Phuuu.Zsombor írta:Nem lesz időm visszanezni szóval valaki válaszoljon pls. Megint ment a sok pace lassito iso? Mert ha igen akkor Blatt eddig veri Kerrt.
Az megfelelo valasz h szaniszlo csaba azt mondta a vegen h a cavs olyan mint egy tipikus olasz csapat aki vezet 1-0ra es mar az eg vilagon semmit nem akar csak hogy menjen az ido.
Rengeteg olyan tamadas volt h lebron leszedte a pattanot d oldalon aztan lassan felvitte, pattogtatott amig 5mp maradt a tamadoidobol es v elvallalta emberrol v utolso pillanatba kidobta triplara..
Es raadasul ami fujasokat itt a vegen nem fujtak be jamesnek.. foleg mikor igoudala utott oda a hosszabbitasba..
Dellavedova volt a nyeroember, pedig senkit nem seritett le.
Hat nem tudom, nekem ez amikor itt a legvegen a hosszabbitasba +2nel megszerezte a labdat a cavs aztan odadobtak jamesnek, pont vege lett a meccsnek es james csak foldhoz vagta a labdat. Hat a hideg kirazott komolyan. Ha megnyeri ezt a parharcot valahogy a cavs, akkor sztem ez a pillanat olyan lesz mint amikor iverson atlepte tyronn luet. 14ev utan is beszelnek rola, felelmetes.
James elott meg le a kalappal. Most tenyleg egyedul van a vilag ellen.