Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Soha nem értettem, mi élvezet van abban, hogy beregelsz és kiosztasz minden szembejövőt. Nyugodtabban alszik? Sajnos a triplázással megint előjönnek azok, akik csak Ronaldinho, Pep, Messi idejében "szurkolói" a csapatnak. Ezek nem szurkolók, viszont minket meg égetnek. Nem csak itt, bárhol ahol járnak.
...pedig az ilyeneknek fogalmuk sincs az igazi szurkolásról...megy a csapatnak nézem, csinálom a p@csám, ha nem megy akkor meg keresek másik csapatot...szégyen...
...pedig az ilyeneknek fogalmuk sincs az igazi szurkolásról...megy a csapatnak nézem, csinálom a p@csám, ha nem megy akkor meg keresek másik csapatot...szégyen...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Eljon majd az az ido is. Es akkor majd a sok csira aki toletek kikopik az nekunk fog szurkolni (remelem).palesz77 írta:omolyan néha elgondolkozok azon, hogy ilyen szempontból jót tenne 4-5 év kupa nélkül, kikopna a sok szemét legalább..
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ___Samy___
Tipikusan a legalja, surmó, c.gány banda, akinek olyan elbaszott élete van, hogy nincs kivel megosztani az örömét, mert annyira egy retardált kretén, és inkább ide jön telehányni az egész oldalt a faszságaival. Gratulálok...több, mint egy klub....
Csak a GT meg a palesz féle fórumozókat sajnálom, hogy az ilyen köpedelemmel azonosítják őket.
Csak a GT meg a palesz féle fórumozókat sajnálom, hogy az ilyen köpedelemmel azonosítják őket.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Madridista!palesz77 írta:Végre nem Madridistáztok le!Realista24 írta: Már csak GTtől meg palesztől kell megszabadulni és rendben is vagyunk.
Amúgy ez a csávó eddig túltett mindenkin. Komolyan néha elgondolkozok azon, hogy ilyen szempontból jót tenne 4-5 év kupa nélkül, kikopna a sok szemét legalább..
Csak, hogy ne érezd magad annyira otthon.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Végre nem Madridistáztok le!Realista24 írta: Már csak GTtől meg palesztől kell megszabadulni és rendben is vagyunk.
Amúgy ez a csávó eddig túltett mindenkin. Komolyan néha elgondolkozok azon, hogy ilyen szempontból jót tenne 4-5 év kupa nélkül, kikopna a sok szemét legalább..
- Steve
Haha..engem is kitehetnél, addig amíg nem fogok rendesen írni.Realista24 írta:Már csak GTtől meg palesztől kell megszabadulni és rendben is vagyunk.Ök ne legyen sose egy kalap alá véve az ilyenekkel.
Azt hiszem merül a billentyüzetböl az elem lemaradnak dolgok és nem csak a hosszú ö,ü hiányzik a billentyüzet típus miatt.
Vagy még fiatal nagyon. Az a kár, hogy ezzel nem csak magát égeti, mert felheccel esetleg a Barca ellen pár embert, akit ugye sikerül. Mert nem mindenki hasonlóan nyugodtan reagál az ilyenekre...'shutterisland írta:szerintem 1-2 idióta szórakozik csak (gondolom dinamikus ip-vel, amit írtatok), azért az nem reális, hogy most 15-en hirtelen beregisztrálnak és mind ilyen egysejtű.
korábban is nyertünk trófeákat, mégsem fordult elő ilyen.
Teljesen felesleges, pláne egy ilyen Barca szezon után én biztosan a barcás videokat nézegetném a szezonból most a helyében a Real szurkolók heccelése helyet..
Mik vannak itt te jó isten. Tényleg, mennyi frusztrált ember van errefelé mostanság.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
rashidm írta:
Az ilyen selejtek minek írnak ide, nemhogy örülnének hogy BL-t nyertek... Én szégyellném magam, ha barca-s lennék, hogy vannak ilyen gyökerek a táborban.
De ő nem Barcelona szurkoló.
Ilyenek mindenhol vannak, akik nagyot akarnak mondani a saját intelligenciájukhoz mérten, lehet az foci, vagy más sport. Minden oldalon, és minden nagyobb esemény után előjönnek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem 1-2 idióta szórakozik csak (gondolom dinamikus ip-vel, amit írtatok), azért az nem reális, hogy most 15-en hirtelen beregisztrálnak és mind ilyen egysejtű.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már csak GTtől meg palesztől kell megszabadulni és rendben is vagyunk.Ök ne legyen sose egy kalap alá véve az ilyenekkel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Igazából én az itteni rendes Barcásokat sajnálom csak, akik közül többen régóta tagjai a fórumnak és ök is tesznek a közösségért az építö jellegü, barcás szemüveggel nézett meglátásaikkal, valamint a kultúrált hsz-al.
Ök ne legyen sose egy kalap alá véve az ilyenekkel.
Ök ne legyen sose egy kalap alá véve az ilyenekkel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem mindig tudni, néha egyezik az ip cím, néha nem.rashidm írta:OFF: Realista, amúgy ti honnan tudjátok, hogy ugyanaz a gyökér ír az oldalra? Jelen pillanatban Barca...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
OFF: Realista, amúgy ti honnan tudjátok, hogy ugyanaz a gyökér ír az oldalra? Jelen pillanatban Barca...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos olvasod még, vagyis már újra regisztrálsz gondolom.
Tudod, hogy ki vagyok, hogy nézek ki, hogy ronda a feleségem, meg hogy nem nevelem a gyerekem. Írjál rám fb-on, láthatod, nem vagyok egy veszedelmes állat, sem 120 kiló izom, egyszerű srác vagyok, írj egy helyszínt és időpontot, aztán megbeszéljük személyesen, nem kell félned, nem fog fájni. De a fórumot ne fosd tele a hülyeségeiddel, mert fél óránál tovább úgysem marad meg. Off vége.
Tudod, hogy ki vagyok, hogy nézek ki, hogy ronda a feleségem, meg hogy nem nevelem a gyerekem. Írjál rám fb-on, láthatod, nem vagyok egy veszedelmes állat, sem 120 kiló izom, egyszerű srác vagyok, írj egy helyszínt és időpontot, aztán megbeszéljük személyesen, nem kell félned, nem fog fájni. De a fórumot ne fosd tele a hülyeségeiddel, mert fél óránál tovább úgysem marad meg. Off vége.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Szégyellem is magam, és mindenkitől elnézést kérek az idióta nevében.rashidm írta:
Az ilyen selejtek minek írnak ide, nemhogy örülnének hogy BL-t nyertek... Én szégyellném magam, ha barca-s lennék, hogy vannak ilyen gyökerek a táborban.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az ilyen selejtek minek írnak ide, nemhogy örülnének hogy BL-t nyertek... Én szégyellném magam, ha barca-s lennék, hogy vannak ilyen gyökerek a táborban.Realista24 írta:Anyád már foglalt volt.Barca írta:Hallod Realista a nagy madridista barátaid elköpték a facebookodat. Hát gratulálok a csúnya fejedhez és a mégcsúnyább nődhöz. A fórumond játszod a kishitlert, ahelyett hogy a gyerekeddel foglalkoznál. Mit ér az ilyen szarházi? Minek kellett neked gyerek? Hogy lehet összejönni egy ilyen ronda nővel? Ezt magyraázd meg papa.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ilyet azért kurva nagy taplóság írni, már én szégyenlem magam. istenem
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Anyád már foglalt volt.Barca írta:Hallod Realista a nagy madridista barátaid elköpték a facebookodat. Hát gratulálok a csúnya fejedhez és a mégcsúnyább nődhöz. A fórumond játszod a kishitlert, ahelyett hogy a gyerekeddel foglalkoznál. Mit ér az ilyen szarházi? Minek kellett neked gyerek? Hogy lehet összejönni egy ilyen ronda nővel? Ezt magyraázd meg papa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Most tényleg ezt kell csinálni? Mi az öröm ebbe neked te szerencsétlen könyörgöm takarodjatok már innen. Örüljél vígadjál triplázás meg minden ehelyett meg itt vered magadat. Tipikus olyan drukker vagy akit a normális Barca szurkolók is kitagadnak.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Lehet picit bonyolítani kéne csak.nem lehet vagy 2 napra szüneteltetni a regisztrációt?
Mondjuk valami tesztet bedobni, vagy ilyesmi.
Most aki nem trollkodni akar, az úgyis rászánná azt a pár percet a regre, az ilyen idiótákat meg lehet visszatartaná, ha mondjuk 15perc lenne a reg.
Mondjuk ha IQ teszt lenne, akkor meg nem is próbálkozna.