálunk meg ha jött egy edző, akkor felforgatott mindent, ment a szokásos új építkezés
bár a kispadon mindkét csapatnál cserélődtek a nevek, de a barca játékának állandósága megmaradt, és ez volt a kulcs
nálunk meg ha jött egy edző, akkor felforgatott mindent, ment a szokásos új építkezés
bár a kispadon mindkét csapatnál cserélődtek a nevek, de a barca játékának állandósága megmaradt, és ez volt a kulcs
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Ez a legszomorúbb az egészben, még így is.én elismerem a barcát, tényleg megérdemeltek mindent idén, csak érzékeltetni próbálom, hogy ez már nem a pep féle csúcsbarca
A másik meg a Madrid eszi az edzőket. Nézzük a Barcát az elmúlt 10 évből Rijkaard, Guardiola, Martino, Vilanova, LE. A Madridnál ugyanez idő alatt kettővel több edző, az eredmények meg ég és föld. (persze ez költői túlzás, de ezt is csak a decima kozmetikázza valamelyest) Szóval nekik is sikerült viszonylag sok edzővel ami nekünk nem, így lehet fújolni, de jogosan lesz ez minden idők (egyik) legjobb Barca generációjának elkönyvelve. Sőt most már az átmenetük hozta a legújabb BL címüket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, erről a Vidalról meséljen nekem valaki. Kell ő oda? Jó játékos? Miért nem mi vesszük meg?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
azért a juve az egyenlítés után is dolgozott ki olyan helyzeteket bőven, hogy a barca örülhet, hogy nem lett hosszabbítás
vagy mondhatnánk a tavaszi klasszikust, mikor 50%-os labdabirtoklást toltunk le nekik egy félidőben, és nem meddő volt az sem
én elismerem a barcát, tényleg megérdemeltek mindent idén, csak érzékeltetni próbálom, hogy ez már nem a pep féle csúcsbarca, annak ellenére, hogy tripláztak
vagy mondhatnánk a tavaszi klasszikust, mikor 50%-os labdabirtoklást toltunk le nekik egy félidőben, és nem meddő volt az sem
én elismerem a barcát, tényleg megérdemeltek mindent idén, csak érzékeltetni próbálom, hogy ez már nem a pep féle csúcsbarca, annak ellenére, hogy tripláztak
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Juve örülhetett, hogy megúszták az első 15 percet 3 góllal, utána valóban visszavett a Barca, főleg a második félidőben. Azért ez a Juve nem véletlen jutott el a döntőig, nagyon kellemetlen játszani ellenük, és ezt a katalánok is pontosan tudták, ezért húzták meg az elejét, teljesen más a meccs, ha az olaszok kell fussanak az eredmény után. A Real is jobb csapat (szerintem), mint a Juve, csak éppen nem sikerült a pályán bebizonyítani.___Samy___ írta:egyébként tegnap a juve is megmutatta, hogy ez a barca abszolút verhető, én komolyan mondom nem is értem, hogy jutottak el triplázásig meg miért kaptak ilyen kevés gólt
A Barcának sikerült, az egész BL-ben durván tolták, nem volt itt szerencse, el kell ismerni, hogy ezt maximálisan megérdemelték, én sem szeretem őket, de attól elismerem amit letettek az asztalra.
- ___Samy___
ezzel nem a szerencsére próbáltam célozni, csupán megjegyeztem, hogy ez a rákfene még mindig jelen van náluk
-
Azért remélem, hogy a Barca elmúlt 10 évét nem a szerencse számlájára írja bárki is. Persze mindenki verhető, csak vannak akik egy szezonban ynerik a rangadót meg a kötelezőt is meg vannak, akik a rangadókon kikapnak aztán meg keresik az okokat amik vagy valósak vagy csak takarónak jók. Persze a szerencsefaktor az egy ilyen megfoghatatlan mágikus joker, lehet Messiék kutyafuttatókon melegítenek meg a Camp Nouban is megy a négylevelű lóhere begyűjtése.egyébként tegnap a juve is megmutatta, hogy ez a barca abszolút verhető, én komolyan mondom nem is értem, hogy jutottak el triplázásig meg miért kaptak ilyen kevés gólt
természetesen ettől függetlenül gratulálok nekik
és tegnap is megfigyelhető volt, hogy mikor a juve odarakta magát, akkor a barca nem tudott mit kezdeni, nem váltottak
ugyanez már pep idejében is megvolt, egyszerűen nem tudott reagálni, mikor nem úgy alakult a meccs, ahogy ő akarta, inkább várt a szerencsére
- ___Samy___
egyébként tegnap a juve is megmutatta, hogy ez a barca abszolút verhető, én komolyan mondom nem is értem, hogy jutottak el triplázásig meg miért kaptak ilyen kevés gólt
és tegnap is megfigyelhető volt, hogy mikor a juve odarakta magát, akkor a barca nem tudott mit kezdeni, nem váltottak
ugyanez már pep idejében is megvolt, egyszerűen nem tudott reagálni, mikor nem úgy alakult a meccs, ahogy ő akarta, inkább várt a szerencsére
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barcelona agree five-year deal with Aleix Vidal - Sport
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema