a többi esetben minden bizonnyal rosszul látod a dolgokatsentry írta:Ez is ritka, de Kerlonnnal értek egyet!Kerlon írta:Igen, ez az egyetlen Pogba kompatibilis kezdő, amiben van ráció vagy kicsit 442-sítve, de semmi értelme Pogbát idehozni. Továbbra is az lebeg az én szemem előtt, hogy Modric vagy Kroos kiesésével ő nem tudná őket megfelelően pótolni, ezért kell Verratti. Pogba támadó, nekünk meg ízig vérig középpályás kell. Kár, hogy nem ő, hanem James tündökölt a VB-n.
Ellenünk értelmes előre passz nem volt, nagyon gyenge volt szerintem. Egyedül annyi, hogy fegyelmezett volt, de jól semmiképpen nem játszott. FGY meg hosszútávon dől el, mert ekkora arc mögött önbizalomnak is kell lennie.RealMadridFanatic írta:szerintem ellenünk rendkívül gyenge volt és a BL döntőben sem brillírozott. sokkal inkább Verratti 40-ért, mint Pogba 80-ért. Forrófejű, nem idevaló, nekem nem kellenek már ilyen játékosok, sokkal inkább Modrichoz hasonló fineszesek (Verratti)
Ez még Real vs. Barca topikból, Pogba téma.
Ellenünk szerintem nem volt gyenge, egyszerűen hosszú sérülés után nem vállalta túl magát, beállt a sorba és ennyi. Nem hozott extrát, de nem is volt gyenge.
Forrófejűnek sem mondanám, inkább nagy az arca. De nem FGY szerintem, sőt.
A finesz meg bőven megvan a franciában is, látványosan játszik, de nem haszontalan trükközéssel többnyire.
Az igaz, hogy a Juvéban feljebb került, de néhány éve még mélyebben játszott, és már akkor is kiemelkedő volt, képességekre mindenképpen, de volt ott teljesítmény is. És még fiatal, bőven lehetne belőle nevelni egy nagyszerű b2b középpályást.
Persze a Veratti 40 vs Pogba 80 nálam is az olasz felé billentené a mérleget, meg egyébként is csípem Verrattit, örülnék, ha érkezne.
Verrattit, lásd első érvelés. Egyikre égető szükség van, másikra nem.Realista24 írta:Valamiért úgy gondolom, hogy előbb van esély Khedira hosszabbítására, mint Verratti 40 millióért való leigazolására.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha mind a kettő ugyanannyiba kerülne, ki kit igazolna le. Az a válasz, hogy mind a kettőt csak nekem ér