Rosszul kérdezted, ha már másoknak szólsz be, hogy nem tudnak értelmezni. A kérdés helyesen: Ha rajtad múlna, beáldoznád Isco-t Pogbáért?tucsoki írta: Ez --->Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Taktikai háború (Legyél Benítez)
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem ez volt a kerdes. Olvasd el mégegyszer.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Feltettek egy kérdést Realistának, ami úgy szólt, hogy beáldozná-e Isco-t Pogbáért. Erre az volt a válasz, hogy ha ő lenne Perez, akkor Bale-t áldozná be. Szerettem volna tudni az álláspontjáról arról, hogy ha csak Isco-t lehetne (mert ugye a kérdés erre irányult) "beáldozni" érte, akkor is ez e a szitu, ezért kérdeztem rá újra.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
tucsoki, nem azért, de mit nem értesz? megkérdezted szó szerint ezt:
ő pedig válaszolta ezt:Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
vagy neked az szúrja a szemed, hogy ő úgy válaszolt, hogyha ő lenne Pérez, és nem a saját nevében?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
Attól hogy te nem tudod értelmezni az olvasottakat, van aki él ezzel. Ezt írta, ami kicsit sem volt egyértelmű.Zsombor írta:Na, ez már azért nem kiskutya. Leírta, hogy Bale-t áldozná be. Azt hittem abból kiderül, hogy akkor Iscot nem. De hát úgy tűnik nem mindenki agya dolgozza ezt fel.
"Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be"
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hulye kerdes volt....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre válaszoltam, ha rajtam múlna, akkor Bale-t áldoznám be Pogbáért.Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na, ez már azért nem kiskutya. Leírta, hogy Bale-t áldozná be. Azt hittem abból kiderül, hogy akkor Iscot nem. De hát úgy tűnik nem mindenki agya dolgozza ezt fel.
Ez --->Realista24 írta:Vagy nem ez volt a kérdés?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
- numberone1
Hat ha realitast( ) nezzuk akkor akar egy Veratti in es Isco out is benne van a pakliba....de az mar nekem tul deffenziv csapat lenne, nem sok kreativitassal.Realista24 írta: A véleményem nem mérvadó, próbálok a realitások talaján maradni. Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, én úgy látom, hogy válaszoltam.Akkor tévedtem, de te még mindig nem válaszoltál a kérdésre...
Vagy nem ez volt a kérdés?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor tévedtem, de te még mindig nem válaszoltál a kérdésre...Realista24 írta:A véleményem nem mérvadó, próbálok a realitások talaján maradni. Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
Jamest amennyire nem szerettem volna, hogy jöjjön, nagyon kellemeset csalódtam benne. Ha ilyen alázattal folytatja, mint ahogy elkezdte, akkor ő lesz a legkisebb problémánk.
Baaaannnggggg, mellé, majd legközelebb.Simán beáldozná
- numberone1
Itt arrol volt szo, h lehetne Pogbat beilleszteni a csapatba. Senki nem mondta, h ennek van(lesz) realitasa.nmate írta:Bale itt lesz, ha tetszik ha nem CR itt lesz, amíg azt mondja nem. Karim kiskedvenc, ő is marad, de ha valaki távozik ő lesz az első.numberone1 írta:Ki beszel itt Balerol?
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A véleményem nem mérvadó, próbálok a realitások talaján maradni. Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
Jamest amennyire nem szerettem volna, hogy jöjjön, nagyon kellemeset csalódtam benne. Ha ilyen alázattal folytatja, mint ahogy elkezdte, akkor ő lesz a legkisebb problémánk.
Baaaannnggggg, mellé, majd legközelebb.Simán beáldozná
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Simán beáldoznánumberone1 írta:Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?Realista24 írta: Pogbához valakit be kell áldozni és nekem kellene Pogba, mert többet látok benne.
CR és Bale tudjuk, James szintén ebbe a kategóriába tartozik. Modric és Kroos szintén zenész, marad Isco, aki elégedetlen is meg nem is, akar is maradni meg nem is. (bár utóbbi csak az én véleményem, de ő játszani akar)
-
Aham. Sok szerződést láthattál már. Szóval rendelkezésre bocsájtanál egy 15-16 éves gyereket egy spanyol első osztályú klubba, úgy, hogy a meccseik 50-75%-án játszania kell, kapjon időt, csináljanak belőle játékost, grátiszért. Azért nem mindenhol hülyék ülnek döntési pozícióban. Ilyen szerződést egy nb1-es klubbal nem tudnál kötni, nemhogy egy profi focicsapattal.ja semmi ilyesmi. csak kölcsönszerződés. nem szarakodunk ilyen opciókkal.
- numberone1
Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...mert csak meg mindig felteteles modban beszelhetunk addig amig nincs semmi konkretum. Ebbol a szempontbol James es Bale nem kellene, h erinthetetlen legyen. Balet eleve nem kellene szamitasba venni egy ilyen szezon utan, Iscoban meg tobb van mint Jamesben(legalabbis tobb skill,spiritusz)...ha arrol is beszelhetunk kiben mennyi van.Realista24 írta: Pogbához valakit be kell áldozni és nekem kellene Pogba, mert többet látok benne.
CR és Bale tudjuk, James szintén ebbe a kategóriába tartozik. Modric és Kroos szintén zenész, marad Isco, aki elégedetlen is meg nem is, akar is maradni meg nem is. (bár utóbbi csak az én véleményem, de ő játszani akar)
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bale itt lesz, ha tetszik ha nem CR itt lesz, amíg azt mondja nem. Karim kiskedvenc, ő is marad, de ha valaki távozik ő lesz az első.numberone1 írta:Ki beszel itt Balerol?
ja semmi ilyesmi. csak kölcsönszerződés. nem szarakodunk ilyen opciókkal.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Én egyre inkább azt érzem, hogy Verratti egy hangyányival, de fontosabb jatekos lenne szamunkra, mint Pogba. Évek óta, de lehet mar egy evtizede ezt a fajta jatekost keressuk a csapatba. Egy hátrébb vont KP-s, aki nagyon sokat melozik, harcos, védekezeik, ez mellett pedig rohadt technikás. Pogba nemhinném, hogy bevállalná a vedekezobb szerepet. Verratti meg eleve vedekezobb stilusu kozeppalyas. Én azt mondom, a tamadással kapcsolatos dolgokhoz nincs szuksegunk Pogbara, hagyjuk meg Isconak, és Jamesnek. Adjunk nekik teret es nagyobb szabadságot, legyen mogottuk egy biztos, stabil háttér, hogy ne kelljen annyit melozniuk, es szabadabban jatszhassanak. Nemhiszem, hogy csalodast okoznának, hiszen eredetileg is az a posztjuk.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR