Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
Sajnos nem tudunk mást, csak reménykedni, hátha feljavul, mert ugye biztos, hogy marad (és szerintem jövő nyáron sem lesz eladva).
Azért remélem, hogy a személyesen azért páran mást mondanak neki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kíváncsi leszek Benítezzel más lesz-e nála a szitu. A nyilatkozatai nem tetszenek, abból nem azt látom, hogy a Spursös Bale fut majd fel a pályára. Meg a csapattársai, válogatott edzői is védik... mi a fasznak? A vak is látja, hogy gyenge. Kényelmesen érzi magát így csak.
Én biztos eladnám (meg még az emberek 90%-a).
Most arra várni, hogy CR lelépjen és ő legyen a csapat húzó arca több szabadsággal a pályán, hülyeség.
Mindegy. Azért szurkolok neki, hogy jobb legyen.
Én biztos eladnám (meg még az emberek 90%-a).
Most arra várni, hogy CR lelépjen és ő legyen a csapat húzó arca több szabadsággal a pályán, hülyeség.
Mindegy. Azért szurkolok neki, hogy jobb legyen.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:És a Barca ezt úgy produkálta, hogy fél éve játszanak csak együtt, míg mi... Jövőre még durvábbak lehetnek.
Vagy nem.
Mint minden más csapat akiknek nagyon ment egy szezon vagy fél szezon,majd utána bukó....ne is menj messze real madrid ősz és tavasz közti különbség.
Bale meg...... én biztos nem fogom ezt az embert megérteni,ekkora szakadék egy top játékostól,majd hirtelen így összeesni? Bár,kaka..rivaldo is ahogy országot váltott,azonnal összezuhant.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Remélem lesz annyira tökös, hogy itt is leszarja hogy ki a sztár, mint Nápolyban Higuain meg Hamsik esetében.Az meg le van xarva, hogy Benítez mit akar.
Persze, tudom, hogy a gép előtt könnyű kijelenteni, de ha Carlo, Benitez, vagy bármilyen nagy tekintélyű edző helyében lennék nem pucsítanék be ennek az idióta Pereznek. Inkább mondjanak le önmaguktól és tálaljanak ki, minthogy valakinek a bábjai legyenek, még ha a Real Madridról is van szó. Ha ilyen senkiházi Bélák hátráltatják a csapatot abból sok jó úgy sem fog származni, ráadásul a borítékolható bukást a végén úgyis az edzőn verik le.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hivatalos oldal szerint:Bentinho írta:"Az elmúlt két szezonban csak Cristiano Ronaldónak és Bale-nek sikerült gólpasszok terén kétjegyű számot elérnie" Forrás: Madridom.hu
Ezt úgy kell érteni, hogy egyaránt mindkét szezonban? Mellesleg, a főoldalon lévő kis táblázat szerint idén csak 9 asszisztja van.
Benzemanak iden 10, tavaly 11 assistja volt.
Bale-nek iden 10, tavaly 12
Ronaldonak pedig 18 es 16
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem tök mind1 eddig mit csinált. Maradni fog, megbékéltem vele, de ha idén sem mutat semmit akkor Perez remélem kap egy pofont valakitől.
"Az elmúlt két szezonban csak Cristiano Ronaldónak és Bale-nek sikerült gólpasszok terén kétjegyű számot elérnie" Forrás: Madridom.hu
Ezt úgy kell érteni, hogy egyaránt mindkét szezonban? Mellesleg, a főoldalon lévő kis táblázat szerint idén csak 9 asszisztja van.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
èn már csak abban bízok, hogy Benítez megtalálja a helyét és Bale összeszedi magát, majd valamit produkál.
Menni biztosan nem fog, az egész monopoly, Real Madrid lego rá épül. Perez biztosan nem akarja eladni.
Az meg le van xarva, hogy Benítez mit akar.
Menni biztosan nem fog, az egész monopoly, Real Madrid lego rá épül. Perez biztosan nem akarja eladni.
Az meg le van xarva, hogy Benítez mit akar.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Annyira elegem van ebből az emberből. Ahelyett hogy be fogná a pofáját bicskanyitogató nyilatkozataival csak jobban felidegesíti az embert. Komolyan legszívesebben bele verném a fejét a betonba.
És a Barca ezt úgy produkálta, hogy fél éve játszanak csak együtt, míg mi... Jövőre még durvábbak lehetnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Játék a szavakkal, a lényegen nem változtat, hogy nem vette meg egyiket sem, pedig mind a kettő előrelépés lett volna. Igaz az egyik csak sportszakmai okokból, a másik meg minden téren.A "nem tudta" inkább nem akarta, elvégre nem keveset kellett volna hozzá mutyizni, no meg ki tudja mennyit fizetni...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A "nem tudta" inkább nem akarta, elvégre nem keveset kellett volna hozzá mutyizni, no meg ki tudja mennyit fizetni...Realista24 írta:Nem tudta megvenni Neymart, majd nem vette meg Suarezt, mert rossz lett a sajtója és a megítélése. Rögtön kettő.Bárkit képes megvenni,
- h3x0r
messi 58 (57 meccs)
neymar 39 (51 meccs)
suarez 25 (43 meccs)
pedro 11 (49 meccs)
ronaldo 61 (54 meccs)
benzema 22 (46 meccs)
james 17 (46 meccs)
bale 17 (48 meccs)
Azert az szep, hogy a hatrebb jatszo Jamesnel se tudott tobb golt szerezni.
Persze lehet azert, mert nem passzoltak neki a tobbiek.
neymar 39 (51 meccs)
suarez 25 (43 meccs)
pedro 11 (49 meccs)
ronaldo 61 (54 meccs)
benzema 22 (46 meccs)
james 17 (46 meccs)
bale 17 (48 meccs)
Azert az szep, hogy a hatrebb jatszo Jamesnel se tudott tobb golt szerezni.
Persze lehet azert, mert nem passzoltak neki a tobbiek.
Attol meg kepes lett volna megvenni suarezt csak nem akarta. Viszont oriasi bakloves volt suarezt nem megvenni ezt mar akkor tudni lehetett. Nagy kincs lett volna nekunk
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudta megvenni Neymart, majd nem vette meg Suarezt, mert rossz lett a sajtója és a megítélése. Rögtön kettő.Bárkit képes megvenni,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gondolom nem véletlenül ekkora az arca. Perezék is adják alá a lovat, hogy köré fog épülni a csapat, meg hasonlók...
Ha senki nem mondja meg neki, hogy szar voltál fiam, akkor nem fog észhez térni.
Ha senki nem mondja meg neki, hogy szar voltál fiam, akkor nem fog észhez térni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont ezen agyaltam, hogy igazából iszonyat sikeresek lehetnénk Perez alatt, ha nem a csillogásra menne rá, hanem arra, hogy CSAPATUNK legyen. Bárkit képes megvenni, magasan a legjobb csapatunk lehetne. Csillogás meg a pénz neki a lényeg, én ezt meg is értem. De, ha sikeresek vagyunk, akkor nincs pénz meg csillogás? Mert jelen állás szerint csak csillogás van, de eredmény nincs. Oké, ott a 10. de ha Perez normálisan gondolkodna, akkor már sokká korábban is meglehetett volna a 10.Anthony írta:Esküszöm maradt volna Ancelotti, és elküldenénk ezt a walesit, jönne Veratti és még 1 jó ember évekig dominálnánk a világot. Így marad a nagy kérdőjel (nem írom, hogy semmi, ne legyek én a pesszimista köcsög).
Nem tudom mi a bajod... én élveztem, amikor sorsdöntő gólt rúgott majd kirúgta a szögletzászlót.Személy szerint én kurvára nem élveztem a szezont, főleg amikor megláttam az egoista pofád.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Személy szerint én kurvára nem élveztem a szezont, főleg amikor megláttam az egoista pofád.Bale: “Személy szerint én élveztem a szezont. Egy részről úgy érzem, hogy jól játszottam. Talán nem szereztem annyi gólt, amennyit szerettem volna. Az az egyik olyan dolog, amiben fejlődnöm kell a következő szezonra. Jó szezonja volt a csapatnak, nem nagy, de jó. Nyertünk két trófeát.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Esküszöm maradt volna Ancelotti, és elküldenénk ezt a walesit, jönne Veratti és még 1 jó ember évekig dominálnánk a világot. Így marad a nagy kérdőjel (nem írom, hogy semmi, ne legyek én a pesszimista köcsög).